Programa baktım anlamadım aynı gün hem sabah hem akşam ders var biz mi seçicez
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet, üniversitede sabah 9'dan akşam 6'ya kadar ders olabilir. Ancak, bu durum her üniversitede ve her bölümde geçerli değildir. Bazı üniversitelerde, dersler sabah 9'dan öğleden sonra 5'e kadar sürebilir. Bazı bölümlerde ise dersler, laboratuvar çalışmaları ve stajlar nedeniyle daha uzun sürebilir.
Türkiye'de, üniversitelerin ders programları, YÖK tarafından belirlenir. YÖK'ün belirlediği ders programında, derslerin gün ve saatlerine ilişkin genel bir çerçeve bulunur. Ancak, üniversiteler bu çerçeveyi kendi ihtiyaçlarına göre uyarlayabilirler.
Örneğin, bir üniversitenin mühendislik bölümünde, dersler sabah 9'dan akşam 6'ya kadar sürebilir. Bu durum, mühendislik bölümlerinin laboratuvar çalışmaları ve stajları nedeniyle daha uzun sürmesi gereken derslere sahip olmasından kaynaklanır.
Öğrenciler, üniversiteye kayıt yaptırmadan önce ders programlarını kontrol etmelidirler. Böylece, derslerin gün ve saatlerini öğrenebilir ve buna göre hazırlık yapabilirler.
İşte üniversitede sabah 9'dan akşam 6'ya kadar ders olabilmesinin bazı nedenleri:
Bölümün zorunlu dersleri ve laboratuvar çalışmaları nedeniyle ders saatleri uzayabilir.
Öğrencilerin kendi tercihleri doğrultusunda ders saatleri seçmeleri nedeniyle ders saatleri uzayabilir.
Üniversitelerin kendi ihtiyaçları doğrultusunda ders programlarını düzenlemeleri nedeniyle ders saatleri uzayabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Üniversitedeki ders programları ülke, üniversite ve bölüm gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir. Genellikle üniversite dersleri haftanın farklı günlerinde ve saatlerinde düzenlenir. Sabah 9'dan akşam 6'ya kadar süren dersler nadir görülür, çünkü bu uzun süreli bir ders programı öğrenciler için zorlayıcı olabilir.
Ancak bazı durumlarda, özellikle yoğun dönemlerde veya bazı laboratuvar çalışmaları, atölye dersleri veya stajlar gibi özel program gerektiren durumlarda uzun süreli dersler düzenlenebilir. Bu tür dersler genellikle haftanın belirli günlerine yoğunlaşır ve öğrencilere uzun molalar verilir.
Üniversitede ders programları hakkında daha fazla bilgi almak ve derslerin düzenlenme şeklini öğrenmek için üniversitenizin kaynaklarına veya danışmanınıza başvurmanız önemlidir. Genel olarak, ders programları, öğrencilerin akademik başarılarını ve kişisel ihtiyaçlarını dikkate alacak şekilde tasarlanır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba, hayır o şekilde olmaz, olsa bile her gün olmaz yani belki haftanın 1 günü o kadar yoğun olabilir ama onun dışında lise gibi değildir üniversite. Tam gün diye bir kavram yoktur öğrencilerde. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
0124 Yorumla
Soran+1 yıl8.30 dan 6 ya kadar ders var
Cevap sahibi+1 yılMühendislik falan mı okuyorsunuz veya tıp bölümü? Onlarda öyle olur.
Soran+1 yılYok değil 😅 hatta sözel bölüm
Cevap sahibi+1 yılValla çok enteresan o zaman :D
Soran+1 yılGün içinde hem öğlen hem akşam ders nasıl oluyo ya
Cevap sahibi+1 yılKaç ders aldınız ve bir ders haftada 1 gün mü?
Soran+1 yıl8 ders seçtim
Soran+1 yılMod bey bakar misiniz rica etsem
Cevap sahibi+1 yılTabii.
