Kadını beğenmezseniz yine de ona hayatına dair ve sevgililiğe dair sorular sorar mısınız
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır konuşmam. ki zaten ilk buluşmada niye sevgili vs vıcık vıcık şeyler konuşsun ki insan :D
Ya eski sevgili konusunda çok doru sordu eski ilişkilerimi anlatmamı istedi ben bu konularda konuşmak isteyince sinirlendi, başka bu tarz şeylerde de sinirlendi ben de beni beğenmediği için mi sinirleniyırdiye düşündüm
valla ilk buluşma nasıl yapılmaz adlı çalışma olmuş senin ki :D
Ben mi hatalıyım peki
bazı şeyler konuşulmaz hele hele insanın geçmişi özeli vs. hata bu konuları açan kimse o :)
Hep böyleydi buluşmadan önce de her şeyi anlattırmaya çalışırdı, buluştuğumuz günki davranışlarının beğenmemekle alakası var mıdır peki birçok şeye çok sinirlendi mesela arabada oturmak istedi ben hayır kafeye gidelim dedim diye sinirlendi, eski ilişkilerimi anlatmam için çok ısrar etmişti ben bu konuyu herkesle konuşamıyorum dedim ben herkes miyim o zaman konuşmamıza gerek yok dedi sinirlendi
beğenmemiş canım seni hadi sen ufaktan bu düşünceleri sil aklından ve önüne bak :D
Ben ciddi sormuştum, neden beğenmemek peki
bilmiyorum ki ona sor zalımın evladı niye beğenmedin beni de :D
Hayır arabada takılmak istemek, sinirlenmek ve beğenmemek arasında nasıl bir bağ var erkek gözüyle onu yorumanı istedim
arabada takılmak mı? :D niyetler değişiyor ama boş ver sen en iyisi
Ya işte arabada oturmak için çok ısrar etti ben kafeye gidelim dedim kafede bile hep sinirliydi kafedeki gürültüden dolayı bile benim dediğimi yapsaydık bak böyle olmazdı dedi durdu
aynen kesin sestir :D hıhı sende bunu yemedin inşallah :D
Kalkalım istiyorsan dedim biraz düşündü kalkalım dedi çıktık saat de akşam 10 11 falandı, oh dedi kafeden sessiz yere çıktık diye ben tepki vermedim beni duysun diye tekrar ohh dedi
:D :D ucuz yırtmışsın
Peki beğenmemekle ilgisi yok mudur bu sinirinin
kızım vurdurucan kendine aklın başına gelicek daha ne kadar açık yazayım ya ala ala :D :D
Ya yaz lütfen aklıma takılıp duruyor
buradan yazamam :D
Saygi gostermek onemli begenirsin begenmessin karsindakiyle sohbetinide edersin konususursuunda bakarsin dusunceleri etkiler seni iyi olmasi etkiliyebilir guzellikse begenmekten kasit hersey gorsellik degil
Ya ilk buluşmada birçok şeye çok sinirlendi mesela arabada oturmak istedi ben hayır dedim diye sinirlendi, eski ilişkilerimi anlatmam için çok ısrar etmişti ben bu konuyu herkesle konuşamıyorum dedim ben herkes miyim dedi sinirlendi bu tarz davranınca acaba beni beğenmediği için mi böyle davrandı diye düşündüm
Sen ikinci bulusmayi yapma onla sebebini sorarsan
1. gecmisde yasadiklarin senin ozelindir anlatmak zorunda degilsin ogrenmek isteyen erkek seni gecmisinle yargilayacak potansiyele sahiptir oyle insandan hayir gelmez
2. senin ustunde baski kurmak isteyen bir tip buda olmaz.
3. ota boka sinirlenen erkek seni uzer anlayissiz ve saygisiz belliki bundan sana bir cacik olmaz
Peki bu sinirlenme sence beğenmemekle ilgili mi
Bak begenmese bile bu sekilde sinirli yaklasmaya hakki yok sana saygi gostermek mecburiyetinde haa bu siniri seni begenmedigi icinse karaktersiz biriymis oda ayri
Nede olsa cirkin gitsede olir gitmesede ben buna herturlu uslubumla davranirim mantigi hakimse tam bir serefsizdir sen boş ver bu kisiyi sana gore degil uzulursun
İşte erkek gözüyle bunu yorumlamanızı istemiştim arabada oturmak için çok ısrar etti kafe sevmediğini söyleyerek, sinirlendi vs bunlar beğenmemekle ilgili midir yoksa başka neden olabilir
Arabada yiyişme pesinde dir sende buna karsilik vermeyince boyle hadsiz yaklasim ve tepkiler vermistir
Cafede seninle gozukmek istememistir ya bu cocugun neresinden tutsan adilik akiyor nerden bulup bulusursunuz bunlarla aslinda sizde bunlar gibisi yakisir
Böyle biri olduğunu bilmiyordum ki dışarıdan düzgün biri gibi görünüyor
Bak boyle birini hic tanimamis gibi yap bunun muhabetini yapip bunlar yuzunden vakit harcama giden zamana yazik
Biraz hayal kırıklığına uğradım güzel şeyler düşünmüştüm, beni beğenmemesiyle ilgisi var mıdır peki sence bu davranışların
Ya sen neyi sorguluyon. Hayla olumlu birsemi duymak istiyon iyi git sevgili ol harika cocuk evlen hatta
Hayır sadece beğenmediği için mi böyle davrandı diye aklıma takılıp duruyor bunun cevabını alsam aklımdaki takıntı gider
Evet seni begenmemis soyledim bunu zaten
insanlar genelde beğenmemekle ilgili değil faydalanamadığı için demişler de yorumlarda
Sen neyi kabullenmek istiyorsan onu kabul et
Ben işte net olarak bilmek istiyorum
1. begenseydi cafeye gecer seninle Şu an faydalanamass bile sirf begendigi icin sansini daha sonra denerdi
2. begenmedigi icin sansini baska seferlerde kulanmak istememis
3. sinirlenmesi vs seninle bir sonraki gunu olmadigi icin onemsemis seni
4. begenmemis iste neyini anlamiyon canim benim niye anlamiyon
Seni merak ettim seni gorebilirmiyim ozele gelsene
sorarım, sorulursa cevaplarım da :D
Ya ilk buluşmada birçok şeye çok sinirlendi mesela arabada oturmak istedi ben hayır kafeye gidelim dedim diye sinirlendi, eski ilişkilerimi anlatmam için çok ısrar etmişti ben bu konuyu herkesle konuşamıyorum dedim ben herkes miyim dedi sinirlendi bu tarz davranınca acaba beni beğenmediği için mi böyle davrandı diye düşündüm
saygı duymayı bilmiyor o halde. anlatmak istemeyebilirsin yani :D bi zahmet anlayış gösterebilmeli.
Bunun beğenmemekle ilgisi var mı sence
yoo bunun bi tek şeyle ilgisi var o da ego
Konusurum
Nasıl konuşursun mesela
Konuşursan seversin belki dış görünüş değil kalbi güzel olsun derler ya
Ya ilk buluşmada birçok şeye çok sinirlendi mesela arabada oturmak istedi ben hayır kafeye gidelim dedim diye sinirlendi, eski ilişkilerimi anlatmam için çok ısrar etmişti ben bu konuyu herkesle konuşamıyorum dedim ben herkes miyim dedi sinirlendi bu tarz davranınca acaba beni beğenmediği için mi böyle davrandı diye düşündüm
Niyeti başka onun
Nasıl yani
Yalnız kalmak istemis geçmişteki ilişkilerini kurcalamasi farklı sorulara geçebilirdi Bi yakınlaşma olsun DİE beklemis
Yani beğenmemekten değil midir
Faydalanamadigindan
Hayir asla olamaz
Ne konuşursun peki buluşmada
Ne istiyorsa yaparım o gün için sonra bol şans dilerim. ama hayata dair konuşurum netice de sevmediğinizi de gönlünü hoş tutmalıyız
Kötü niyetli biri bence ilk buluşmada arabada oturmak sonra ben herkes miyim falan demesi çok hızlı. Anlayışlı olmak lazim
Yani beğenmemekle ilgili değil midir bu davranışları
Kusura bakma yani ben bunun cevabını biliyorum ama burada yazmam abesle iştigal olur.
