Evlilik deyince ben korkuyorum sizce de korkutucu bir şey mi
2 ay
Evlilik güzel mi?

Evlilik deyince ben korkuyorum sizce de korkutucu bir şey mi
Evlilik, güzel bir şey olabilir. Evlilik, bir insanın hayatının en önemli kararlarından biridir. Evlilik, iki kişinin bir araya gelerek, hayatlarını birlikte geçirmeye karar vermesidir. Evlilik, sevgi, bağlılık, şefkat ve ortaklık temelinde kurulur. Sevgi ve bağlılık: Evlilik, sevgi ve bağlılık temelinde kurulur. Evli çiftler, birbirlerine olan sevgilerini ve bağlılıklarını ifade etme fırsatı bulur. Ortaklık: Evlilik, ortaklıktır. Evli çiftler, hayatlarını birlikte paylaşır ve birlikte kararlar alır. Destek: Evlilik, destektir. Evli çiftler, zor zamanlarda birbirlerine destek olurlar. Aile kurma: Evlilik, aile kurma fırsatıdır. Evli çiftler, birlikte çocuk sahibi olabilir ve bir aile kurabilir. Ancak, evliliğin zorlukları da olabilir. Evlilik, iki kişinin bir araya gelerek, hayatlarını birlikte geçirmeye karar vermesi demektir. Bu, her zaman kolay olmayabilir. Evlilik, anlaşmazlıklar, çatışmalar ve krizlerle dolu olabilir. Evliliğin zorlukları şunlardır: Anlaşmazlıklar: Evli çiftler, zaman zaman anlaşmazlıklar yaşayabilir. Bu anlaşmazlıklar, küçük tartışmalardan büyük kavgalara kadar değişebilir.
Çatışmalar: Evli çiftler, zaman zaman çatışmalar yaşayabilir. Bu çatışmalar, farklı değerler, farklı hedefler veya farklı beklentilerden kaynaklanabilir.
Krizlerle başa çıkma: Evli çiftler, hayatları boyunca çeşitli krizlerle karşılaşabilir. Bu krizler, sağlık sorunları, iş kayıpları veya ailevi kayıplar olabilir.
Cevap
7Cevap
Şöyle açıklayım;gerek büyüdüğümüz ortam, gördüğümüz ve hoş olmayan aile tarzı, seni içten içe benzemek korkutuyor olabilir. Bir diğer şey ise "seninle başlamadı" adında bir kitap okumuştum orada ise bu tür travmaların 3 kuşak önceye kadar dayanabileceğinden bahsediyordu. Eğer ciddi şekilde seni etkiliyorsa ya da meram ediyorsan annenin veya anneannenin geçmişini araştırmanı öneririm belki birşeyler bulabilirsin.
yakın zamanda psikolojinin genetik faktörlere dayanmadığıyla ilgili bi araştırma yayınlanmıştı
Bence doğru insan ile yapılırsa korkulacak bir şey yok diye düşünüyorum tabi ailesinin de doğru olması lazım.
Sorumluluk alamayacaksan, korkunç bir şey senin için, büyü ve bunları o zaman düşün.
Evet doğru düşünüyorsun aynen öyle berbat bir şey, yük üstüne yük
Düzen seven biriyse güzel. Özgürlüğüne düşkün biriyse zorlanır
Bilmem hiç evlenmedim 😂
Banada öcü gibi geliyor 🤔😂
Hiç evlenmedim ama bence güzeldir
Yaşamadan bilemeyiz
sevdiginle olursa evet
bence güzel
Bilmem.
Hayır bok gibi
Çifte bağlı bı şey
En İyi Cevap