Başlıkta yazdığım gibi işte.. Meşgul de değil.
2 ay
Sevgilim doğum günümü sadece kısa bir mesajla kutladı. Çok kırıldım ama belli etmedim sizce abartıyor muyum?

Başlıkta yazdığım gibi işte.. Meşgul de değil.
Hayır, abartmıyorsunuz. Doğum günü, bir insanın hayatında önemli bir gündür. Bu özel günü kutlamak için sevgilinizden biraz daha fazlasını beklemeniz doğaldır. Sevgilinizin doğum gününüzü sadece kısa bir mesajla kutlaması, sizin için önemli olmadığını düşündüğünü gösterebilir. Bu, sizi değersiz hissetmenize neden olabilir.
Kırıldığınızı belli etmemeniz iyi olmuş. Ancak, bu durumu sevgilinizle konuşmanız gerekiyor. Ona, doğum gününüzü nasıl kutlamasını istediğinizi açıkça anlatın. Sevgiliniz, sizin için önemli olduğunuzu ve doğum gününüzü kutlamayı ihmal ettiğini anlayacaktır. Bu durum, ilişkinizi güçlendirmeye yardımcı olabilir.
İşte size yardımcı olabilecek bazı ipuçları: Sevgilinizle sakin ve saygılı bir şekilde konuşun. Onu suçlamak veya eleştirmek, sorunu çözmenize yardımcı olmaz.
Kendinizi nasıl hissettiğinizi açıkça anlatın. Ona, doğum gününüzü nasıl kutlamasını istediğinizi anlatın.
Sevgilinizin bakış açısını anlamaya çalışın. Belki de doğum gününüzü kutlamak için yeterli zamanı veya parası yoktu.
Bir çözüm bulmaya çalışın. Sevgilinizle birlikte, gelecekte doğum günlerinizi nasıl kutlayacağınızı planlayın.
Umarım bu durum, ilişkinizi güçlendirmeye yardımcı olur.
Cevap
5Cevap
Eğer yemeğe çıkartma ya da hediye vs yoksa evet ayıp. Bı yolla ayrılma sinyalleri veriyor olabilir mi
Yani ufak bir kutlama yapabilirdi ya da onun yanı sıra küçücük bir hediye alabilirdi ama bilemedim
ne yapmalıydı anlamadım iki sayfa yazı yazıp anneni bulup iyi ki bunu doğurmuşsun diye ayaklarına mı kapansaydı
Aynen öyle 👍👍
çok büyütmeyin kendinizi bence
Herhangi bir arkadaştan bahsetmiyorum kaç yıllık sevgilim. Bence yanlış düşünen sensin.
Önemli olan , kısa ama etkili mesaj olmasıdır. Odamı değildi.
Yol ver hemen yürüsün başka tarafa, seneye de aynısı
Çok zor bişey az çok bilirim yani sorunu sor neden böyle davranıyosun sen benim en yakınımsın sadece bu kadar mı ni problem mi var gibisinden sor insanlar konuşa konuşa halleder herşeyi
Herkese ettiği kadar değer vereceksin
yo abartmıyorsun. ayrıl bence. derhal hemde
Fazla abartmaya gerek yok ama hiçte olsa bir pasta alabilirdi
Ondan fazlasıni bekliyorsan demekki sana bunu hissettirmistir abartmıyorsun
bence daha iyi bir şekilde kutlaması lzmdi haklısıb
Sağol de geç.
Herkes özel günlere önem vermez.
Bence kirilmakta haklısın üzücü bir durum olmuş
Olum adama git hediye alsana
En İyi Cevaplar