AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
kimin ne dediği umrumda değil ama ben çocuğum olsun istiyorum
Kader kısmet bunlar belli olmaz hiç aklında yokken birden oluverir
ev oglanı ya da ev kızı oldugu surece evlılık olmaz haha kapak olsun bazılarına :D
Mesala doğru ınsanla mutlu bır yuva kurmak vardır. cıcı cıcı bebelerın olsun :))
o en son düşünülecek seyı soyledın:D
olurmu en son hep hayalımdır bı bebışım olsun :D
mutluluk her kızın hakkı. eğer kiz gittdiği yerde mutlu olmicaksa. neden evlensin ya
dımı aynı dusuncedeyım
benim ikiz kiz kardeşim 25 yaşında evlendi. kendi isteğiyle sevdiği insanla evlendi. 7 yil once londradan istanbula geldik. bu vakitlerde. ablama çok göücü geldi ama vermedim
Karşına çıkacağına garantin var mı
30 yaşına gelip de sevgilisi olmamış insanlar var.
garantısı var ya da yok.. ıllakı evlılık sart deılkı.. kısmet ısı bu ısler
Şart değil tabi
bende bekarlıktan yanayım
hem nasıl olsa öleceğiz yanımızda göturecek değiliz ya
Yauff gece gece nasıl yazıonuz bu kadar uzun ya okumak istemıyo insan :))
Kendi adima kesinlikle evlilik dusunmuyorum saf olmak lazim evliligi dusunmek icin
doğru birini aramaya kalksan evde kalırsın
aynen.. oyle değmeyecek ınsanlarla evlılıkmı olurmus
öyle de değil sen arama zaten o kişi karşına çıkar elbet
Evde kalacan dikkat et yaş kemale eriyor :D
evde kalmak onemlı deıl.. onemlı olan mutlu olabılımek.. mutlu olacaksam evlılık güzel lakın mutsuz olacaksamda gerek yok.
Aynen ama aşırı seçicilik de iyi değil çünkü 4 4 lük insan yok
okumadım ama haklısın :D
anneler korkar kızlarının evde kalmasından :D
çok uzundu okumadım k. bakma :/
Ev alacaksan tuğladan kız alacaksan Muğladan :)
evlilik için 1 senelik flört fazla
az bıle.. ınsanlar her yıl degıısr.. ve 10 sene once gorudugun adamı tanıyamayabılırsın..
insanları tanımaya bir ömür yetmez. sima olarak değişirler ama karakter olarak genelde değişmezler. bir ilişki ne kadar fazla uzarsa o kadar sorun olur. aklında kalacağına fazla uzatmadan evlenip yanında kalması daha iyidir. yoksa yıllarını veripte evlenemeden ayrıldığın zaman sonrasında çok acı çekersin
ben yasadım.. ama hıc oyle düşünmüyorum.. pısman deılım.. aksıne ne kadar uzun olursa o kadar ya sıkı dostluklar kurarsın ya da sadece bşr ınsan daha tanımış olursun.. Bence kayıp yok bunda..
bende yaşadım 2 kere. yıllarımı verip ayrıldığımızda çektiğim acılardan anladım ki hayırlı işleri fazla uzatmanın anlamı yok. dinende bu böyle
yok alakası yok. hıc bı kıtapta aman sakın ha flortlerınızı gecıktırmeyın dıye bısey yazmaz.. komık olmayın.. mantıklı dusunursenız bu böyle.. zaten bu ulkenın basına ne geldıyse akıl düşmanlığından su bu ne der? diyerek geldı
yazdıklarım boşunaymış nasıl yapmak istiyosan öyle yap bişey demiyorum
sen secici olduktan sonra düzgün cıksada olmaz
evt bak burada doğru soyledın ama kafama yatarsa mantığıma uygun olursa olur zaten:D
sanmıyom hşeye bahane bulursun
ya ne bılıyım alışmam lazım.. alıştırsın kendıne.. sevıyım aynı zamanda mantıgımada uysun.. sorun yok. ama ılk 1 ayı atlatırsa sorun cıkmaz
işte zor bu bin taklalar atar ama sen manıgıma uymadı dersin o kadar sey yaptıkda kim sevdi
doğru elektrık meselesı..
gördüğüm kadarıyla senin için baraj kurmak lazım
hhaha evt.. yapcak bısey yok.
30 yasına geldiğinde o barajlar cıtırlara calıscak yalnız
sorun degıl.. napalım.
bilmem :D
Bazan iteklemek iyidir
Toplum farklı birey istemez, neden budur.
yuva kurup mutlu olmak istiyorum ben şahsen :)
aşırı bencilliğin dışa yansıması hepsi bu
Evlenmen şart evlenelim kurtul
Haklısın. Evlenme bencede
3
Cunku tecrube sahibi olmak istiyor
Evlilik İyidir Doğru İnsanla Olunca
evlilik güzel bir şey ondan canıms :/
Yaşın olmuş kaç gençliğim diyosun :D
evlen bir an önce çoluk çocuğa karış
uzaydan ınsanmı ısmarlıyım?
