Gercekten kinamayin basina gelir dedikleri cok dogru.. Kinadim birini ve hemen basima geldi. Ben ilgisiz bi es ile evliyim surekli seyahati olur.. Bencildir. Cok bosluga dustum derken is yerinden biri ile samimi olduk.. Ve mesajlasma akabinde sanalda yasamaya basladik cinselligi. Simdi veda edecegim 3 haftalik bi surec oldu bizimki.. Ama pismanim. Esime paylassam mi yoksa sessizce dua edip allaha yalvarsam affeder mi allah.. ya da esim paylassam affeder mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli ve çocuklusun ama ilgisizlikten şikayet edip sanal seks yapıyorsun 😅😂🤣🤣 aldatarak yapıyorsun üstelik 👍 tüm suç kocanda yani öyle mi?
Aldatma, aldatılanın eksikliği değil aldatanın karaktersizliğidir. Karaktersizliğini ilgisiz kaldım sevgisiz kaldım diye örtmeye çalışma 👍
eşine 5 senede doydun ve ayrılıp başka birini hayatına almak istersen kimse bir şey diyemez fakat evli halinle başka bir erkekle sanalda olsa böyle bir şeyi kendine yakıştırıyorsan başka bir şey demeye gerek yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılKendime yakistirmiyorum ama bosluktaydim hastalik surecinde de cok bosluga dustum aci cektm.. Velhasil kemal cocuklu degilim ama psmanjm gaflet icinde hata yaptigima
Cevap sahibi+1 yılHata yaptığını ve pişman olduğunu söylüyorsun tövbe etmek en güzel yol. Zaten o yola girmişsin anladığım kadarıyla 👍 Allah affetsin
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum. Kadına verebilecek yegane şey ilgidir. Onu da vermedin mi ne yazık ki o ilgiyi başkasında arayacaktır. He kocan ilgili olurdu ona rağmen aldatırdın o senin ayıbın olurdu ve direkt söyleyip seninle boşanması gerekirdi fakat bencil ilgisiz diyorsun bilemedim. He yaptığını gene normalleştirmiyorum ama kararı sen ver ister söyleme istersen de boşluğa düştüm ilgi arıyordum ilgilenmedin böyle bir şey yaptım de karar sana kalmış.
00 Yorumla
+1 yılOlur arada insan hata yapar önemli olan yanlış olduğunu kabul etmek ve devam etmemek söylemen sıkıntı yaratabilir sanal dışına da taşınmadıysa sende kalsın. İnsanın şeytanı güçlüdür seni yeniden sınayacaktır her türlü iletişim kanallarını yok et dediğimi yapmazsan yine aynı hatanın ortasında bulacaksın
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl- soyleme kimseye bugun kandıl aç elini Allah'a af dile tövbe et
- Kullarından tövbeyi kabul eden, kötülükleri affeden ve işlediklerinizi bilen O'dur. (Şura Suresi, 25. Ayet)
- De ki: Ey kendi nefisleri aleyhine haddi aşan kullarım! Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin! Çünkü Allah bütün günahları bağışlar. Şüphesiz ki O, çok bağışlayan, çok esirgeyendir. (Zümer Suresi, 53. ayet)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç söyleme bence durduk yere huzursuzluk çıkar hatanı da anlamışsın zaten , insanoğlu beşer de şasarda yolun neresinden dönersen kardır sessizce tovbeni et en güzeli bu olur rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın inşallah 🙏 her şey gönlünce olsun güzellik 🌺
25 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim belki bu sinavim benim ama gecemedim kaldim resmen.. Allah affeder degil. mi. Serefimi iki paralik ettim.. esim oyle olsada ben keske bu hataya dusmeseydm ah
- +1 yıl
Canım benim sen gerçekten pişmanlık duyduysan Allah hangi kulunun hatasını tövbesini geri çeviriyor ki seninkini çevirsin hepimiz hataya düşebiliriz günahlara görebiliyoruz hangimiz tertemiz bir hayat yaşıyoruz ki bugün kandil mesela bugün bu günahına tövbe etmek için çok mübarek bir gün bugün başlayabilirsiniz Allah affeder merak etme
- +1 yıl
Ben senide okadar iyi anladım ki ilgisizlik sevgisizlik insana her hatayı yaptırır bu düştüğün yanlışta sen ne kadar suçlu isen eşin de okadar suçludur seni ihmal etmiş ve yanlışa sürüklemiş çünkü gönül açlığı hiç birşeye benzemez karın herşeyle doyuyorda gönül açlığının çaresi olmuyor maalesef
