Şimdi şöyle bi kadın duygularını ortaya sererse erkeğine karşı ona sevgisini çok belli ederse erkek onu cepte görür mü genelde hep öyle derler bugüne kadar hiç yaşamadığım için bilmiyorum sadece korkuyorum yapmamaya da özen gösteriyorum.. Ama bi taraftan da şöyle düzgün erkekler de var belki iyi biridir sizi asla cepte görmez siz ona duygularınızı belli ederseniz o daha da belli eder el üstünde taşır sizi... kafam çok karışık bi kalbimi dinliyorum bi mantığımı ve kaybetmekten de korkuyorum napmalıyım? Dişil enerji çok önemli dikkat ediyorum ona da yani ne bilim ya beni duygusuz falan bulursa ya da soğuk ya yanlış anlarsa beni? Kafam çok karışık yardım edinnn
Bir kadın duygularını apaçık bir şekilde itiraf edince ne olur sizce?
Bana göre duygularını belli etmek acizlik değil cesaret işidir. Kadın erkek olmasına göre de yargılama yapılmamalı. Cesaret edip adım atılmadığında ilerleme olacaksa da sağlanamıyor. Sizi anlıyorum, şu anda en azından beni heyecanlandıran bişey var, hayallerim, umutlarım var, olumsuz bir cevapta bunları kaybedebilirm diye düşünüyorsunuz. Açıkçası ben de bazen öyle düşünüyorum, keşke o mesajı yazmasaydım ona açıklamasaydım. En azından onun hayali ile yaşıyordum. Ama şimdi durum farklı aşağıdaki birinci duruma benziyor. Neyse sizin açınızdan da olabilecek ihtimaller;
1-hiçbişey söylemeyebilir, hareketlerine, yüz ifadesine bakarak cevap aramaya çalışırsınız bu sizi ikilemde bırakır gerçek niyetini anlayamazsınız
2-tesekkürler ilgin icin ama maalesef düşünmüyorum diyebilir
3-o da aynı ilgiyi gösterebilir
4-biraz zamana bırakalım diyebilir, bu süre içinde size o gözle bakacaktır ve iliski degerlendirmesi yapacaktır
Şahsi kanatim, gurur, mahalle baskısı, dişilik vs. gibi tüm etkenleri bir kenara bırakmak ve şunu düşünmek;
-onun ilişkisi var mı? -onun da bana karşı hislerini sezebiliyor muyum?-onunla net bir şekilde konuşma fırsatım var mı?
Ya duygularınızı hayallerinizi devam ettirirsiniz ya da bir netice ile olumlu olumsuz sonuclarına katlanmaktan başka çaremiz yok maalesef. Bu kadar olasılıktan sonra, ben olsam kesin bir cevap alacağımı bilsem direkt konusurum, ama sosyal medya, mesaj falan gibi beni gördü mü okudu mu gibi ikilemde bırakacak bir şekilde duygularımı açıklamazdım fırsat beklerdim zamana bırakırdım derim. Hakkınızda hayırlsı
Bir kadın duygularını apaçık bir şekilde itiraf ettiğinde, birçok şey olabilir.
Karşılık alır. Karşısındaki kişi de ona aşıktır ve duygularını paylaşır. Bu, yeni bir ilişkinin başlangıcı olabilir. Karşılık almaz. Karşısındaki kişi ona aşık değildir ve duygularını reddeder. Bu, kadının hayal kırıklığına uğramasına ve üzülmesine neden olabilir. Orta yol bulunur. Karşısındaki kişi ona aşık değildir, ancak onunla arkadaş olmak ister. Bu, ikilinin arkadaş kalmasına ve ilişkiyi farklı bir şekilde sürdürmesine olanak tanır. Bir kadının duygularını apaçık bir şekilde itiraf etmesinin sonucu, karşıdaki kişinin duygularına ve ilişkinin durumuna bağlıdır. Ancak, genellikle olumlu bir deneyimdir. Kadın, duygularını ifade etme cesaretini göstermiş ve karşılığında ne olacağını bilmek ister. Bu, kendinden emin ve güçlü bir duruştur.
