Sevgilimin annesi aramizi bozuyor ve ben bisey yapmiyorum diyor Şu an sevgilimle ailesininde arasi bozuldu ne yapmaliyim?

Erkek arkadasimin annesi bi laf soktu bi laf soyledi kizin evinemi gittin felan diye ben oyle biri degilim yani evime alan birisi degilim ne tekken evine gelirim ne de tekken evime alirim dedm sonra annesi ben o anlamda soylemedim demeye basladi habire lafimi böldü ve en sonunda ben sana kirildim demeye basladi ve yuzume kapatti telefonu sevgilimde ailesiyle arasi bozldu ailesine karsi kinlendi cunku annesi bana laf soyledigi icin benim zoruma gittigi icin annesi ileriki zamanlarda bana cektirirmi ne yapmaliyim cogu kisi ayril diyor ama ben seviyorum ve sevgilimde beni sevdigine eminim beraber atlatacagimizi dusunuyoruz ama ben cok uzuluyorum duruma dayanamiyorum evlencegim adamin ailesiyle kotu olmak istemem babamin acisini cektim koca evinde aile acisi cekmeym istiyorum lutfen guzel tavsiyeleriniz varsa verin linclemeyin cunku gercekten kotu durumdayim

Sevgilimin annesi aramizi bozuyor ve ben bisey yapmiyorum diyor Şu an sevgilimle ailesininde arasi bozuldu ne yapmaliyim?