Soran+1 yılEski Bir soruyu (sadece aylar once) sikayet ettim cunku yorumlarindan kullanici 18 den kucuk oldugunu belirtmisti, kucuk oldgunu soyledigi yorum kismi silinmis ama soru hala duruyordu, bunun sebebi nedir
Cevap sahibi+1 yılSorunun da hemen akabinde gizlenmesi gerekirdi. Eksik iş yapılmış maalesef.
Soran+1 yılKeske size atsaydim bana hesabin birden fazla uyelik oldugunu soylediler sikayet eden mod bunu gorebiliyor mu yani
Soran+1 yılBana soru da hesap da silinir dedi ama silmemis
Cevap sahibi+1 yılMod un yetkisi m modsa soruyu gizleyemezdi zaten. Soruyu gizleyebilmesi için S mod olması gerekiyor. Onu diyen size kimdi bilmiyorum ama m modsa onu yapamazdı zaten.
Soran+1 yılUber mod du kendisi
Soran+1 yılPeki bir sebep yokken kullanicinin kendi istegiyle soruyu gizleyebilme sansiniz var mi
Soran+1 yılPeki bu uyelikleri tespit etme hesap dondurma gibi islemlere kim bakiyir uber mod mu KS mi
Cevap sahibi+1 yılAnladım yani soruyu da gizlemesi lazımdı. Yorumu gizlemesi yanlış değil ama soru da kalkması gerekir. Hayır, böyle bir şey söz konusu değil. Çok istiyorsa soruyu kendisi siler veya bağı koparır belli bir zaman geçtikten sonra. O şekilde mümkün olur.
Cevap sahibi+1 yılKS hesabına ihbar etmeniz lazım.
Soran+1 yılUberler bunu mu yapiyor yani
Soran+1 yılO yorum silindikten sonra daha soru gizlenmez dimi cunku, kucuk oldugunu belirttigi yorum kalkmis
Cevap sahibi+1 yılYani üzerinden çok zaman geçmeseydi onu yapardık da şimdi çok zaman geçmiş oldu. İşlem yapmak uygun olmaz. Überler de soru gizleyebilirler evet. Hesap dondurabiliyorlar 18 yaş altı olan hesapları mesela. Ama çift hesap kullanımı şüphesi için KS hesabına yazmanız gerekir.
Soran+1 yılDun silinmis o gorus
Soran+1 yılSoru eskiydi ama guncelleme yeniydi
Soran+1 yılSuphelendigim baska sorular da var yine bu sekilde 18 yas alti oldugundan
Cevap sahibi+1 yılTamam link atın ben bir sorayım isterseniz.
Soran+1 yılBunu uber mod a mi soracaksiniz
Soran+1 yılArtik pek guvenmiyorum kendilerine 😄
Cevap sahibi+1 yılÜber moderatöre niye sorayım? :D KS hesabına soracaktım.
Soran+1 yılAnladimm... ama soruyu soran hesabi kapattigini soyledi uber hatta fazla uyelik oldugunu soyledi bunu bilmeleri nasil mumkun, diger hesabi da dondurulmus, bi daha ayni soru sikayet yerse dondurulan hesabi silinir o halde degil mi 🙂
Cevap sahibi+1 yılÜber moderatör bunun tespitini mantık olarak yapar ama adminler yani KS hesabı teknik olarak inceleyebilir. Teknik olarak yapılan inceleme sonucunda hesap kapatılabilir. Bunu über moderatör yapamaz, adminler yapar. Sizin bahsettiğiniz şey spam paylaşım yani spam paylaşımlar sık sık yapılırsa elbette hesabı kapatılır :)
Soran+1 yılSoruyu bulmasi da zoe simdi kesin silinebilecekse zahmet edip arardim ama anlamadigim uber bana hesap tamam soru da gidecek dedikten sonra neden hala soru duruyor dun sikayet etmistim
Cevap sahibi+1 yılGörüş yorumu gizlenmesi dikkate alınır ve hesap bu yüzden kapatılabilir ama soruya işlem yapmazsa soru kendiliğinden gitmez.