İşte bir kadının duygularını apaçık bir şekilde itiraf etmesinin bazı olumlu etkileri:
Kadını rahatlatabilir. Duygularını içinde tutmak, strese ve kaygıya neden olabilir. Duygularını ifade etmek, kadını rahatlatabilir ve kendini daha iyi hissetmesini sağlayabilir. Karşıdaki kişiyle daha yakın bir ilişki kurmasına yardımcı olabilir. Duygularını açıkça ifade etmek, karşıdaki kişiyle daha derin bir bağlantı kurmasına yardımcı olabilir. Kadını daha özgüvenli hale getirebilir. Duygularını ifade etmek, kadının kendinden emin ve güçlü hissetmesini sağlayabilir. Tabii ki, bir kadının duygularını apaçık bir şekilde itiraf etmesinin bazı olumsuz etkileri de olabilir. Örneğin, karşıdaki kişi duygularını karşılıksız bırakırsa, kadın hayal kırıklığına uğrayabilir ve üzülebilir. Ancak, genel olarak, bir kadının duygularını apaçık bir şekilde itiraf etmesi, olumlu bir deneyimdir.
Kadının duygularını erkeğe göstermesi, onun omzunda ağlaması onu adamdan uzaklaştırmak ya da cepte görmez. Ancak karşısındaki kadın iyi olsa da kötü olsa da, bir erkek kız arkadaşının yanında ağlarsa kız onu ezik olarak görür. Bu adam güçsüz ağlak ezik der ayrılır ya da a adamı aldatır gider. Kadının ağlaması kızı ezik göstermez hu yüzden erkekler de pek sorun etmez kız arkdaşının ağlamasını. Ancak bir erkeğin ağlaması kadının gözünde asla iyi karşılanmaz maalesef.
Yaptık bir çılgınlık aşko ,17 yaşındaydım galiba 10 -11 cı sınıf kaç oluyor hatırlamıyorum, yüzüne bakıp gülümsemişdim , kalbim çıkıyordu onu görünce. Bu öyle bakmaktıki dibine düşüyordum az kala , çocuktum o zaman , ne dişil enerjisi bildiğin ergendim, aşık olmuşdum sanıyordum, fulinin aşk bu bitermi şarkısını da ona armağan etmişdim. Ve son oldu. bir kere buluştuk Öpmeye çalıştı ittim. Cepte bulmuşdu beni. Sevgili bile olamadık ,2 3 ay bakıştıktan sonra 1 kere buluşduk ve ayrıldık. Mesajlarıma cevap vermedi aramadı sormadı. Daha da görüşmedik. O beni unutamadı ama , kimle çıkarsa çıksın dönüp bana bakıyordu , Ne zaman görsem bakış aynıydı. Hatta bir kere rastgele karşılaşdık , takside 20 yaşındaydım sözlendinmi falan dedi, evlenirmisin benimle. Numaramı istedi. Vermedim. O kişiden sonra hayatımda kimse olmadı. Nefret ettim herkesi öyle sandım.
Herkesi öyle sanma ama adam gibi olanlar da var herkes karaktersiz diye bi şey yok bi insan sana bunu yaptıysa herkes aynısını yapacak değil düşünme böyle
Eskiden daha açık bakardım bu duruma. Kısacık hayat tabiki duygular belli edilmeli, onu cepte gören erkek sıkıntı, böyle erkekle hiç beraber olunmamali, sevgiyi gösterip kıymeti bilinmeli gibi zırvalıklar düşünürdüm ama maalesef içinde yasamaliymis insan sevgisini gösterdikce karşı taraf ezik görüyormuş
Erkekler zor kadın sever sen gidip o adama açılıyorsan seni ezik görmesi normal kusura bakma kadın dediğin canlı tavlaması zor kimseye pas vermeyen birisi olmalı
Kişiden kişiye değişir, olgun ve aklı başında biriyse en fazla reddeder hakkında fazlasını düşünmez, ilgileniyorsa da karşılık verir zaten. Ama cıvık mıymıntı bir kişiliği varsa bir yerleri kalkar sağda solda şu kız bana yürüdü gibisinden seviyesiz konuşma tarzlarına girer, ya da böbürlenir ve hareketlerinde tuhaf rahatlıklar sezilebilir!!! oysa ki bunun adı yürümek falan değildir, duygularını paylaşmaktır ve günümüz devrinde birçok kişi bunu idrak edemiyor maalesef. Şahsen bugüne kadar bana çok kişi bir şekilde duygularını açtı, istemediğim kişilere en samimi şekilde duyguları için teşekkür edip karşı tarafa kötü hissettirmeden ve kırmadan reddetmek zorunda kaldım. İstediğim kişilerle de güzel bir ilişkiye yelken açmış oldum. Kısacası kişiden kişiye değişen bir durum, yaşından çok olgun bir kişiliğin var gibi bu özelliğini sakın kaybetme.
