AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
çok ilginç bir şey güven olmadığı sürece hiç bir ilişkinin mantığı yok kesinlikle
Ben öyle Ali kıran baş kesen erkekleri sevmem. Adam akıllı efendi olmalı erkek
Hayatından çıkar gitsin öyle tiplerden her şey beklenir
Böyle biriyle sağlıklı bir evlilik olmaz geç olmadan ayrıl derim.
Korkmalısın ya hiç normal değil. Çevrenin tepkisinden korkma bu laftan kork. Önlem al bir an evvel.
Böyle kro tavırları hiç sevmem 2,5 senedir ilişkim var bir kez ağzından bu lafı duymadım
Yaşanmaz direkt araya mesafe koy her yerden engelle
Bunu sorabilecek muhakemedeysen öyle bir adama layıksın demektir
Bu çocuktan kurtul narsist biri benim de başıma geldi şehir değiştirdim kurtuldum
dünyada değil evrenme bulunmaması gerekir, o derece tehliklei
Cevap olarak "ya benimsin ya toprağımsın v ben toprağım olmani isterim" derdim
Bence korkuyorsan olmaz aşkım içinde korku olur ama bu kaybetme korkusudur başka bir korku olmamalı
Şakasını bile yapmamalı ona kendine gel demelisin ve uzaklaşmalısın.
Bundan ayrılsan bile bigün seni rahatsız eder zor bişey
Korkmalısın.. İlişkiyi bırak, bu tarz düşüncelere sahip insanlarla arkadaş bile olmamalı.
Çok sıkıntılı bir durum. Bu adamı ya seveceksin, ya seveceksin artık🙂
Atara atar gidere gider yap. Şöyle de :
"Topraktan geldik toprağa gideceğiz"
Bunu dile getirmeyip düşünen biri de olabilirdi ama bir de dile getiriyorsa kesinlikle uzak durmalısın.
Bence yaşanmaz evet bi erkeğin kadını benimsemesi güzel bi şey ama bu sözde anlaşılacağı üzere bence ilişkiniz olduğunuzda seni kısıtlayabilir ama yine de bilmiyorum bunu nasıl söylediğine de bağlı olabilir.
Arkadaşım korkutmak istemem ama bir an önce ondan kurtul. Benzeri benim de başıma geldi zor kurtuldum hâlâ ara sıra beni yokluyor. Ne yap et Kurtul. Arkadaşlarına ve ailene söyle yardım iste. Onunla olan mesajları da kesinlikle silme dursun.
Yaşanmaz ayrılsan bile senin peşini bırakmaz böyle tipler böylelerin kafası berbat uzak durmak lazım
Böyle lafları olan biriyle ilişki yaşanmaz ne yapacağı belli olmaz. Lutfen sana zararı dokunmadan ayrıl
Ayrıl ve dikkatli ol yalnız çıkma bi süre ne olur ne olmaz istersen ailen yardımcı olsunlar.
Böyle bi cümle söylüyosa psikolojik sıkıntıları vardır haberlerde hergün bu tür adamların kızlara yaptıklarını görüyoruz bence ayrıl bi şekilde risk almaya değmez
Toprak olursun sonunda, erkekleri de siz bu hale getirdiniz kıskansın diye diye
Ya umrunda bile olmazsın onun
Sen kimsin ki sana baksın zaten hahhahahahh
Kanka sence normal bir cevap mı? Bu sözüne karşı koymalısın, sınırlarını çizmelisin böyle biri senin sınırını aştıkça aşacaktır. Sonun hayrola “x için adalet” pankartları asılır Allah korusun.
Evet korkmalısınız bu ilişkide karşı tarafın olumlu ya da olumsuz yönde fikrini yok saymaktır
Zorunluluk durumu , hissiyat , fikir , dayatma vs için rahat değilse o ilişkinin güzel gidebileceğini düşündüren ne sen onu söyle.. Esir misin sen yoksa köle mi?