- +1 yıl
Ama sen yinede hataya düşmekten kaçın çünkü yanlış yerde doğru aranmaz
Soran+1 yılBen hastayim tedavi goruyirum bedenen zihnen cok yorgundum. Ve buna baglida sevgiye cok ihtiyacim vardi. Ve bu ihtiyac ile de hep kendi icimde hayalde yasadim derken is yerinden biri dikkatimi cekti sadece sesi.. Ve iste sonrasi guc.. Hersey bi anda kontrolumdn cikti. kelebekler ucustu kalbimde.. cocuk biliyordu evli oldugumu ama oda kotu niyetli degildi hastanede tek basima mr girer kan aldirirdim ben aradigimda banq zaman ayirirdi.. Yani oyle bi zamanda nefes aldirdiki.. ama iste yanlis. helal degildi.. Ve bi sekilde veda ettim. Ozluyorum yalan degil ama oyle aci icindeyim ki hastaligimda bedenim agrirdi ama. kalp. agrisi coo daha agirmis.. hem ask acisi cekiuorum hemde namussuz seref yoksunuyum artik diyorum ona ayri uzuluyorm ve rabbim ben ne yaptm diyorm
+1 yılCok haklisin genelde ilgizilikten boşluğa düşüyor. maalesef insan ilgi duyan birisinolunca gönlü ona kayıyor bence hic söyleme eşine dua et töbe et insallh bidaha bulasmazsin esinle konus seninle ilgilensin cok ilgisizsin falan de ciddi ciddi al karşına tüm sorunlarını anlat ilgisiz sorumsuz olduğunu soyle
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 senedir evliyiz ama maalesef kendi hayati var. Bencilligi duzelmiyor bunu cok konustum boyleyim ben diyor. oyle utaniyorum ki ben boyle yanlis namusuzluk yapacak biri degildim.. Karsima cikan sanaldaki arladasta biliyor evli oldugumu ona da haksizlik yaptim aslinda bile isteye konusurken benden etkilenmesni hoslanmasina sebep oldum.. Tövbe edecegim umarim allah kabul eder affeder.. cok canm yaniyor serefm gitti diye
- +1 yıl
Biraz sohbet edelimnicini. dok iyingelir belki sen bilirsin tabi ama zor. bi durum yaa gerçekten insanin başına neler gelecegi hic. belki. degil ben de bi ara dusmustum. Boyle bi boşluğa o yüzden. halini cok iyi anlıyorum insallh hizli toparlarsin ama zor anlat için kapanık kalma rahatlarsin
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Soyleme esine esin haketmis ama senin yaptiginda yanlis tabiki. En tehlikeli seydir ilgjsiz kalmak kadin icin. Esini dusunme sen kendi adina geride birak.
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlis yaptim haklisiniz her seyi geride birakacagim..
İnsan eşini eşim dediği kişiyi aldatmamalı. Sanal veya reel.. Kendine yapılsa ağlar zırlar ahlak üzere cümleler kurarsın
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet pismanjm
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte dinden bundan dolayı nefret ediyorum, yap et, ondan sonra ALLAH ALLAH!!! bu nasıl iş, bu kadar kolay mı ki? O zaman her şeyi yapalım Allah'a sığınalım! bırakın bu işleri... bu işin dinle minle alakası yok, kendinizle alakası var!
01 Yorumla
Soran+1 yılInsan beser sasar.. Tovbe sonrasi onemli olan bi daha yapmamasi
Bence hiç söyleme, ufak bi kaçamak olarak düşün. Ama büyük bir sorunun da var oldugunu unutma, eşin. Eşinin kendine gelmesini sağlamak zorundasın :)
00 YorumlaSakın eşin ile paylaşma affetmeye bilir. Senin ne kadar hatan var ise eşinin de o kadar hatası var
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet hastayken yanliz birakti beni.. Ama diyorum ya ah işte keske ben gaflet icinde olup delalet de meal etmeseydm.. Allah affeder umarm
- +1 yıl
Gülüm sen hatandan dönmüssün yani devam etmezsen pismansan bisey olmaz.. kendini toparlarsin merak etme
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. zaten boşlukta başlar devam eder sohbet ederken evlilik akla gelmez sıkılmaya başlayınca pişman olurlar 😂
013 Yorumla
Soran+1 yılSıklmak degil. Hatta daha da baglanacaktim ama yanlis ne kadar basindan donersek o kadar iyi..