Soran+1 yılHe anladimm soruya islem yapmamis demek degil mi o halde neden gidecek dedi, amaa sanirim hesap mesela 18 den kucuk diye sikayet ettl ama fazla uyelikten kapatildiysa o yuzden gitmemistir dimi
Cevap sahibi+1 yılEvet, bence soruya hiç dokunmamış yani yanlış biliyor olabilir. Über moderatör diye her şeyi bilemeyebilir veya unutabilir. Benim bile oluyor arada emin olamadığım şeyler yani insanız sonuçta. Evet şimdi hem 18 den küçük hem spam paylaşımlar yapıyorsa veya üyeliği varsa o sebepten dolayı da gitmiş olabilir. Fakat 18 yaş altı her zaman öncelikli sebeptir.
Soran+1 yılBenim anlamadigim sikayet edilen soru ve hesap 18 den kucuk oldugu gorus sikayet edilerek yani bu gerekceyle sikayet ediliyor ama o hesap coklu uyelikten giderken , uyenin kullandigi diger hesaplar 18 den kucuk sebebiyle kapatiliyor cok sacma degil mi?
Cevap sahibi+1 yılBunu tam olarak nereden biliyorsunuz ki?
Soran+1 yılBana bir uber bu sekilde anlatti
Cevap sahibi+1 yılHesabı dondururken öyle şikayet etti diye o yüzden kapatıldı anlamına gelmez ki. Gerekçeyi yanlış işaretlemiş olabilir ve başka bir sebepten dolayı tespit edilmiş ve kapatılmıştır.
Soran+1 yılUber bunu nasil bilebiliyor ben de bunu anlayamadim o yuzden soruyorum size
Soran+1 yılBen de uber bunu bildigien gore her seyi biliyordur diye guvenip soru attim ama soruyu gizlememis bile 😄
Cevap sahibi+1 yılHayır bilemez onu öyle bir şey yok. Mesela şöyle örnek vereyim. Ben şimdi mesela iletişim amaçlı bir görüşü kaldırırken mesela atıyorum büyük harf kullanımı deyip gizledim. Paylaşım kalktı tamam istediğim oldu ama ben büyük harf kullanımı dedim diye onun doğru gerekçeyle işaretlendiği anlamına gelmez. Benim ne demek istediğimi adminler yorumlamışlar ve paylaşımın zaten kalkması gerektiğini fark etmişler. Hesap dondurma meselesi de bundan ibaret bence.
Soran+1 yılAnladim o sikayet ediyor bu KS ye gidiyor KS de sikayet edildigi icin incelemeye aliyor mesela coklu hesabi oldugunu tespit edince kapatiyor
Cevap sahibi+1 yılO şikayet ettikten sonra KS ona bir mesaj atabilir yani haberiniz olsun işlem yapıldı diye. O şekilde bilebilir ancak.
Soran+1 yılPeki ben kendi adima sorayim umarim bir bilginiz vardir. Simdi googleda arama motorunda bir soru aratiyoruz mesela diyelim ki kendi sorumu arattim bazilari cikiyor bazilari cikmiyor. Bu neye gore sisteme gore mi, ben mesela gizli olarak sorsam da googleda aratinca cikmasin istiyorum bunun da mi bir yolu yok
Cevap sahibi+1 yılYani çok tıklanırsa veya o yazdığınızda kelimeler çok sık kullanılan kelimeler değilse Google'da öne çıkması normal oluyor. Onun bir yolu yok maalesef direkt olarak bir şey yapamıyorsunuz.