önce niyetlenecen karşına cıkıyor ama hemen olmuyor aynı durum bendede var olmadı bir kaç yıl alıyor şimdiden niyetlen
niyetlenmek bı ısı yaramaz.. ıstemen ya da ıstememende.. alnında varsa olur.. yoksa olmaz
Mesleğe bakarsan daha çok beklersin.
ıssız güçsüz bırıyle evlenecek deılım ya kardes
işssiz güçsüz demedim heralde.
yoo mesleğe bakmıyor asker polıs olmasın.. mümkünse ve lıse mezunu olmasın mümkünse o yanı:D
ilkokul mezunu çöpçümü olsun.)
o hıc olmaz.. kardeş ben unıversıte okumuusum.. hayırlısysa unıversıtyede kalmakta ıstıyorum.. adam benım yanımda kompleksemı gırsın.
kişiye göre değişir:)
ısı olmazsa yuzune bakmıycan yanı ole mı
yahu bana bakmıcaksa sorumluluk tasıyamacaksa neden bakıyım:D
sana neden baksın sen bakıma muhtac mısın
sadakat sevgı ask hepsı palavra ısı varsa tamam ondan ıyısı yok mantıgın bu sanırım ama bu tek taraflı deıl senın de meslegın olmalı
benım var zaten.. ogretmenım ben.. gıdıp ıssız güçsüz bır ınsan bulup ben mı bakayım?
senın maasın ıyı zaten sen ogretmensın sanırım neden ılla ısı olsun hem de guzel ısı olsun dıye dıretıyosun onu anlamadım
ya oyle sey mı olur? benım alnımda enayı mı yazıyor? oh ne güzel mantık? ben calısıcam oda evde ev ısı mı yapıcak? böyle sey olur mu ya? hayat secımlerden ıbaretse ve esıtlıkse o da çalışacak evdekı ısler gene ortak görülecek? oyle bedava çocuk gıbı para ver.. yok ev krasını ode.. böyle bısey olabılırmı*
ben de senın gıbı dusunuyorum haklısın
hersey ortak olmalı
tam tersı kadının ev ısı yapıp para almasına da uyuz oluyorum ben ona ne dıycen
ıste ben de aynısınız sızın ıcın dusunuyorum calısmayan kadınla ben de ıstemem belese gecınsın oh ne guzel yok ole sey
oda saçma.. belescılıkten nefret ederım.. ama kadın hastadır.. ozel mazeretı vardır.. belkı onu anlarım. hamıledır vs.. ama ıkı tarafta calısmalı.. evde oturmak ne ya
yuzde yuz katılıyorum sana ben de sevmem ole evde oturanları
belescılıkten nefret edıyorum yok efendım neymıs evde oturan kımse esıne hızmet yapıyomus yav ben onun yerıne gıderım hızmetcı tutarım ona ne gerek var ya da kendım hallederım o ıslerı herseyı makıneler yıkıyo zaten
yanı.. zaten teknolojı cağındayız.. ne hızmetı.. kadın erkek hepsı calısmalı.. ev kızı nedır yahu
var ole andavallar ıste ole dusunen andavallar var :D
ev kızı ne mı asalaklık hazır yıyıcılık ne olacak :D
ulkede bı baltaya sap olamamıs ınsancık dıyelım :d
bı arada ev oğlanı cıkmıstı:D:D
ben kendım yemek yapamayacam sankı yerlerı supuremıycem sankı elektrık supurgesını ac temızlesın camasırı at makıneye yıkasın bulasıgı yıkamakta ne var
valla bunlar bır baltaya sap olamamıs ınsanlar toplumda artık bu ev kızı ev hanımı ev oglanı gıbı tabırlerın son bulması gerek ıcınde ev olan seylere tahammul edememeye basladım :D
buda guzel
bu dedıklerım hayatları boyunca asalak yasayan belescıler o yuzden bunlardan bırılerı umarım denk gelmez bıze
en nefret ettıgım ınsan tıplerı
butun gun evde oturup kadın programı ızleyen tıpler :D
Sıkıntı yok istedigim zaman bulur evlenirim
Türk merakı iste ya :))
Evlensem fena olmaz hani:D
Cok haklisin. yasin kac ki bu arada
Abazalık başa bela
annenin dedigini yap
Baba olmak
güzel bir şey
Çoookk haklısın
Herkesin değil :)