Soran+1 yılHayir burada kadin erkek durumu yok. Burada olan kisim su hasta zor surecte esimin insanlik adina bile yanimda olmamasi..
Soran+1 yıl5 sene oldu. Kendi isi degildi ama izin alabiliyirdu. ornek 40. dk komple mr girecegim.. izin aliyirdu esim hastane isleri var diyi0. ama benle gelmeyip. evde dinlemiyordu. neden boyle yapoyrsun dedigimde de sen hallediuorsun gerek varsa geleyimde bos bos oturacam kapi disinda diyordu.. yani bu en ufak ornek.. bwn m abartiyorm
Soran+1 yılTesekkur edrrim evliligu duzeltmek icin caba harciyorm umarm duzelir
Soran+1 yılBenim ilk sevgilimdi gunah girmemek icinde kabul ettim evlwnxm sevdim aslinda ama ta ki ben hasta olana kadar sonra degisti herswy umursamaz seyahatler cok cikar oldu.. hasta olunca kadinlik gorevimide yapamadm oyle..
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılevliyim, ben de yapmıştım ara ara. bunlar eşe söylenir mi yaa. sakın. seninle beraber mezara girecek bu iş.
02 Yorumla
Soran+1 yılHakkina girdik diger tarafta soracaklar helallik vermeyebilr..
- +1 yıl
o kadar ilgisizliğin sonu bu olacaktı zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGunahlarinizi hickime soylemeyin ne kadar buyukse o kadar sakli kalmali.
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz icimde oyle aci ki. Allahtaj korkarim ama nasi dustum ben bu duruma nasi
- +1 yıl
Bu aslinda karsilikli da olabilir yurt disina cikan erkekler genelde aldatir belkide bu karmadir.
Soran+1 yılNasil yani anlayamadimm
- +1 yıl
Onun karmasi olabilirsin (yani o aldattigi icin karma olarak sende bunu yapmis ola bilirsin
Soran+1 yılAnladim yqptigi basina geldi bende yaaparak diyorsu. . Umadim ben yaptim diye o yapmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİş yerindeyse o seni bırakmaz gerçeğe dönmesini ister
013 Yorumla
Soran+1 yılYok cocuk oyle biri degil. Oda arkadas kalma ve bu durumdan cikmak istiyir. Kendi gruruna oda yakistiramiyor. Ondan ortak karar aldik
- +1 yıl
Emin misin böyle olmaz genel olarak sende isteyeceksin zamanla oda !)
Soran+1 yılBen istedim evet ama yanlis bu sebeple de tutuyorum. Oda tutuyr soz verdi kim isterde digeri red edecek ve unutulacak. zaten reel de gorusmedik daha fazla yanlis yapmaya gerek yok hatamizdan deers almamiz lazm
- +1 yıl
Anladım ama aynı işyeri çok zor
- +1 yıl
İsteyeceksin hep zaten göreceksin de yaşandı bu durumlar ;)
Soran+1 yılYok biz gorusmedik. Teamsde iletisimimiz var isyeri icin onun disinda reel gormedim reel tasimakda istemedik.. Isterim ozleyecegim de ama tutmaliyim.. Ve reel de asla girusmemem lazim
- +1 yıl
Anladım ama nasıl oldu nasıl buldu seni nasıl konuştunuz aynı iş yerinde. İş bile mi konusmuyorsunuz
Soran+1 yılYa teamsden is konusuyorduk. sonra benim beynimde tumor oldugunu ogrndim gun teamsden yazdi dedim kotuyum buradan yazamayacagim. wp yazdi noldu iyi misin diye sonra zaten evli oldugumu biliyirdu. derken hastalik surecinde esim haberi alir almaz seyahate cikti o cocuk konustum dostca sonra dedim insanlik adina zaman ayirdin. oda gercekten saygili davrandi.. dedim bn bosluktaym hoslandim senden.. oda anliyirum Şu an saglikli degil psikolojin dedi. sonra dostca konsuurkwn sohbet her gecen gun ilerledi.. saatlere kadar. siir komik hikaye konusma basladik sonra goruntulu konusma derken. oda hos biri ve hoslandigini dile getirdi. arzuluyor musun muhbbeti oldu derken de 1 2 kere mwsaj 2 keredw sanalda cinswllik yasadik. somra da yanlis dedik bu veda ettik..