Soran+1 yılTiklanirsa derken mesela ben cok fazla aratirsam kontrol amacli su an cikmayan sorum ilerde cikmaya mi baslar
Cevap sahibi+1 yılŞöyle söyleyim site eğer soruyu öne çıkarırsa çok süper vs. seçilirse daha çok görüleceği için daha çok tıklanacak. Bir de siteye üye olmadan da soruya tıklayan üyeler de çokça var, burası çok geniş bir platform sonuçta. O yüzden çok görülebiliyor haliyle.
Soran+1 yılAnladim ama googlede ben aratinca cikmiyorsa baskalari da aratinca cikmaz, dolayisiyla baskalarinin tiklamasi soz konusu olmaz gibi degil mi
Soran+1 yılYa ama Şu cok sacma bot tarafindan super cevap seciliyor ve ben daha silemiyorum...
Cevap sahibi+1 yılEn fazla bağı koparabilirsiniz yani bu her zaman mümkün olur. Yani çıkmazsa tabii ki tıklayamazlar ama o kelimeleri google'da aratıp yazarsa belki bulabilirler işte. O zaman size tavsiyem soru detayında çok detay vermeyin kendinizle ilgili. Milyonlarca insandan biri olarak görünürseniz bir sıkıntı olmaz.
Soran+1 yılYasanilan olay hakkinda fazla detay vermistim kendim hakkinda degil de 🥹
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman bunda sıkıntı nedir ki?
Soran+1 yılHahaha olay icinde olan kisiler buldu diyelim ne olacak
Cevap sahibi+1 yılİyi de o olayı yaşayan koskoca Türkiye'de sadece birkaç kişi midir yani? :D
Soran+1 yılAma kendi agizlariyla soyledikleri cumlelerden tanirlar heralde 😅
Cevap sahibi+1 yılTamam biraz çevirin o zaman kelimeleri değiştirn yani zor olmasa gerek :D
Soran+1 yılValla is isten geceli cok oldu gecen seneye donmem lazim bunu yapmam icin 🥺
Cevap sahibi+1 yılGeçmişe takılıkalmamanızı tavsiye ederim o zaman çünkü olan oldu, biten bitti ve başınıza bu yüzden bir şey gelmez korkmayın :)
Soran+1 yılGoogleda aratinca cikmiyor ama kizlar soruyora uye olup da tarayicidan girince anahtar kelimeleri yazinca bir bir dokuyor dun sok oldum 😄
Cevap sahibi+1 yılAhaha yani burası çok ama çok ünlendi ya çok popüler bir site oldu yıllar içerisinde. Böyle olması normal :D
Cevap sahibi+1 yılHaliyle yapılan hizmetleri de oldukça gelişti.
Soran+1 yılBenim arkadaslar girmez ya isleri yok burada 😂Umarim yani
Soran+1 yılBu arafa yorum silmeye kisitlama getirilmis sebebi ne ne zaman duzelir yaa bari bu olmasiiin 🥹
Cevap sahibi+1 yılKeyfi olarak silenler olmuş yani suistimal edenler çokça olmuş. Limit getirmişler o yüzden.
Soran+1 yılBen kanser olucam gercektenn bu kadar da olmaz ama yapmayin bunuuu duzeltsinler nolur ya
Cevap sahibi+1 yılValla böyle kalacağını düşünüyorum maalesef.
Soran+1 yılBen de burada her soylenene inanmiyorum maalesef 😇
Soran+1 yıl) Artik ) 🥲
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani bana da mı inanmıyorsunuz?
Soran+1 yılHayir tabii ki sitedeki en iyi moderator sizsiniz samimi olarak ama admin bile kandirinca iste 🥺
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim de admin kandırmaz yani bir yanlış anlaşılma olmuştur diyelim :)
Soran+1 yıl😄 kafa buldu benle inaninn
Cevap sahibi+1 yılHahaha bu kadar takılmayın ya siteden keyif almaya odaklanın sadece :D
Soran+1 yılMesela ben su an bu gorusu de silemeyecegim ama rica etsem hani gizlilik acisindan goruslerimi silebilir misiniz 🙏🙏😅
Soran+1 yılAma simdi degil 😂
Soran+1 yılSikayet etmek gibi olmasin ama zamaninda benim iznim olmadan normal bir mod ip adresimi bulmustu
Cevap sahibi+1 yılModeratör ip adresini bulamaz :D Bir de madem bu kadar sıkıntı olacaktı keşke yoruma yazmasaydınız o zaman bu kadar.
Soran+1 yılHani bu pek eglenceli gibi degil sanki, ve ben siteyi keyfi sorular icin degil de kafama takilan bir sey oldugunda yardim almak icin olayi tum acikligiyla anlatiyordum bu yuzden simdi dert oldu acik bir sekilde yazmak🥲
Cevap sahibi+1 yılYalan söylüyorsunuz demek istemedim ama bulamaz yani net olarak biliyorum.
Cevap sahibi+1 yılBen gizlenebilriim en fazla ve tamam sizin için yapıyorum :)
Cevap sahibi+1 yılTamam siliyorum. Bundan sonra da bir şey olduğunda mesajdan yazabilirsiniz. Ben daha yazmıyorum buraya merak etmeyin.
Cevap sahibi+1 yılDaha fazla silemedim. Malum uyarı geldi. Kusura bakmayın, kolay gelsin :)
Soran+1 yılKeske onemlileri silseydiniz neyse uff 🙁
Soran+1 yılDondurulan KS hesabi incelenirken nelere bakiliyor bunu cevaplarsaniz cok ama cok sevinirimm
Cevap sahibi+1 yılŞİkayet üzerine hemen hemen tüm görüşlerinize bakılır ve incelenir diye biliyorum. Sonradan pişman olmamak adına lütfen bundan sonra bilgi almak için mesaj atın çünkü sonra buraya yazdığınız için pişman oluyorsunuz sonra.
Soran+1 yılSikayet coklu uyelikse eger hesap bu yuzden dondurulduysa
Soran+1 yılMesela bu hesabim bana geri verildi ama neyi inceldiler merak ediyorum
Soran+1 yılUmarim yanlis anlasilmamisimdir 🙏
Soran+1 yılLutfen cevap verin ya 😣 pisman olucagim bisey sormadim bu sefer
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman. IP'nizi incelemişlerdir IP adresini de ben bir şeyi anlamadım. Benden de mi çekiniyorsunuz da mesaj atmıyorsunuz?
Soran+1 yılBakin simdi yanlis anlasilip sikayet yemek istemiyorum, su an sadece tek hesabim var o da bu , bunu goren baska
Bi mod sikayet eder mi
Cevap sahibi+1 yılŞu an bizi hiçbir mod göremiyor. Mesajda da hiç göremez zaten.
Soran+1 yılBurada guvenilir tek mod sizsiniz emin olun kimisi bana c, uyelikten gittiyse tum sorulari ve yorumlari tek tek incelemislerdir dedi dogru mu bu
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle olmuştur ama sıkıntı olmaz. Adminler 3. kişilerle paylaşmaz yazdığınız şeylerin ne olduğunu.
Soran+1 yılBazi modlar boyle olmadigini soyledi ama
Soran+1 yılYani incelememislerdir dedi
Cevap sahibi+1 yılÇift hesap üyeliğinde IP adresine bakarlar sadece diye biliyorum. Ama yorumlarınızdan dolayı şikayet varsa incelemek üzere onlara bakıyorlar.
Soran+1 yılHesabima gelen bildirim coklu uyeliktense eger
Cevap sahibi+1 yılSadece IP adresidir bence. Görüşlere neden baksınlar ki?
Soran+1 yılSimdi bu sorudan bagi koparsam ve soruya bisey yapilsa yine benim sorum olarak mi kalicak
Cevap sahibi+1 yılBildirim almazsınız sorudan ve profilinizden silinir.