Bir ilişki duygu olmadan yaşanmaz elbette karşılıklı duygular hisler olması gerekir bunu da belli etmek gerekir fakat ben sensiz yaşayamam, beni bırakma, senden vazgeçemiyorum gibi söylemler olursa ve bunu hissettirici eylemler olursa işte o zaman o insan sizi cepte görebilir nasıl olsa bensiz yapamıyor, ben olmadan bir hiç diyerek. Freud'un çok güzel bir sözü var 'Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz.' Muazzam bir söz ve tespit. O yüzden dengeyi iyi ayarlamak gerekir.
Bence de böyle olmalı. Kadını erkeği yok karakterin. Yok ilk adımı erkek atar, erkek şunu yapar kadın bunu yapar, cinsiyetlere roller dağıtılmış. Saçma geliyor. İçimden geldiği gibi davranamadığım bir ilişkiyi ne yapayım? Ama asla inkar edemediğim bir gerçek var. Erkek, yatırım yaptığı kadını el üstünde tutuyor. Emek harcaması lazım sizin için. O yüzden her işini kendisi halleden kadınlar genellikle yalnızdır. Hem ihtiyaçları yoktur başkasına. Hem de onun değerini anlayacak alfa erkek sayısı çok azdır.
Ben tam tersine açıkça ifade edilmesini daha çok seviyorum. Çünkü bana göre samimiyet paylaşmaktır. Ne kadar samimiyse o kadar çok şeyini paylaşbilmeli. Zaten duygularını söyleyebiliyorsa. O özel alanına dahil etmiştir beni. Kızdığını, kıskandıpını, sevdiğini, özlediğini, arkadaşına üzüldüğünü vs. Bunları paylaşması çok kıymetli benim gözümde. Bunu yaptığında karşınında sana aynı tepkiyi vermesi gerekir. Senden gizli davranışlar sergiliyor. Duygularını düşüncelerini açıkça söylemiyorsa şüphelenebilirsin. Ama o da açık olursa bence sorun olmaz. Keza seviyorsan sevdiğini söyle reddedilmek, bu belirsizliği yaşamaktan daha az yakıyor canını. Tecrübeyle sabit 😅
Ben sevdiğim erkeğe hiçbir şekilde soğuk olmam, olamam da yani. Taktiklerle de ilerleyecek ilişkiye ilişki demem. O yüzden ne yaşarsam yasayim duygu benim his benim. Belli etmekten de hiç korkmam. Cepte mi görür bir süre sonra? O kendi bileceği iş. Ben sevmeye bakarım. Kıymet görmezsem de bitirmeye.
Hazımsız bir adamsa egosu zirve yapar. Olgun, oturaklı bir adamsa gözlemler davranışları ile sözleri tutarlı mı diye ayni duyguya da sahipse karşılığını bir şekilde verir. Ama bizim türk erkekleri çoğunlukla ya hafif kadın ya da cepte kadın görüyor. Bun dürüstlüğün kıymetini bilecek erkek azdır...
Ben açıldım direk ama sonra konuşmayacaktım ama açılmama düzgün cevap vermediği için ben de öyle açıkçası yılışık yazmadım ilgilenmedim kendi de ilgili değildi zaten hep başka insanları takiplere konuşma peşindeydi. Ondan sonra da bana soğuksun kapalı kutu gibisin kendini geri çekiyorsun dedi. Halbuki beni bu duruma getiren kendisi. Bence dediğin doğru karşı tarafa da bağlı bu. Her ilişkinin de dinamiği farklıdır bir de. Başkasının ilişkisinde tutmayan diğerinde tutabilir. En önemli şey kendin olman bence. Rahat olman.
öncelikle tebrik ediyorum erkekler hakkında genelleme yapmaman kadında olsa erkekte olsa elbet ki düzgün insanlar var bu hayatta gelelim ikinci olaya senin duygularını açık bir şekilde ifade etmen seni duygusuz yapmaz dediğin gibi dişil enerji çok önemli bir husus bu konuda yani her iki taraf ta açık sözlü olmalıdır diye düşünüyorum yani farklı düşünülecek bir durum yok
Bebişim öncelikle neyden korkuyorsan o başına geliyor, ama ben hep gördüğüm kadarıyla erkeklerde sahip olunca eğer seni gözünde büyütüp sonra sen ona iyi olursan o aslında gözünde büyütüğü yani elde ettiği için soğuyor her an gidecek gibi ol ama kararsız olma özgüvenli ol ama egoist olma senin olan seninle kalmak için bahane yaratır bir erkek çok seviyorsa 2 cihan bir araya gelse tüm dünya bir araya da gelse sizi gerçekten seviyorsa bırakmaz.
Nabza göre şerbet vericeksin o zaman. İzle adamı hareketleri tavırları konuşması bakışı her şeyi belli eder. Cepte gören erkekle görmeyen arasındaki uçurumu mutlaka anlarsın
Ben ona elimden geleni yaparım karşılığında beklerim o beni cepte görmüş görmemiş umurumda bile değil o da zaten onun karakterini belli eder ben de ona göre yol çizerim
Erkek iyiyse ve seviyorsa kadını daha çok sarar. Onu kaybetmekten sakınır. Ama karşıdaki kötü biriyse, tüm kötü senaryolar ile zihnini meşgul edebilirsin. Asıl mesele, adam olanı sevmekten geçiyor.
cepte göründüğünü anladıgın an gitmen gerek haberin olsun. Ben de bunu yasıyorum değer veriyorum cepte görüyor hadi eyvallh diyorum sessizce gidiyorum.
Elbette dümdüz söylemek isteyebilriisn.. ama kadına yakışan naifce belli etmektir soyleemek değil.. ayrıca bu flört başlatır ve erkeği etkileme dönemidir yaratılış böyle.. sözlere dokmemelisin bence...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İyi biriyse kıymetini de bilebilir …
karakter eğitimi hangi seviyede ona bağlı…..
değerli bir insansa…. İnsani yönleri olarak…. Çekinme bence
Bu kız bana bakmaz diyerekten biz erkekler tarafından o kadar çok ilişki başlamadan bitti ki, bir kadının başlangıcı yapması gayet yerinde bir adım olur aslında
Cepte görme işine karşıyım. Böyle bir şey görünce karşındakinden soğurum. Bana duygularını açınca onu cepte göreceği mi düşünüp karaktersizlik yapacağımı düşünen biriyle de zaten devam etmem
Şimdi bu konu açıkçası şu aklı başında düzgün merhametli vefakar bir erkek için güzel bir şey ancak beş para etmez erkek ise senin duyguların da beş para olur
Ben bütün duygularımı apaçık bir şekilde itiraf ettim ilişkim hala daha devam ediyor ama mutluyum yani iyi ki yapmışım diyorum bazen minik bir adım bekliyorlar
Bence kadınlar da ilk adımı atabilir duygularını açıklayabilir. Erkek olgun biri ise cepte görmez ve takdir eder. Ama ergense aynı şeyi söyleyemem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu kişiden kişiye değişir.. şahsen belli ettim hayatmin merkezine koydum evett aynen cepte oldum kızdım kırıldım ama baktım ki ben gideyim diye çabalıyor işte o zaman dedim ki ben değerli yok.. kimseye kendimden fazla kıymet vermeyeceğim
Ben hep belli ederdim. Hiç bir faydasını görmedim. Kime çok değer verirsen en çok o yoruyor seni hayatta. Kendinden fazla değer verme kimseye. Değer versen de aşırı belli etme Derim ben
Bana bir kız ilgisini belli etmiş ilk adımı atmıştı. Çok beğendiğim biri değildi ama cesaretinden dolayı ilişki kurmak için onunla çabalamıştım. Sonra anlaşamadık o konuşmayı kesmişti. Doğru olduğunu inandığınız kişi varsa adım atın sevdiğiniz kişiyi kaybetmeyin
Keşke öyle olsa cepte görmem asla hak ettiği değeri görür
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu geride edebilir aynı şekilde karşı tarafta duygularını güzelce sana açıklarsa tamamlayıp yükseltebilir ama zaten uyumlu değilseniz rahat davranmaya başlar o zaman ayrıl
Ama kankilermis. Çocuğn da içinde varmış demek. Onlar kanki olmamış ki zaten aslında. Başkasına hissini belli edersen arkadaşlar arasında bunu alay konusu yapıyorlar kızın adını çıkarıyorlar
Eşimle sevgiliyken hiç sevgimi belli etmezdim. evlendikten sonra aşırı üstüne düşmeye başladım ve aldatmaya başladı cepte gördü yani bunun gerçekten aslı var çünkü sevgiliykende evliykende tek değişen şey ona olan ilgimi göstermemdi