- +1 yıl
Anlıyorum:( boşlukta olunca oluyor inan çok kötü bir durum bende de olmuştu
- +1 yıl
Konuşmak ister misin?
Soran+1 yılSizin nasil oldu ozel degilse.. Yani gercekten 5 sene hic b egilimim olmadi nasi yaptm hala saskinim da..
- +1 yıl
Bende de böyle bir şey oldu bende anlamamıstim. birden olmuştu t@k! b edersen yazacam
- +1 yıl
Yanlış anlamadın umarım beni?
+1 yılBir münasebetin olmadıysa dön yol yakınken, cılkı çıktı zaten evliliklerin 😂
08 Yorumla
Soran+1 yılSanal da sadece oldu munasebetim. Kinadim basim geldi..
- +1 yıl
İyi bari gerçekte olmamış, zaman kötü gerçekten 😀
Soran+1 yılEvet reel tasisak kotu olurdu. O yuzden zaten yol. yakinken bitirdik
- +1 yıl
Doğru olanı bu, bir de yakından biri yani her an gerçeğe dönüşebilirdi.. Eşin çok mu ilgisizdi gerçekten yoksa bu bir bahane mi 😅
Soran+1 yılHayir bahane degil ben kimse ile gorusmedim suana kadar. zaten esimde ilk sevgilimdi..
- +1 yıl
Anladım ileride buna tekrar maruz kalmazsın umarım, her yerde bir yasak ilişki söz konusu olur oldu 😀
Soran+1 yılUmarim tabi bi daha sasirtmasin allah..
- +1 yıl
Umarım olmaz, artık bakacaksın 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHatandan dönmüşsün ne güzel, umarım diğer çocuk yakanı bırakır.
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah imtihan gecmis allah affeder canim yaniyor serefim iki paralik ettm. Cocuk evli oldugumu biliyor.. Ve oda yanlis yolda oldugumuzu biliyordu zaten vedalastik
+1 yılkoca soyle cunku gercekler illaki ortayw cikar onunla sohbetim oldu de
02 Yorumla
Soran+1 yılSöylemeyi dusuniyorum ama detay girdigimde bana eziyet edeceginden korkuyorm
- +1 yıl
detaya inme
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yıleşine söylede gör :) yapmışın yapcağını zaten bu saatten sonra ne olmasını bekliyon
02 Yorumla
Soran+1 yılBu hataya bilerek dusmedim ki ben. Soylersem beni ilgisjz biraktigini anlar mi yoksa aldattn diyip dover m
- +1 yıl
öldrmezsse iyi direk ilgisizssin de anlasın
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Reele donusmediyse derhal terkedin. esinize soylemenize gerek yok. Bu durum evliliğe zarar verir
04 Yorumla
Soran+1 yılTerk ettim
Yok gorusmedik hata buyur diye.. Vedalastik bitirdim. Allah affeder degil mi
Soran+1 yılInsalllah allah affeder. es aldatmak en buyuk gunahlardan cnku
+1 yılyakınında biri ile yaşamak sıkıntıların en büyüğü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvli biriyim bazen böyle tuzaklara düşe biliyoruz. Eline söyleme ama tövbe de çözüm değil.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. eşinle paylaşsan farklı yerlere gider. adamda evli mi? Kapatırsın olur biter
00 Yorumla
+1 yılEşine söyleme. Her doğru her yerde söylenmez. Kadınlığını yaşayamıyorsan da ayrıl
00 Yorumla
+1 yılilgisiz esle evlenmen aldatmana bahane olamaz oturup konussaydın çözmeye calıssaydın ya da bosansaydın.. zaten kocanın sana ilgisi yoksa sebebi ilgi duydugu baska bi kadının olmasıdır o yüzden takma kafana. eden bulur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyleme sakın eşin de aynı durumdadır büyük ihtimal
04 Yorumla
Soran+1 yılBelki o reelde aldatiyorda olabilir. Insan karisi hastayken birakip seyahatlere gitmemesi lazim.. Ama iste onun hatasi bu diyip yaptigimi temize cikaramam ki.. Ben serefsizlik yaptim ki hic sevgilim bile olmamisti.. Ah ki ne ah
Cevap sahibi+1 yılHayır o yaptı değil
Olay boşluktayız dedin yaaa…
Büyük ihtimal o da aynı durumda … bağınız hafifledi…
Bununla ilgilen
Soran+1 yılTamam evlilik kurtarmak icin yollar bulacagim. ama agrima gidiyir hastayim ben bi kadin olarak hic zor. zamanimda bile yanimda olmadi. doktor. teshis koyamadi ilaclarini al yoksa umrumda degil agrin sjzin diyor bana.. yani neyse evlendik devam edecek bu boyle
Cevap sahibi+1 yılSiz kopmuşsunuz evlendiğine pişmansın
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Direkt bırak bnce olduğu gibi Tevbe et sonu yok çünkü
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraktim gercekten vedalastim da cocukla.. Ama ic hzuurum serefim gitti. keske ilgi olmasada gaflet icinde delalet kapilmasaydm
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu erkek fırsatı olursa aldatıyor. Onlar aldattığını söylüyor mu, hayır.