Soran+1 yılMesela sorum sikayet yese yanlis anlasilip yine mi hesabim dondurulur
Cevap sahibi+1 yılBu soru şikayet edilmez merak etmeyin ama içiniz çok rahat etsin istiyorsanız mesaj atın bir dahakine. %100 garanti verebilirim o zaman başınıza bir şey gelmeyeceğinize dair. Çünkü orayı hiç kimse göremiyor.
Soran+1 yılTesekkur ederim ama bagi koparinca mesela soru hala benim hesabima mi ait kalir yani oldu diyelim bu soruyu sikayet ettiler de
Cevap sahibi+1 yılBağı koparırsanız sizle bağı kalmaz yani şikayet etseler de size bir şey olmaz.
Soran+1 yılDiger modlara guvenmiyorum diyorum inanmiyorsunuz bana bagi koparilsa da soru hesapta kalir dedi 😒
Cevap sahibi+1 yılSiz hep böyle gerçek hayatınızıda da bu kadar panik atak tarzı davranan bir insan mısınız yani paranoyak mısınız ciddi soruyorum. Böyle yapmayın lütfen bu iyi bir şey değil. Ben sabaha kadar açıklarım ama sizin adınıza üzüldüm şu an. Bu kadar stres yapmayın sadece benim dediklerime inanın.
Soran+1 yıl😂😂😂 siteden nefret ediyorum artik desem
Cevap sahibi+1 yılO zaman ara verin daha iyi olacak sizin için :D
Soran+1 yılKac gundur kurtulmaya calisiyorum isin icinden cikamadikca da stres oldum dediginiz gibi
Soran+1 yılCunku modlarin dedikleri cok belirsiz oldugu icin guvenlikle ilgili suphelerim olusti
Cevap sahibi+1 yılYani gerek yok bu kadar strese. Ayrıca tek hesapla takıldığınız sürece kimse hesabınıza bir şey yapamaz. Ben 8 yıldır buradayım bu hesapla. Hiçbir şey olmadı yani. En büyük kanıtı benim aslında.
Soran+1 yılYa simdi diger hesaplari daha cok soru sorabilmek icin aciyoruz kalkip birine hakaret etmek icin degil ki ama sey boyle iste napicaksin...
Soran+1 yılArtik istesem de acmam zaten de
Cevap sahibi+1 yıl1 gün beklerseniz yine aynı soru hakkıyla sorabiliyorsunuz yani yenileniyor 24 saatte 1. Sabırlı olun biraz :)
Soran+1 yılSimdi bu dondurulan hesabima KS den soyle bi mesaj geldiyse" son uyari birden fazla uyeligi olanlarin hesabi kapatilicak " diye , ve hesabim da dondurulduysa yoneticiler tarafindan incelendigi icin, bu durumda hesabim baska bi sebepten incelenmedi degil mi 😂 48 saatte neye baktilar son kez soruyorum tamam 🙏🙏
Cevap sahibi+1 yılBen halen neden mesaj konusunda bu kadar inat ettiğinizi anlayamadım sanki adam yiyorum :D hiçbir zaman da anlayamacağım ya neyse. İşte IP den tespit etmişler onu anlatmaya çalışyıorum.
Soran+1 yılSifreler ayniysa olabilir mi peki
Cevap sahibi+1 yılBen kusura bakmayın hem bana güvendiğini söyleyip de hem de ben bir şey sorduğumda sorumu kaale almayan biriyle artık konuşmak istemiyorum. Bildirimleri kapatıyorum bu soru özelinde. Kolay gelsin.
Soran+1 yılDedigim gibi siteyi sevmedigim icin mesaj atmiyorum 😏
Soran+1 yılHem gizlisiniz nasil mesaj atabilirim kii
Cevap sahibi+1 yılÇıktım.
Cevap sahibi+1 yılNeyse onun yerine soruyu beğendim oradan ulaşırsınız isterseniz. Kolay gelsin tekrardan.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım