Benim erkek arkadaşım asker. Asker dediğim yani askerde değil mesleği direkt asker. Bunun zorlukları oluyordu ama biz birbirimizi sevdiğimiz için aştık hep. Yakın zamanda erkek arkadaşımın içinde bulunduğu timden biri şehit olmuş. Adam daha yeni evliydi ve karısı hamileydi. Erkek arkadaşım da şimdi sürekli bana bu durumu örnek gösterip hayatımı mahvetmek istemediğini söylüyor. Psikoloji sanırım biraz bozuldu onu nasıl ikna edeceğim? Evlenme teklifi bile etmişti yakında aileler tanışacaktı.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim de eşim asker ama hiç oyle şeylerini anlatmazdi bana ben korkmayim diye sonradan hep başkalarindan öğreniyordum seninkinin amaci başka güzelim sen birak onu hayir gelmez sana hem zaten asker eşi olmak çok zor çok yipratici eşimi seviyorum ama keşke evlenmeseydim diyorum hep çünkü yapayalniz kaliyorsun ve çok zor şartlarda umarim daha iyi biriyle karşılaşırsın
Nerden biliyprsun amacinin baska oldugunu ya adam acisini sevdigi kadinla paylasmis ne var bunda
Ok kardeşim sen bu kafayla devam et bazen benim hemcinsim olduğunuza inanamiyorum çok slaksiniz
Asil canım sensin ki evlenecegin insani secememissin simdi de pismansin adamin arkadasindan keske evlenmeseydim diyorsun ahahahahshshs sanirim aldatiliyorsun ondan bu herkesin boynuzlanacagi düşüncesi
Ya sana laf yetiştirmiycem
Oncelikle bahane olmadigina emin ol. Sonrasında gercekten hayatinda bunu isteyip istemedigine emin cunku cok zor biliyorum. Sonrasinda ise onun ikna olmasi icin en onemli sey zaman geçmesi. Yasadigi olay cok zor bir durum ve bunu atlatmasi zor olacaktir. Yaninda ol destegini esirgeme cok ihtiyaci olacaktir.
Bahane olmadığından eminim yukarıdaki bir başka kullanıcıya açıkladım. Kendim de eminin çünkü bizim ilişkimiz yeni değil 2 yıldır birlikteyiz. Yanında olmak istiyorum ama böyle düşünmesi de beni çok kırıyor bilmiyorum
Guzelce acik ve net bir şekilde konuş uzaktaysa goruntulu sekilde konuş guzelce iyice net bir sekilde anlat kendini. Durumun farkinda oldugunu ve her seye ragmen onu istedigini goze aldigini hissettir ve anlat ona
Ah canım kızım erkek arkadaşın tamamen yalan söylüyor senden ayrılamak istiyor
Şu an aynı anda birkaç kişi böyle deyince içime kurt düştü. Peki emin olmak için yapabileceğim bir şey var mı
Niye özelden yazayım burdan söylesene direkt
Yaz pişman olmazsın
Gerek yok sağ ol
Bence biraz zaman tanı. Yaşadığı şey kolay değil tabi ki.
Ama yanında olmam lazım değil mi
Yanında olma demedim ki şimdilik evlilikten bahsetme sadece.
O zaman ya mesleği ya sen bu yani. Daha ne diyelim.
Bahane gibi geldi bana.
Acaba denemek için bir zarf mı atsam
Tamam ayrılalım de
Konuştum şimdi de buraya nasıl wp ss atabilirim
Kusura bakma da biraz ayak yapıyor gibi
Kardeşim ne ayağı adam evlenme teklifi etti ki ona kalsa daha önce evlenirdik ama okulumu bekledi. Ailesini tanırım evine kadar girip çıktım babası annesi çeyiz bile hazırladı. O benim ailemle tanıştı. Ve hepsi de hep onun isteği ile oldu adamın şu an psikolojisi iyi değil ölüp de benim yalnız başıma ortada kalacağımı düşünüyor ben bu düşüncesini kafasından nasıl atabilirim erkek gözüyle fikir vereceksen buna fikir ver
Evlilik teklif etti benimle ciddi düşünüyor aileler birbirini tanıyor ailesini tanıyorum kesin benimle evlenecek mantığından kurtulman için öncelikle nikah masasına oturman gerekiyor... İkincisi sen ne yaparsan yap onun psikolojisini ya da istediğin gibi ikna olmasını sağlayamazsın... Yaptığı iş zaten yapmaya başlamadan önce bazı şeyleri göze alarak başladı hemen karşına saldırmayı bırak karşı tarafın ne demeye çalıştığını anla... Burası senin gibi evlenecektik ayrıldık diyen kızlarla dolu
Ya ben sana niye saldırayım da bir şey demişsin ama hiçbir altını dolduracak bir şey yok bak bu ikinci mesajın oldukça güzel düşündürdü farklı bi bakış açısı da sundu ama ilki direkt böyle böyle ama bir neden yok be sana bunu düşündürdü o da yok
Şimdi anlaşabiliriz o zaman seninle...
Sen ona ne kadar durumun böyle olmayacağını ifade edersen o da bu durumu o kadar çok senin önüne ısıtıp ısıtıp koyar eğer senin seven bir insansa ha şimdi onsuz bir hayatın ya da 5 sene sonra onsuz bir hayatın aynı etkiyi yaratacağını bilmesi gerekir.. ve şu an bildiğin ilgi alaka ya da başka şey bekliyor
Wp’tan konuştum demin buraya nasıl ss atabilirim
Buraya SS atamazsın telegram'ın varsa oradan atabilirsin ya da fake Instagram
Maalesef yok ama şöyle anlatayım mesleğini bilerek onunla birlikte olduğumu söyledim ve dedim ki:
“Belki de şu an evliliğe hazır hissetmiyorsun ya da belki de benimle evlenmek istemediğini şimdi anladım. Durum buysa ben buna alınmam.”
Zarf atmak için dedim.
O da asla böyle bir şey olmadığını böyle hissetmene sebep olduğu için özür dilediğini söyledi. Ben zamana ihtiyacın varsa anlarım dediğimde de en son da aynen şöyle dedi.
“Ben zaten bu hayatın içindeyim o yüzden sen biraz daha kendine zaman tanı çünkü evlilikte iş daha da değişir nasıl bir hayat yaşayacağının tam farkına var”
“Sonra eğer hala evet dersen o zaman zaten bana cenneti yaşatırsın”
Çok güzel Kelime oyunu yapıyor kendisi
Nasıl yani
Sen kendine biraz daha zaman tanı... Yani diyor ki ben evliliği istiyorum ama sen buna hazır değilsin bence demeye getiriyor.. bunu da süslü bir şekilde söylüyor sen de tabii bu cümleyi duyduğunda beni düşünüyor diye düşünüyorsun.. dm atsan olur mu