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSanal olarak boşslmadıysan bence pek aşdatma sayılmaz.
08 Yorumla- +1 yıl
Nasil yani?
Cevap sahibi+1 yıl@Sensiz_olmaz_1212 Sorunun sahibi siz misiniz?
- +1 yıl
Yok hayir sadece yorumunuzu merak ettim
Cevap sahibi+1 yıl@Sensiz_olmaz_1212 Bir boşalma yoksa, aldatma sayılmaz. neticede, işyerinde başka erkeklerle konuşuluyor. yemek yeniyor. arada kadın erkek muhabbeti oluyor. sekste konuşuluyor. bu sebeple bir boşalma yoksa, aldatma sayılmaz.
- +1 yıl
Konu sahibu karsilikli iki kez olmusdu yazmis yani sanirim var o zaman.. bilemiyourm tabi
- +1 yıl
Birde kadin bosalmasada konusdukca erkek tahrik olur bosalir erkek bosalip kadin bosalmayinca durum ne olur o zmn
Cevap sahibi+1 yıl@Sensiz_olmaz_1212 Olsun. ne olacak. kadının ihtiyacı var demek ki. kocası yetersiz kalmış.
Cevap sahibi+1 yıl@Sensiz_olmaz_1212 İşyerinde gö. tüne kadar açık etek ve çorapla gezen kadınlar var. Jartiyer kullananlarda. onu görüp hallenen boşalan erkekler var. Burada kadının suçu ne?
+1 yılEsinin bilmeye hakki var ama affetmeyebilir belli olmaz kadinin aldatmasi cok daha agir bir durum senin vicdan azabın sana yeter bence
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Hakki var ama ne yapayim soylesem bitirmez evliligi gelenekci. daha da eziyet eder. vicdan ile ilerlemem daha iyi olur degil mi..
Soran+1 yıl@Kadirler evet bilirse boşar beni
- +1 yıl
Buna yüzde yüz aldatma denilirmi bilmiyorum cünkü reel yok isin icinde ama duygular girmis isin icine ve karsilikli olmus istemissin sanirim sende.. deglmi?
Soran+1 yıl@Sensiz_olmaz_1212 bence Buda bir aldatma ve evet istedim aşık oldum ama terk ettim ielri gitmekten korktum
+1 yılFoto vs attın mı esininde tanıdığı biri mi.. eşine söyleme ama çocuğu bırak affetmez çünkü
09 Yorumla
Soran+1 yılCocukta foto. Vardi evet..
- +1 yıl
Eşinin tanıdığı biri mi
- +1 yıl
?
Soran+1 yılHayır tanıdığı biri degil
- +1 yıl
Hala görüşüyor musunuz
Soran+1 yılHayır sildim numarasını veda ettim
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılÇünkü sonu yok . Oda zaten kabullendi dönmedi
- +1 yıl
Ne tür fotolar yüzün bellimi?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılsöyleme ve sanaldan onemli bir şey degil
010 Yorumla- +1 yıl
Sanaldan olunca reel yoksa aldatma sayilmazmi?
