Şu elaman kız var ya mesela ahım şahım bi tipi yok sen sıradan kızları bile gözünde büyütüyorsun kardeş kız ortalama veya daha atlında sıradan biri. Senden daha iyi değil kendine değer ver.
akşam gece kafelere takılabilirsiniz surat ifadenizi de değiştirin daha keyfi yerinde mutlu özgüvenli olun kendinize değer verin kitap okuyun hayatınızı düzene koyun namaz kılın ve dua edin bu konuya kafayı takıp odaklanmayın siz kendi özünüze dönün herkesin sevgilisi olmak zorunda değil belki kısmetinizi bekliyorsunuzdur kendi hayatınıza para kazanmaya odaklanın kendinizi geliştirmelisin hiçbr kız özgüvensiz erkek istemez yanında kendine kol kanat gerekecek bir erkek ister özgüvende kendini geliştirmek ile ilgili her ley hiçbr zaman tip değil
Ama kendini buna odakladığın için Sevgilim yok kısmına bu seni mutsuz ve umutsuz yapıyo bunlar da özgüvensizlik yapıyo özgüvensizlik hemen farkedilen bir şey tıpkı özgüven sahibi olanlarda olduğu gibi siz kendinizi başkaları ile kıyaslamayı bırakın ve kendinize odaklanın gelişiminize odaklanın her günü aynı monotonlukta yaşamamaya çalışın nerde becerikli özgivenli parayı tutmasını kazanmasını bilen karakterli efendi biri var kızlar bayılır
Böyle soruları kendi kendine sorarak Kendi özgüvenini düşürme bence. Mesela kendine başka sorular sorabilirsin bugün mutlu olmak için ne yaptım bugün kendimi değerli hissettiğim beya hissetmek için ne yaptım gibi ayrıca efendi olmak utangaç olmak demek değildir karakterli olmak demektir eyvallah saygılar
Sana kötü kötü cevap verenlere kuzu olmuşsun ben burada yardımcı olmaya çslılınca mı şey oldum bazı insanlar gerçekten hakediyo kötü yaklaşımları işine bak burada kendini rezil etmeye devam
Çünkü odağın değişecek bu soruyu kendine de sorma mesela. Odağını değiştir ye yerler gezmek görmek yap kütüphaneye git kitap oku kendini geliştir sabah yürüyüşe çık kendine zaman ayır emek ayır bu soru seni hiçbir yere götürmez böylesi hayırlıymış de geç yoluna bak nasipse biri çıkar karşına ama sen hazırlıklı ol özgivenini geliştir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sosyalleşirsen olur kötü bir tipin yok özgüven sahibi olmak şart
Özgüven yok bende ya
Şu elaman kız var ya mesela ahım şahım bi tipi yok sen sıradan kızları bile gözünde büyütüyorsun kardeş kız ortalama veya daha atlında sıradan biri. Senden daha iyi değil kendine değer ver.
He knk milletle testis geçiyorum ya ama çekingenim işte
Imkansiz bisey bu yasa kadar olmamasi. Hic konusmayi bilmiyo musun kizlarla
Utangacım
Anladim.. ortamlara girmelisin
Para yok ki knk ortama gireyim
Kazan
Kazanıyorum bu sefer zaman yetmiyor 😂
Hem adıyamandayım Adıyamanda depremde her yer yıkıldı
Cok iskolik olma o kadar kendinede vakit ayir :)
Knk işkolık dışında ortamda yok adıyamandayım ki keşke ailem İzmir’de gln olsa barlara gider kopardım😃
Knka cok tuzlu oluyo yalniz😂
Sıkıntı yok knk sjfjf
Üç kere ol ol ol dersen oluyor.