Hayır çünkü her duygu zamanla biter ve ona olan duyguların bitip başkasına bir şey hissettiğinde onun sana veya kendine veya sevdiğin kisilere ne kadar zarar verebileceğini tahmin bile edemezsin
Hödük: görgüsüz kaba anlayışı kıt kimse , korkak ürkek kimse demek TDK da
Senden ayrılmasını soğumasını sağla zamanla tipini çirkinleştir mide bulandırıcı pis şeyler falan yap ama gıcık edercesine değil
Ayrılınca da muhtemelen senin peşini bırakmaz kendinden soğutmaya çalış. O bıraksın seni ya da laftan anlayacaksa düzgün bir şekilde konuş
Tez vakitte ayril haberlerse bir kadin cinayeti daha gormek istemiyorum
Bir gün ayrılırsan falan gerçekten kara toprağın olabilirsin. Şimdi düşün olunur mu? Bu tarz cümle duyduğunuz zaman yol yakınken run
Çabuk ayrıl, uzaklaş, her yerden engelle, bir daha da yabına yaklaşma. Direkt dediğimi yap, bir an bile düşünme.
Bence böyle biriyle 5 dk bile daha fazla durma yanında böyle bir insana asla güvenilmez. Ailenle konuş ve uzaklaşabildiğin kadar uzaklaş
Kısacası aba altından sopa gösteriyor alıştırmak ve sende korkuyu hissettirmek için yapacak olan adam hareketleriyle yapar sözüyle değil aldırış etme
Mesafe koymaya başla şakası bile yapılmaz haberlerde neler duyuyoruz bunlarda bı anda olmuyo sana kendini belli etmiş zaten uzaklaş yavastan
Yerinde olsam korkardım ama iyi yanı da var. Sanki sensiz yaşayamazmış gibi, seni çok seviyor gibi ya benimsin ya kara toprağın demesi..
Şaka bile olsa adı üstünde hoduk ciddi olur ileride kurtulmaya çalış bence onu fazla rahatsız etmeden ileride illa bulursun birisini
Belalı bi tip ailene yakın zamanda haber ver yoksa sonun diğer koz kardeşlerimiz olur maalesef kusura bakma
Asla tabi egosuz aciz insan bunu söyler başarısız ilişki kendini sevdirmek deger gösterip hissettirmek varken
sana sadece şunu diceğim bu işi asla ciddiye bindirmeden sonlandır çünkü bi tanıdığımdan biliyorum hayatını pişmanlıkla geçirmek istemezsin sevgiler💗
Adam sana ya kefen ya gelinlik giydirecek başka yolu yok aldatirsam veya bırakırsan kefenini al
Ayrıl bence bi kadın olarak ben korktum allah yardımcın olsun
Kesinlikle yaşanmaz bir erkek olarak diyorum baskıcı olur, her şeye karışır tavsiye etmem yani.
Toprak konusunda ciddi olabilir. Kaç kurtar kendini...
Sen kara toprağa girersin ilişkinizde düzgün bı şekilde devam eder boylelikle
Ben seni tanımıyorum deyip uzaklaşırım sıkıntılı biri 😂
Uzaklaş derhal ağır psikolojik vakaya denk gelmişsin.
Kork hemenuzaklas ve boyle insanlardan uzak ol seni takinti haline getirmis
Bu zihniyetteki insanlar tehlikeli, şaka dâhi olsa. Lütfen uzak durun bu tiplerden.
Laf kabadayısı kuru sıkı öyle diyen adamın çocukluk travmaları çoktur
Sonra kadina siddete hayir, dayak yedik tokat yedik bilmem ne...
Valla benimkide beni bırakırsan kafanı keserim falan diyor ne diyeyim şimdi :D
Hoş bir şey değil ileride sorun yaratabilir bunu ona açıkla anlamazsa ayrılırrdim ben
Kıskanç mı peki. Aşırı kıskanç değilse öylece söylenmiş bi söz de olabilir. Yai başkasını bulma ihtimalini ne kadar önemsiyorsa
çok kıskanç.. markette erkek kasiyere bir şey sordum diye 1 saat laf yaptı
Bak geçen Bergen dizisini izledim. Evlendiği adam kendini hiç belli etmeden onunla evlenmiş evlendikten sonra hayatını bitirmişti. Seninki daha en baslarinda boyleyse sonra paranoyaya bağlar hayatın mahvolur. lütfen yol yakınken dön Allah sana seni seven kıyamayan ve en hayırlısını gonderecektir. O sana tamamen kitlenmeden bu bağı kopar. Ama tabiki senin kararın hepimizden daha iyi tanıyorsun onu. Umarım her ne yaparsan yap hep çok mutlu olursun.
hayır, dikkat ölüm tehlikesi modu
Bence zor sikintili bir tiptir
çok kıskanç ve takıntılı zaten
Bulaşma hiç bence
nasıl ayrılırım diye düşünüyorum