arkadasa dedim oneri konusunda bile yardimci olmadi.2-3 sure zarfinda is ve kuralik evlere bakicam. b 2-3 gun boyunca nerde kalabilirim?
2 ay
İstanbul'da 2-3 gunlugune kalacak yer nasil bulurum?

arkadasa dedim oneri konusunda bile yardimci olmadi.2-3 sure zarfinda is ve kuralik evlere bakicam. b 2-3 gun boyunca nerde kalabilirim?
Bende İstanbul'a geldim 1 ay önce. Gerçekten zorlandım kalacak yer konusunda. Senin yapman gereken şey yaa pansiyon bulmak veya öğretmen evinde kalmak. Tercih senin.
bi tane otel var350 tl diyo. boyle bi salon var bir suru kapi var. her kapi iki kisilik odalar. o odalarin fiyati da 350 tl. bu konuda ne yorum yaparsin?
Güvenlik ve temizlik konusunda nasıl? Fazla kalmicaksın zaten sanırım.
trmizligine pek guvenmiyorum hicbir yeri. ama aklima takilan su fuhuş yeri olmasin?
Dikkat et kendine. Nerdesin sen şimdi?
Avrupa'da arkadaşım var üniversiteden ev arkadaşım. Yardımcı olmaya calısırım izin verirsen. Avcılar'da yasıyor
Cevap
14Cevap
Öğretmenevi tarzı misafirhanelere bakabilirsin.
900 tl bir gecelik. daha iş bile bulamamişken
Öğretmenevi daha uygundur.900 tl olmamıştır diye düşünüyorum. Olmasın istiyorum :)
kucukcekmece 900 tl. isterseniz acin sorun
Öğretmenevinden daha uygun bir yer arıyorsan inan orası kötü bir yerdir...
nasil kotü? analatabiltmisin rica etsem
Bu ülkede yatmak kalkmak için en uygun yer öğretmenevleridir. Bundan ucuzu kalitesiz mekanlardır
Bulursan banada haber et bende İstanbul a geleceğim
Üsküdarda Beşiktaş ve Maltepe SGK misafirhanesi var. Üsküdarda yine diyanetin var
sadece üskudar da mi? koskoca İstanbul'da baska yerde yok mu? kac lira?
Beşiktaş Maltepe dedim ya
Bilmiyorum arayin fiyat sorun
adı ne? jnternetten nosunu bulayim
Sgk Üsküdar misafirhanesi, besiktas ve Maltepe diye de arat, diyanet biraz daha uygun idi zamanında
Ama Üsküdar çok güzel yerinde denize sıfır yalnız yer zor bulursun
Air bnb adında bir uygulama var onu kullanabilirsin
Hangi bolgede ariyorsun?
kucukcekmece
Bana bi yazarmisin
Oteller pansiyonlar hosteller misafirhaneler
hostel ve misafirhabe hic duymadim. O kadar internetten de baktim. orada fiyatlar nedir
Hostel otel gibi düşün başkaları ike aynı odada kalıyorsun 3 kişilik 4 kişilik 6 kişilik diye gider ben bayadır gitmedim genekde yurtdışında kullandım. Pansiyon da otelin küçüğü zaten fiyatlarına internetten bak bence
kizlarla kaliniyor dimi🙄
Evet avrupada karışık olanları da var hatta avrupada erkeğe özel yok erkekler karışıkta kalmak zorunda qma kadınlar kadınlara özel odalarda da kalabiliyor
hiimm. kizlarla tabii ki. nerden bulurim ki. internette pansiyon bile bulunmuyor
Hostelworld diye bir site vardı ben oradan tutmuştum
guvenli yer mi
fiyati neydi
Hostelworld sitenin adı orada hosteller var oradan bak istersen
Güzelsen bende kalabilirsin😜
Hiç arkadaşın yok. u
2 tane var. basta biri dedi amcam yemgemlerde kaliriz. sonra dondü. ses cikmadi. digeri iddiali sekilde var buluruz demesine ragmen ses cikmadi yine🥺 ben napicam
ne diyorsun?
Hangi tarafta ev bakiyorsun
ev Şu an bakmiyorum. Şu an dusundugum sey o sehre ayakbastigimda 2-3 gunlugune kalabilecehgim bir yer
ev yerine pansyon veya otel en uygunu
sinirim bozuldu. neden arkadasim yer buluruz demesine ragmen sessiz kaldi
otel çok pahali. diyorum yaa dah bir işim bile yok
ilgilenmek istemediği içindir arkadaşınıza neden minnet ediyorsunuz siz otel bulabilirsiniz
ama niye umit veriyor
bir sorun sanırım
anlamadim? sorayim mi dediniz
ve 3 gunluk otel fiyati ne kadar biliyomusunuz😳 daha 1 işim bile yokken
kalacak yer arıyorsanız buyrun ne diyeyim :D
muhafazakar biriyim beyefendii
iş mi arayacaksınız neden geliyorsunuz? iş hazır mı tam anlatırmısınız
şu an trol yapıyor olabilirmisiniz :)
ikinci universite mi okuyacagim. yurt cikmadi. buradan is icin aradigim yerler gelince goruselim tabii is kalirsa diye konuauyolar. illa ayaklarina gitmem lazim. Şu an iş ve kalacaknyer belli degil. o yuzden diyorum 2-3 gun bi yerde kalayim da gunduzleri is ve kalacak yerlere bakacağim
bende size buyrun gelin dedim muhafazakarım diyorsunuz kalırsınız
kalamam. tesekkur ederim. oneriniz varsa onu degerlendiririm
saçma sapan yerlere gitmeyin güvenli otel ve pansyon dışında olan her yer sıkıntı size bilginiz olsun size ben bişey teklif etmiyorum buyrun kalın işinizi görün
ne trolu niye dalga gecilecek bbir konu oldugunu dusundunuz? yazinizi yeni gordum
sacma sapan yerlerle guvenli yeri nasil ayirt edebilirim?
özelden bana yazın
gizliden cikin
çıktım
simdi bakiyorum. islerim vardi. cikmamissiniz gizliden
Pansiyon ya da otel
fiyatlardan haberin var mı
ee heraldee yani
tek alternatif nee?
link at bakayim
Otel
düşün kizkardesinim. her otelde kalinir mi sence
bilmiuorum ya yanlislikla ya fuhuş gaoilan yere gidip kalirsam?
simdi diyelim ki gittim. resepsiuona nufus cuzdanimi verdim. gece yatarken baskin oldu. polisler falan... basima bela olmaz mi bu durum?
yaaa olursa?
ergen yaa beni yonlendirdigi yerlere bakk. ben senin gibi simdiye odakli degilkm gelecegimi dusunen akli basinda bir bireyim
burada herkes keran. eci mi?
Seviseceksen cok yer var da
otelde?
fiyatlardam haberin var mi? her otelde kalinir mi sence
?
haberim var paran mı yok
param. olsa da otele para vermek istemem
bulamadıysan bende kal
Yer çok para varsa
En İyi Cevap