Ol ol ol aha dedim
Hani nerde
Aha başladı yine hsjdjdjks
Aşko engellememişsin beni darıldım
Bu saçma sorularını görmemek için engellemiştim ama maalesef hala görüyorum hdjjfjfk
Benden kaçış yok niahahah 😈
Asko tipin de iyi heeee neden olmuyor
Bilmiyorum çirkin değil miyim
Valla değilsin dudaklar çok güzel mesela
Dolgun 😂
Evet
Maalesef kasta yaptım ama boş fjjf
He burdayiz noldu
Canım sıkıldı
Fotoğrafı kaldırın bence sizi değersiz gösterir
Neden ki
Yani ne bileyim sevhilim olmuyor diyip fotoğraf atmışsınız da ondan insanlar dalga geçerler hem ya bi tanıdık çıksa
Geçsin umurumda değil
akşam gece kafelere takılabilirsiniz surat ifadenizi de değiştirin daha keyfi yerinde mutlu özgüvenli olun kendinize değer verin kitap okuyun hayatınızı düzene koyun namaz kılın ve dua edin bu konuya kafayı takıp odaklanmayın siz kendi özünüze dönün herkesin sevgilisi olmak zorunda değil belki kısmetinizi bekliyorsunuzdur kendi hayatınıza para kazanmaya odaklanın kendinizi geliştirmelisin hiçbr kız özgüvensiz erkek istemez yanında kendine kol kanat gerekecek bir erkek ister özgüvende kendini geliştirmek ile ilgili her ley hiçbr zaman tip değil
28 yaşındayım benim sevgilim olmak zorunda
Namaz kılıyorum
Ama kendini buna odakladığın için Sevgilim yok kısmına bu seni mutsuz ve umutsuz yapıyo bunlar da özgüvensizlik yapıyo özgüvensizlik hemen farkedilen bir şey tıpkı özgüven sahibi olanlarda olduğu gibi siz kendinizi başkaları ile kıyaslamayı bırakın ve kendinize odaklanın gelişiminize odaklanın her günü aynı monotonlukta yaşamamaya çalışın nerde becerikli özgivenli parayı tutmasını kazanmasını bilen karakterli efendi biri var kızlar bayılır
Efendi birini kızlar sevmez bizzat test ettim
Bu lafı söyleyince önceki söylediğin şeylere ciddiye almam
Efendi erkekleri ne istediğini bilmeyen karakter yoksunu kızlar tercih etmezler evlilik niyetinde değilse etmez genelde
Tamam kardeş sağol
Böyle soruları kendi kendine sorarak
Kendi özgüvenini düşürme bence. Mesela kendine başka sorular sorabilirsin bugün mutlu olmak için ne yaptım bugün kendimi değerli hissettiğim beya hissetmek için ne yaptım gibi ayrıca efendi olmak utangaç olmak demek değildir karakterli olmak demektir eyvallah saygılar
Finansal olarak kendi geliştir ilerde çocuğum olsa ona nasol bir gelecek veririm diye düşün veya ilerde kendime nasıl bir gelecek sağlarım diye düşün
Uzatma dedikçe uzatıyosun
Sana kötü kötü cevap verenlere kuzu olmuşsun ben burada yardımcı olmaya çslılınca mı şey oldum bazı insanlar gerçekten hakediyo kötü yaklaşımları işine bak burada kendini rezil etmeye devam
Dis hekimi tipi var
Doktorum
Hahajs yaklasmisim
Gözlüğü çıkarımda güzel kardeşim benziyorum ama
Böyle sorular sormayı bırak olur
Niçin
Çünkü odağın değişecek bu soruyu kendine de sorma mesela. Odağını değiştir ye yerler gezmek görmek yap kütüphaneye git kitap oku kendini geliştir sabah yürüyüşe çık kendine zaman ayır emek ayır bu soru seni hiçbir yere götürmez böylesi hayırlıymış de geç yoluna bak nasipse biri çıkar karşına ama sen hazırlıklı ol özgivenini geliştir
@Birisi7389392ğ2 tamam sağol
Buradan birini bulursun
Burdakileri istemem
Bencede isteme , akıllı insan yok burada
Sen nasıl 28 yaşındasın
Kaç
Gibi duruyorum
olur öyle şeyler
Olmaz
olmuş bile
Kadınlar zevksiz kanka
Bilmiyorum knki
Bu siteyi bidaha kullanma düzelir
Nie
Boş Zaman kaybı
Artık var
Hani nerde
🙄
O ne
Hiç denemedin mi daha önce
Neyş
Kızlarla konuşmayı
Hayır
E tabi olmaz. İlişkilerde erkeğin daha atılgan olması gerekiyor fikrimce böyle pasif olup beklersen bi 28 yıl daha beklersin
Umurumda değil kızlar millete giderken ben kızların ayağına gitmem