Aşk İlişkileri Anonim olup yakisikli olan erkek sayısı sıfırmıs dogru mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Her sosyal mecra icin gecerli 🤣 Güncellemeler+1 yıl Tc de 4/10 erkek bile kendini yakisikli sanmasaydi dunyamiz Anonim olup yakisikli olan erkek sayısı sıfırmıs dogru mu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Dokungaç Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Doğru değil Yakişiklilik göreceli kaşını sıçan kuyruğu gibi inceltip kafaya 3 ton jole sürüp kastırarak zor giyilmiş pantolonla kambur duran erkek sadece kendine yakışıklıdır göz zevkimi bozar 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben artık anonim takılmaya karar verdim artık bir tane var diyebiliriz 😅 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kessinnnnn Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Kendimi cok beğeniyorum canım kendim Yorumla Soran +1 yıl Bu kendinizi begenmekle alakali bir durum degil gerceklerler alakali bir durum Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Yani diyorum ki hu yakisikli oldugunu gostermiyor oda tesekkur etmis 🤣 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Ben kendimi yakışıklı buluyorum yetmez mi Yorumla Soran +1 yıl Pes yeter tamam Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Ne bos yapmışsın be Yorumla Soran +1 yıl Kesss aglama Yorumla
David_Caine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı. Yakışıklı olsa kendini gizleme gereği duymaz bence ;) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl asil guzel veya yakisikli olan insan kendini ortaliga salmaz gelen gecen yazmasin darlamasin diye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sosyal medyaya güvenmiyorum. Kendimi ise yakışıklı buluyorum. Özgüvenim yüksektir. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bu özgüvenle alakalı bi durum degil gerceklerle alakalı bir durum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekler ortada. Sırf yakışıklıyım diye koymuyor değilim. Dediğim sosyal medya güvensiz. Yorumla Soran +1 yıl Napcsklar fotografini ciplak resimlere shop mu 🤣 sxtng icin kullaniyorum tanidik birileri gormesin diye olmasin oo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle bir amacım yok. şu an yaptığınız yargısız infaz. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben varım 5 aydır hiç açık görüş atmadım soru sormadım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Pp var ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kedi var ben yokum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://youtu.be/mGn2SurLDok?feature=shared Yorumla Soran +1 yıl Bu ne knk Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yakışıklı olan anonim niye olsın ki vitrin belli zatenn🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gotu sivilce kaplamış yağ bezesi olmuş kızlara 4/10 bile fazla diye yorumladim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kudur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hadi ordan Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Doğruluğu olabilir de olmayabilir de 😀 0 0 Yorumla
agabeeeexd Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl azginsiniz bakiyorum 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Ne dion bebe Yorumla agabeeeexd +1 yıl sondureyim mi ateşini Yorumla Soran +1 yıl Skrm belani dfll Yorumla agabeeeexd +1 yıl sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Bu ozguven nerden geliyo mk site harbi kerhane Yorumla agabeeeexd +1 yıl skici biri oldugum için ordan geliyor Yorumla Soran +1 yıl Ne mallar var saka mi bu mallık halis mi yoksa ananda mi oyleydi 🤣 Yorumla agabeeeexd +1 yıl altimda bi kere inlesen kölem olursun Yorumla Soran +1 yıl Anasi genelde cok skilenler sen gibi oluyomus demek ondan 🤣 Yorumla agabeeeexd +1 yıl yasinin verdigi olgunlukta olsan keske ergen surtuk Yorumla Soran +1 yıl Orsspu ccklarina vu tarz muamele Yorumla agabeeeexd +1 yıl sana bi soksam cocugumuz orspu cocugu mu olur Yorumla Soran +1 yıl Ya bi sktr gt mk slgii anana sk ultra orsspu cocgu olsun 🤣 Yorumla agabeeeexd +1 yıl mik delisi seni Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. sen haklısın:) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hakliyim tabi amucacim Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl he ya he:) Yorumla
Pilates22Cm Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl ben ıyıyım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Senin nckine skim Yorumla Pilates22Cm +1 yıl bende seni Yorumla Soran +1 yıl 3 iq byinsz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Doğru değil Yakişiklilik göreceli kaşını sıçan kuyruğu gibi inceltip kafaya 3 ton jole sürüp kastırarak zor giyilmiş pantolonla kambur duran erkek sadece kendine yakışıklıdır göz zevkimi bozar
Ben artık anonim takılmaya karar verdim artık bir tane var diyebiliriz 😅
Kessinnnnn
Kendimi cok beğeniyorum canım kendim
Bu kendinizi begenmekle alakali bir durum degil gerceklerler alakali bir durum
Teşekkür ederim
Yani diyorum ki hu yakisikli oldugunu gostermiyor oda tesekkur etmis 🤣
Ben kendimi yakışıklı buluyorum yetmez mi
Pes yeter tamam
Ne bos yapmışsın be
Kesss aglama
Yakışıklı olsa kendini gizleme gereği duymaz bence ;)
asil guzel veya yakisikli olan insan kendini ortaliga salmaz gelen gecen yazmasin darlamasin diye
Sosyal medyaya güvenmiyorum. Kendimi ise yakışıklı buluyorum. Özgüvenim yüksektir.
Bu özgüvenle alakalı bi durum degil gerceklerle alakalı bir durum
Gerçekler ortada. Sırf yakışıklıyım diye koymuyor değilim. Dediğim sosyal medya güvensiz.
Napcsklar fotografini ciplak resimlere shop mu 🤣 sxtng icin kullaniyorum tanidik birileri gormesin diye olmasin oo
Öyle bir amacım yok. şu an yaptığınız yargısız infaz.
ben varım 5 aydır hiç açık görüş atmadım soru sormadım
Pp var ama
kedi var ben yokum
https://youtu.be/mGn2SurLDok?feature=shared
Bu ne knk
Yakışıklı olan anonim niye olsın ki vitrin belli zatenn🤣
Gotu sivilce kaplamış yağ bezesi olmuş kızlara 4/10 bile fazla diye yorumladim
Kudur
hadi ordan
Özgüvenli kendinş seven belli eder
Bilmem belki de öyledir
Doğruluğu olabilir de olmayabilir de 😀