Aşk İlişkileri Buluşunca öpmeden bırakmam dedi ne demek istedi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Buluşunca öpmeden bırakmam dedi ne demek istedi? Güncellemeler+1 yıl Bunu söyleyip haftalardır buluşmayı erteliyor. Cidden amacını anlayamıyorum🤷♀️ Buluşunca öpmeden bırakmam dedi ne demek istedi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
çikoleta_püskevit Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Googleden çevirisine baksana bacım. buluşunca öpmeden bırakmam demenin ne demek olduğunu biz nerden bilelim🙄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Keşke öyle erkekçe diye bir kategori olsa da cevirebilsek🙄 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Nasil buluyorsunuz erkekleri ya herifin boyu kisa gozluklu tip desen yok ama yaninda kiz var ben daha iyiyim onlardan mk ☹️ 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. tek öpecekse iyi be gülüm 1 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Bunu mu anlamadın çok net değil mi :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yoo😂 Yorumla citcatcot +1 yıl O zaman 9 10 yaşında falan olmalısın ya da fanusta yaşıyorsun :D :D :D Yorumla Soran +1 yıl Fanus olabilir haha Yorumla citcatcot +1 yıl Fanustan çıkarsan bunun başına gelme ihtimali yüksek :D https://www.youtube.com/shorts/vB9O3tXZ3m8 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl 2 inci buluşmada çakacağının sinyalini veriyor 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar ayippp ne alaka kii Yorumla Highline +1 yıl Ayıpmı görürsün ayıpmı dediğim çıkmazsa sor burada yazarsın cevabı Yorumla Soran +1 yıl Ya böyle yazdi ama ikidir erteliyor aslında. Buluşma teklifi eden oydu en son bunu dedi ama bir türlü buluşamadık da.. Yorumla Highline +1 yıl Allahın sevgili kuluymuşun işte koruyor seni 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ama bu herif erteliyor Allah ne alaka şimdi🤣🤣🤣 Yorumla Highline +1 yıl Kız çocuğun niyeti belli diyom delüüü Yorumla Soran +1 yıl Başka türlü şansımız yok yani:((( Yorumla Highline +1 yıl Şansın var tabi sert dediğim dedik kız olacan zor kız olursan sevilirsin 😀 Yorumla Soran +1 yıl Aslında öyle oldum zaten. Sınırlar çizdim çünkü duygular benim için önemli. Zaten o da dediği tanıdığım en zor kızsın diye. Ama bi b*k olduğu yok :') Yorumla Soran +1 yıl Dedi* Yorumla Highline +1 yıl Bizde böyle paşam. İstemiyorsa aha kapı aha sapı de uzasın 😀 Yorumla Soran +1 yıl Unfollow yaptım o da karsilik verdi it jdjdjd Yorumla Highline +1 yıl Alttan aldıkmyeteri kadar bundan sonra herkes ederi kadar de bas depiğiii 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ama en azindan opseydi iyiydi içimde kaldı hshhshdhd Yorumla Highline +1 yıl Olmaazz o öpücük sonra dil temasına geöiyor sonra ellemelerdi sürtünmelwrdi alev alır mazallah ortalık 😂 Yorumla Soran +1 yıl Of dil🤣🤣 Sokağın ortasında s*kcek hali yok hdhdj Yorumla Highline +1 yıl Aaa öyle demeee ya kuduruksaa 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya o derece terbiyesiz olamaz hshshs hani kafenin tuvaletini dener mi bilmem de sokak ortasında.. njfnfj Yorumla Highline +1 yıl Seninde gönlün var gibi sanki öpülmeye ne dersin 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Konu o olunca evet :( daha ne kadar böyle dayanacağım bilemiyorum. Yorumla
wolfcub98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Öpmedenin yerine başka kelime koy 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi? Yorumla wolfcub98 +1 yıl Dürtmeden yani anla :D Yorumla Soran +1 yıl Dürtmek?🤣 Yorumla wolfcub98 +1 yıl Dürtmek, gömmek, geçirmek :D üstu kapalı terbiyeli bir şekilde söylüyorum diğerini dedirtme shhsh Yorumla Soran +1 yıl Ben öyle şeyler bilmem🙄 Yorumla wolfcub98 +1 yıl Öğrenirsin zamanla bizde bilmezdik masumiyetimizi kaybetmeden önce :D Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Miyavizm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Seni ham yapacak. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiiii Yorumla Miyavizm +1 yıl Kaç ordan namusun kirlenir. Yorumla
Samielkufi31 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Yiyecek seni anla canım 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasil yani🙁 Samielkufi31 +1 yıl Cinsellik manasında demiş Soran +1 yıl Ama kahve icecektik disarda ya Samielkufi31 +1 yıl İste buda seni nasıl görüyor anlarsın