Yatmak için soylerler
Ne derler
Herşeyi
Arabada duduklemek istiyor... yollumusun diye test ediyor... derdi seks
Yani beğenmemekle ilgili değil midir bu davranışları
Değil tabiki... sadece seks istiyor... arabaya bindeydin görürdün ne olacagini
Arabayla almaya gelmişti zaten de arabada oturalım diye tutturdu saat de akşam 9 falandı bari parka gidelim dedi kafe sevmezmiş en sonunda söylene söylene kafeye götürdü ama söylendi durdu kafede de, ben de beni beğenmediği için mi böyle davrandı diye düşünüyordum
Nereden buluyorsun böyle sünepe leri sen ya
Ya görsen düzgün biri sanırsın bilmiyordum böyle davranacağını
Sence beğenmemekle ilgili midir bu davranış
Hiç alakası yok seni mikemediği için böyle yapmış
Olabilir
Nasıl mesela
İlk gorustr aşk aramiyordur denemek istiyordur
Ya ilk buluşmada birçok şeye çok sinirlendi mesela arabada oturmak istedi ben hayır kafede oturalım dedim diye sinirlendi, eski ilişkilerimi anlatmam için çok ısrar etmişti ben bu konuyu herkesle konuşamıyorum dedim ben herkes miyim dedi sinirlendi bu tarz davranınca acaba beni beğenmediği için mi böyle davrandı diye düşündüm
Sonrasındaki davranışları nasildi
Ya işte bazen normal konuştuk bazen böyle tripliydi, ama mesela kafeye gittik kafedeki gürültğlere dolayı bile hep bak benim dediğimi yapsaydık böyle olmazdı dedi durdu arabada oturmak istediği için
Bı insan kız arkadaşıyla heleki yeni tanisiyorlarsa arabada oturalım demez sen çok masum düşünme bunu
Bu davranışlar beğenmemekle ilgili değil midir yani
Beğenme emaresi nerde burada
Hayır yani böyle sinirli davranınca dış görünüş olarak beğenmediği için mi yoksa başka nedenle mi böyle davrandı diye aklıma takıldı ilk buluşma olduğu için
Hayır
Ayıp olmasın diye havadan sudan konuşurum
Ona dair sorular sorar mısın mesela en büyük pişmanlığın en heyecanlandığın an gibi
Bilmem ki. Konuyu o tarafa çekerse sorarım
Kendisi açtı bu konuları
Olmuyor
Ağırdan almak lazım kadın beyni farklı
Ne gibi biraz açar mısın
Anlık
Hiçbir şey anlatmıyorsun
Kadına göre değişir
Biraz bahsetsen yine de
Neyinsden
Neker konuşursun neker konuşmazsın beğenmediğin bir kadınla
Normal
Ya biraz konu olarak bahsetmemiş istedim sürekli normal diyorsun
Kız vardır arabaya eve geçelim der başbaşa kalalım. kiz vardır dışarda takılır vermez
Kirlenmiş olduğunu hissetmiş koymuştur
Nasıl yani? Daha önce kimseyle ilişkim olmadı
Ölmüş işte
Nasıl olmuş
Devamı gelir
Soruma alakasız cevaplar veriyorsun
Sen yoklukta mısın arkadaş
Ne alaka? Yine bir alakasız cevap
Belli yaş kac nerden meslek ne