Ne düşünücemi bilmiyorum yardııımm?

Sevgilimle ikimizin bu yıl sınav senesi çalışmaya başladık işte, öncesi bana deliler gibi seviyodu bende onun evine gidiyodum sadece öpüşüyoduk falan sürekli her gece evimin önüne geliyodu tatlı süprizler yapıyodu geçen hafta dershaneye başladi ben online program kullanıyorum ailesi ders çalışmıyosun kızdan ayrılcaksın gibisinden şeyler söylüyolardı bende ailesiyle kötü olmasın diye ara verelim dedim oda başta kabuk etmesede etti her neyse sonra bana geçmişte ben şakasına beni sevmiyosun gibisinden şakalar yapıyodum işte sen böyle yapa yapa bu hale geldik falan şok oldum herşeyin altından bir bahane çıkarıp yüzüme vurmaya çalışıyodu herneyse ben dayanamıyorum sonuçta aylardır sevgilim hani hastanelik bile oluyorum ve öyle böyle barışıyoruz zaten hesabı bendeydi arkadaşına bir kızı sormuş takip etmiş falan kızla konuştugundan ayak üstü muhabbet ettiklerinden bahsetmiş sonra işte biz barışınca yüz yüze geldik 2 defa bana olan bakışları degişmişti işte sadece yanındayken seni seviyorum diyor özledim çok diyo seni istiyorum diyo eve gelince soğukluga devam ediyo ve yapmadıgı igrenç esprileri yapıyo dershaneye özenip gidiyo napcam ben kullanıypmu beni dersiniz?
Ne düşünücemi bilmiyorum yardııımm?