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Öpecekmiş iştee 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye öpüyor ki sevgilim değil bir şey değil Yorumla moonlight012 +1 yıl O zaman ona söylee Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sence ne demek 😉 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bilsem sormam jdjdj Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Öpmek başlangıç sonrası yatak Yorumla Soran +1 yıl Kahve içecektik dışarda ama Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl İnan süreç bu olacak göreceksin.Dokunmak aşka dair sevgiye dair ama sözle dile getirilmez kendiliğinden gelişir her şey Yorumla Soran +1 yıl Sözle dile getirmesi mi sıkıntı diyorsunuz? Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Tabiki de sıkıntı öpmeden bırakmam ne daha ilk görüşme kahve içeceğiz diyorsun sadece mesela ama adam direk öpmek ile giriş yapmış Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim canı çekmiştir beğeniyordur😄 Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Peki o zaman 😉 Yorumla
Imlegendd Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sıcak saatler demek istemiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kahve içerken mi🤣 Yorumla Imlegendd +1 yıl Kahve sonrası 🤣 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Öpücek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Googleden çevirisine baksana bacım. buluşunca öpmeden bırakmam demenin ne demek olduğunu biz nerden bilelim🙄
Keşke öyle erkekçe diye bir kategori olsa da cevirebilsek🙄
Nasil buluyorsunuz erkekleri ya herifin boyu kisa gozluklu tip desen yok ama yaninda kiz var ben daha iyiyim onlardan mk ☹️
tek öpecekse iyi be gülüm
Öperim demiş yani 🤷
Bunu mu anlamadın çok net değil mi :D
Yoo😂
O zaman 9 10 yaşında falan olmalısın ya da fanusta yaşıyorsun :D :D :D
Fanus olabilir haha
Fanustan çıkarsan bunun başına gelme ihtimali yüksek :D https://www.youtube.com/shorts/vB9O3tXZ3m8
Dudaklarının tadına bakicam demek istemiş
2 inci buluşmada çakacağının sinyalini veriyor
Ne kadar ayippp ne alaka kii
Ayıpmı görürsün ayıpmı dediğim çıkmazsa sor burada yazarsın cevabı
Ya böyle yazdi ama ikidir erteliyor aslında. Buluşma teklifi eden oydu en son bunu dedi ama bir türlü buluşamadık da..
Allahın sevgili kuluymuşun işte koruyor seni 🤣🤣
Ama bu herif erteliyor Allah ne alaka şimdi🤣🤣🤣
Kız çocuğun niyeti belli diyom delüüü
Başka türlü şansımız yok yani:(((
Şansın var tabi sert dediğim dedik kız olacan zor kız olursan sevilirsin 😀
Aslında öyle oldum zaten. Sınırlar çizdim çünkü duygular benim için önemli. Zaten o da dediği tanıdığım en zor kızsın diye. Ama bi b*k olduğu yok :')
Dedi*
Bizde böyle paşam. İstemiyorsa aha kapı aha sapı de uzasın 😀
Unfollow yaptım o da karsilik verdi it jdjdjd
Alttan aldıkmyeteri kadar bundan sonra herkes ederi kadar de bas depiğiii 🤣🤣
Ama en azindan opseydi iyiydi içimde kaldı hshhshdhd
Olmaazz o öpücük sonra dil temasına geöiyor sonra ellemelerdi sürtünmelwrdi alev alır mazallah ortalık 😂
Of dil🤣🤣 Sokağın ortasında s*kcek hali yok hdhdj
Aaa öyle demeee ya kuduruksaa 🤣
Yok ya o derece terbiyesiz olamaz hshshs hani kafenin tuvaletini dener mi bilmem de sokak ortasında.. njfnfj
Seninde gönlün var gibi sanki öpülmeye ne dersin 🤣
Konu o olunca evet :( daha ne kadar böyle dayanacağım bilemiyorum.
Öpmedenin yerine başka kelime koy
Ne gibi?
Dürtmeden yani anla :D
Dürtmek?🤣
Dürtmek, gömmek, geçirmek :D üstu kapalı terbiyeli bir şekilde söylüyorum diğerini dedirtme shhsh
Ben öyle şeyler bilmem🙄
Öğrenirsin zamanla bizde bilmezdik masumiyetimizi kaybetmeden önce :D
🤣🤣🤣🤣
Seni ham yapacak.
Hiiii
Kaç ordan namusun kirlenir.
Yiyecek seni anla canım
Nasil yani🙁
Cinsellik manasında demiş
Ama kahve icecektik disarda ya
İste buda seni nasıl görüyor anlarsın
Öpecekmiş iştee
Niye öpüyor ki sevgilim değil bir şey değil
O zaman ona söylee
Sence ne demek 😉
Bilsem sormam jdjdj
Öpmek başlangıç sonrası yatak
Kahve içecektik dışarda ama
İnan süreç bu olacak göreceksin.
Dokunmak aşka dair sevgiye dair ama sözle dile getirilmez kendiliğinden gelişir her şey
Sözle dile getirmesi mi sıkıntı diyorsunuz?
Tabiki de sıkıntı öpmeden bırakmam ne daha ilk görüşme kahve içeceğiz diyorsun sadece mesela ama adam direk öpmek ile giriş yapmış
Ne bileyim canı çekmiştir beğeniyordur😄
Peki o zaman 😉
Sıcak saatler demek istemiş
Kahve içerken mi🤣
Kahve sonrası 🤣
Öpmekle ise yine iyi
Öpücek
Yalar seni
Opucek