- +1 yıl
@Sensiz_olmaz_1212 aldatma sayılır ama gidip yatakta seks mi yaptın konuşma filan yani gerek yok söylemeye
- +1 yıl
Konu sahibi ben degilim ztn
- +1 yıl
@Sensiz_olmaz_1212 onu bilmem gülüm ben fikrimi söyledim bana göre böyle
- +1 yıl
Tabiki yani cinsel iliski yok ortada bencede söylememeis gerek. Olaylar büyür eger hatasini anladiysa ve Şu an yapmiyorsa önüne bakmasi gerekiyor
- +1 yıl
@Sensiz_olmaz_1212 aynen öyle konuşma aldatmacıktır sadece oda simdi yapmiyorsa zatrn devam ettirmisse daha ileri gitmiştir mevzu
- +1 yıl
Umarim gitmemistir
- +1 yıl
@Sensiz_olmaz_1212 umarım aldatmak çok kötü
Soran+1 yılGitmedim ileri arkadaşlar.. Bitti hersey sevsemde onun için herkes için vazgeçtim
Bitti
Canım yanıyor- +1 yıl
helal be sana aldatmak çok kötü gülüm ya
Gizli Üye(18-24)+1 yılSessizce tövbe et çünkü duramayip mastürbasyon yapmak için tekrat edersin
04 Yorumla
Soran+1 yılUzaklastim cocuktan.. Umarim allah affeder..
Cevap sahibi+1 yılO olmaz başkası olur belliki kocan ile cinsellik zayıf sende farklılık arıyorsun
Soran+1 yılOlmaz baskasi bu hatamdan donmem ve unutmam lazm.
Cevap sahibi+1 yılO zaman hatadan dönmek için ya kocana yonel ya da kendi kendine tatmin ol
+1 yılSessizce tövbe et bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarim allah affeder
- +1 yıl
Umarım
Herşeyi göze alman gerek
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet dovedebilir beni.. Bu hatayi saklamam ve tovbe etmem gerekecek degil mi
Soran+1 yılNe yaptin derken
Soran+1 yılIsyerinden biri ile mesajlastim. konustum sohbet ettm ve hoslaninca da karsilikli 2 defa da sanal da cinsellik yasadik.. sonra da zaten hatam icimde buyudu korktum iyice baglanacagim gunah iyice girevegim diye veda ettm
Soran+1 yılOyle tabi de ama bu hatam yok anlamina gelmez. Gunah allah afetsn umarm b daha olmaz
Soran+1 yılCok yalnizdim annemlere hastaligi soyleyemiuorm uzulurler diye. esim ilgilenmiuordu. arkadaslarim cok samimi degildi.. yanliz basima agri crkiyor hastanede islerimi halketmeye calisiyirdum o sira bana arkadasca oyle iyi gelmistu ki konusuyorduk dostca sadece ama iste sonra dedim ya isler farklilasti vw onunda hakkina girdim o sebeple veda ettim acida olsa.
Soran+1 yılO tuttu kendini ben aaradim hep hali ile guzel kiz olunca da etkilwndi soyledi.. Bu arada iyi degiilim teshis konulmadi maleswf.. aci cekiyirum bedenen ruhen tedavilerim de olumsuz
+1 yılÖzel sohbetleriniz oldu mu
00 Yorumla
+1 yılesin hayirsiz bos ver takma kafana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasil neler oldu merak etim isterim bişiker sormsak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sacmalama ört üstünu ama ilişkinizde bitir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTövbe et ve hayatına devam et
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah umarim affeder.
Cevap sahibi+1 yılUmarım 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sessiz tövbe et
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah umarim affeder
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazışmamı yaptın sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDevam et bence
00 Yorumlaİşin çok zor düzelmez ama
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden duzelmeZ , zorluk kismi size gore nasi
Soran+1 yılBuradan yazarsanz swvinirm
- +1 yıl
Bana istek ata bilirsin ya da özelden yaza bilirsin dertlesmek istersen lütfen.. biseyler söylemek isterim sana.. bende bayanim
+1 yılayrılmak istemiyorsan anlatma
00 YorumlaNamussuz köpek seni
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Solee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece sanalsa bir şey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece yazışarak mı?
00 YorumlaBence unut
00 Yorumla
+1 yılMeraba iyimisn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerdin
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 5 senelik evliyim. Kınadığım basima geldi. Sanal da olsa esim aldattim. Soylesem mi ona yoksa sessizce tovbe mi etsem?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler