Erkeğin dedikoducusuda cok komik be ajajaj
Erkeğin dedikoducusuda cok komik be ajajaj
Ya gerçekten bu dedikodu olayından çok nefret ediyorum zaten yazlıkta bulunduğum ortamda çok fazla dedikodu var bazen benim annem babam da böyle gereksiz dedikodular ve gereksiz sohbetler içerisine giriyorlar onlara bile sinir oluyorum, yani gerçekten böyle oturup da güzel bir şekilde insanlar sorunlarını konuşmak yerine birbirini yüzüne gülüp yüzüne söyleyemeyeceklerini de arkasından söylüyorlar o yüzden istemezdim yani.
Teşekkür ederim
dedikodu boş beleş insanların işidir başkasının yapıp ya da başardığı bir şeyi kıskandığı için küçümsemeye çalışmaktır
Cevap
23Cevap
Konu bulamayınca güzel vakit geçer ama :D
Valla bilemedim ama severdim sanırım
Olurdum benimkini yapmasın Yeter 😅
Ben olmazdım sanırım dedi kodu sevmiyorum :D ama aşık olduğum kadını da her zaman dinlerdim.. çok konuşursa konuşsun benim için sıkıntı olmazdı.. ama kendimiz yerine gidip de başka insanları konuşarak zaman harcıyorsa bu durum canımı sıkardı tabi ki de.. ama olurdum ya arada kaos dedi kodu güzeldir :D
Başkalarının lafı bayar be
Olurum da bi noktadan sonra korkarım bu benim dedikodumu da yapar sonra ayrılırım
erkek dedikodumu yaparmış ya ama ayşe teyzenin kızı da kaçmış evden djsadajjsd
hiç sevmem dedikoduyu ya
Hayırr dedikodu yapmak yerine muhabbet etsenİz daha hoş değilmidie
Dedikodu yaşam tarzı ise hayır maalesef olmaz. ama hoş sohbet için ya da laf açmak içinse olur tabi neden olmasın
Hayır olmam o yaşadığımız cinsellligi bile gider başkalarına anlatır
Erkek dediğin kendi işinde gücünde olmalı, Kadında da güzel durmuyor tabi i ayrı
Hayır sevmem hayatı gündemi dedikodular olan insanları
Yeter ki ısınayım ona. Tabi yapmazsa iyi olur ama yaparsa da no problem.
Valla isterdim çünkü hiç böyle denk gelmedim dinlerdim hep adfasdsdd
Dedikodu yapmayan insan yoktur bence
Atan tutan kesen çok..
Erkegin o... kadının or... dan daha beter derler
Asla hiç tahammül edemem
Arkadaş olurum ama mesafeli olurum
Zor olur benim için
Abartmadığı sürece bir sorun yok bence
Abartmadigi surece eglenceli aslinda 😅
En İyi Cevap