Bir erkek neden sevgilim var diyip hava atmaya çalışır sevgilisi falan yok ama sevgilisi varmiş imajına falan giriyor?
2 ay
Bir erkek neden sevgilim var gibi yapıp hava atmaya çalışır?

Bir erkek neden sevgilim var diyip hava atmaya çalışır sevgilisi falan yok ama sevgilisi varmiş imajına falan giriyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kız sen dünde sordun bu soruyu
ya da bu sorunu yaşayan kız sayısı çoğalmış
Yo ben bugün sordum
Kendini yetersiz görüyor ve başkalarınında onu öyle görmesinden korkuyor.
Kesinlikle kiskandirma oyunu falan kuruyor. Telefonla konusuyormuş gibi rol yapiyor gizli bir şeyler ceviriyor biriyle buluşuyormus gibi hallere giriyor
Sana karşı yapıyorsa git konuş. Sevgilin yok biliyorum ve bu davranışlarının sebebi NE!
Sence ne sebebi nedi
Kanka sence ne sebebi? Sana soruyorum. Aptal olma. Çocuk ilgini çekmeye çabalıyor. Git yapış dudaklarına
Doğruda ama abarttı. Arkadaşını getirip samimi hale sokup kıskandırmaya çalıştı
O zaman bebek hayatından uzaklaştır. Ondan adam olmaz
Değil mi hiç oluru yok
Yazık, demek ki bunun ezikliğini yaşıyor
Evet peki neden böyle bir eziklik içinde.
Yok. Yokluğunu çekiyor bunun. Eksikliğini yaşıyor bunun, övünecek başka bir numarasıda yok belli ki
Hmm sevgiliisi falan yok zaten numara yapıp telefonla konuşuyor izlenimi yaratiyor
Üzücü
Değil mi neden böyle bu
birilerini kiskandirmaya calisiyor demek ki
Bana yapıyor da bunu neden acaba kıskanınca ne olacak sevgilisi falan olduğunu bilirsem yani?
Yani hani baska kiz onu seviyor, gibi, kendi capinda güzel buluyor demek ki. Öyle kiskandirmak istiyor.
Beni mi guzel buluyor? Anlamadım
Evet seni güzel buldugu icin
Hmm peki beni güzel bulduğu için ona bakmam diye mi düşünüyor
Evet, ve bu şekilde vay be bu cocuktan hoslanan insanlar var diyip bakarsin diye düsünüyor
Anladım yani ben kıymetliyim havasına giriyor. Birde ben telefonla konusuyordum bu baya bozuldu falan sizce nedendir.
Erkek arkadasinla falan konusuyorsun sanmistir
Evet demek ki sevgili yapabilecek bir kız olduğu mu düşünüyor yani erkeklerin bana bakabilecegini düşünüyor
aynen öyle, hakkinda hayirlisi
Kıskandırma amaçlı olabilir
Kıskanınca ne oluyor yani?
Yani bi nevi senden bişey bekliyor gibii. Sana karşı ilgisi var mı fark ettin mi bir şey
Evet var
Boş ver uzak dur 👍
Niye
Nasıl niye yani biliyon sevgilisi yok bide daha neden kurçalıyon ki onu egosunu tatmin ediyon onun.. 🤦🏿♂️
Yok ya kurcalamiyorum ki tam tersi olduğu yerlere bile ayak basmadim. Şimdi o köpek gibi peşimde dolanıyor.
Bırak Oyle kalsın o zmn 😂 boş ver demek istiyorum yani uğraşma Yoluna bak onune bak 🤭
Haklisin
Eh işte sohbet etmek ister dm gel istersen?
Ezik işte.
Neden böyle bir eziklik içinde.
Kendini sana ispat etmek istiyordur.
O zaman beni ezik görmüyor ve gözünde beni büyütüyor?
Ya öyle, ya da kendisiyle sorunu var.
Ya valla telefonla biriyle kavga eder gibi sevgilimle tartışıyormuş izlenimi falan yapıyor.
Süpermis )))
Güldün demi belli oluyor ama rol olduğu aynı şeyi beş altı defa farklı şekillerde sadece beni görünce yapınca kddke
sende at