Asiri aciksa cogu erkek sadece kullanir kullanmayanlarda ciddi dusunmez bak dostum aciklik ayri bir kavramdir rahat giyinmek ayri siz bunu karistiriosunuz acik olursan kasar olursun herkesin gozunde normal giymekde rahattir bunu kavrayin boyle yaparsaniz sadece malzeme olursunuz ya da serseriyle evlenirsinizki oda hergun yataga atiyim diye evlenir degeriniz sauginiz kalmaz
Sorum sende değildir eminim kendine hakim olamayan bir çok aklı sadece bel altında olan erkekler olduğu için kimsenin kimseye güveni kalmıyor ve bu yüzden her iki taraftada bazıları çok yalnız kalıyor
Nasil mesela hani bi cozum icin soruyorum Ayrica bazi kadinlarin aurasi da cekici olur hani bi su ver diyen kiz vardir icin titrer soyleyisi bile farklidir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sana hep öküzler denk geliyorsa yakınlarda ahir vardır ipini koparan geliyordur.
Çevreni değiştir
Hareketler konuşma giyim bu tür şeylere bakarak basit zannediyorlar
Açık giyinen çekici biriysen normal. Erkekler genelde ağır başlı nerde ne giyeceğini bilen kadın sever ben öyleym
Giyiminden davranisindan olabilirmi
Giyimim açık evet...
Davranışlarım ise nasıl bilmiyorum.
Asiri aciksa cogu erkek sadece kullanir kullanmayanlarda ciddi dusunmez bak dostum aciklik ayri bir kavramdir rahat giyinmek ayri siz bunu karistiriosunuz acik olursan kasar olursun herkesin gozunde normal giymekde rahattir bunu kavrayin boyle yaparsaniz sadece malzeme olursunuz ya da serseriyle evlenirsinizki oda hergun yataga atiyim diye evlenir degeriniz sauginiz kalmaz
nerden bu kanıya vardın
çoğu erkek oyle cunku
Sende çok açık giyme biraz daha ağır ol
Ağır giyinmeyi sevmiyorum nebileyim fizigime yakışanı giymeyi seviyorum.
Ya fiziğine yakışanı giy de çok açık olmasın diyorum madem ki bu durumdan rahatsızsın çünkü onlar açık giyinen kızlara o gözle bakıyorlar
Yok aynen artık çok açık giyinmiyorum.
Düzelttim sağol.
Yine yakışanı giyiyorum ama onu bile açık zannediyorlar galiba anlamadım.
Erkeklerin çoğu öyle bakıyor çünkü olaya
Üzücü buna izin verme sende
Tamam vermeyeceğim artik
İyi olur dimi bu biraz insanın yani senin ellinde olan bir şey umarım iyiler çıkar karşına :)
Yerinde olsam burdan kimseyede güvenmem herkes çıkar için senden birşeyler isteyecektir
Çokmu açık giyiniyorsun
Burada kimse ile ilişki kurmuyorum zaten.
Reel hayatta karşıma hep seks düşkünü erkekler çıkıyor.
Şaşırmamak lazım dimi
Kurunun yanında yaşta yanıyor ne yazıkki
Çok açık giyinmiyorum aslında askılı ve tayt giyiyordum hepsi bu
Sorum sende değildir eminim kendine hakim olamayan bir çok aklı sadece bel altında olan erkekler olduğu için kimsenin kimseye güveni kalmıyor ve bu yüzden her iki taraftada bazıları çok yalnız kalıyor
Vur jaç mı
Erkekler genelde öyledir
hepimiz aynıyız
Begenmek derken seksisin mi demek istio acaba?
O tür seyler evet bana yaklaşan erkekler sadece cinsellik amaçlı yaklaşıyor kısacası..
Acaba giyinis tarzinda biraz seksi mi? Hani belki bi yol buluruz bunu cozmek icin
Evet seksi
Nasil mesela hani bi cozum icin soruyorum
Ayrica bazi kadinlarin aurasi da cekici olur hani bi su ver diyen kiz vardir icin titrer soyleyisi bile farklidir
Benim auram çekici değil galiba ne bileyim aşık olan olmuyor
Aurani cozmek icin azcik konussak az biraz hissederim bence
Gizlisin istek atsan hem bunu konusuruz hem tavirlarini cozmuste olurum bi erkege karsi konusma seklini falan
Hani seksi olmak aslinda guzel hisssettirir ama cok fazla ustuste olunca seni uzmusler
İstek attim
tamam :)