Sevgilimin çok samimi bir arkadaşı var onunla kız arkadaşı var. Çocukla her buluştuğunda (genellikle) o kızda oluyor üçü takılıyor bazen sevgilimi yanlarına çağırıyorlar yine üçü takılıyor. En sonunda dedim ki sen çocukla buluş neden her zaman kızda oluyor erkek erkeğe takılın kızı benden daha çok görüyorsun diye. Geçerli bi sebep göster bana diyor o kız benim arkadaşım diyor tamam canım sen istemiyorsan daha dikkat ederim demek bu kadar mı zor? Kıskandığımdan falan değil saçma buluyorum birde kız tüm arkadaş ortamının elinden geçmiş bi kız ergen gibi bişey tanıştırdı beni ama cidden hiç sarmadı?
2 ay
Sevgilimin erkek arkadaşı ve onun sevgilisiyle hep bir arada olması?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu yolun sonunda o kız sevgiline yeni birini bulur gibime geliyor sen yanlarında değilsin çocuk tek kalmasın diye
Bende bunu düşündüm kızın bu şehirde tanımadığı yok herkesin elinden bi kat geçmiş sohbeti ergen gibi genel olarak içime sinmedi herkesi sevmek zorunda mıyım ama sevgilim hala onunla görüşecek beni takmayıp anlaşılan dediklerimi saçma buldu
Sevgilin şimdiden önceliğinin kim olduğunu belli etmiş zaten kesin bir konuşma hap devam ederse yol ver
İnsanları kısıtlamaya çalışmayın. Buna ne hakkınız ne haddiniz var.
Zamanında o da bana aynı sebepten sitem etti bende dikkat ettim şimdi bende ona söyledim kısıtlamak değil zaten isterse görüşecek ben rahatsızlığımı dile getirdim o kadar rahatsız oluyorsa ayrılabilir
Bence bu duruma biraz karşı gel
Aldım ama tepki gördüm
Nasıl bir tepki ve ne kadarlık ilişkin bu
Sen de katıl aralarına.
Onlar yakın oturuyor ben uzak birde buluşunca bana sende gel demiyor zaten
Ayıp ediyor, rahatsız oluyorsan bitir sen de.
Sen niye gitmedin
Onlar yakın evleri ben uzağım hem zaten sende gel demiyor
Ozaman Bi iş çeviriyorlar