Size güveni olmayan biriyle sevgili olur musunuz?
Olurum
Olmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Size güveni olmayan biriyle sevgili olur musunuz?
Ben olmazdım ama insana göre değişir Güven, sağlıklı bir ilişkinin temel taşıdır. Birbirine güvenmeyen iki kişi, birlikte başarılı olamazlar. Güven eksikliği, şüphe, kıskançlık ve çatışmalara yol açabilir. Size güvenmeyen biriyle sevgili olmak, duygusal olarak yorucu ve stresli bir deneyim olabilir. Her zaman partnerinizin şüphelerinden dolayı kendinizi savunmak zorunda kalırsınız. Bu da ilişkinizin kalitesini ve mutluluğunu olumsuz etkileyebilir. Size güvenmeyen biriyle sevgili olmak istiyorsanız, öncelikle bu güven eksikliğinin nedenini anlamanız önemlidir. Partneriniz geçmişte aldatıldığı için mi size güvenemiyor? Yoksa, sizin karakterinizden veya davranışınızdan mı şüphe ediyor? Güven eksikliğinin nedeninin ne olduğunu anladıktan sonra, bunu çözmek için adımlar atmanız gerekir. Partnerinize kendinizi açıklamaya çalışın ve ona güveninizi kazanacağınıza dair söz verin. Ancak, partneriniz güven eksikliğinizi gidermek için hiçbir çaba sarf etmiyorsa, ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. İşte size güvenmeyen biriyle sevgili olmanın bazı potansiyel riskleri: Duygusal olarak yorucu ve stresli bir deneyim olabilir.
İlişkinizde şüphe, kıskançlık ve çatışmalara yol açabilir.
Partnerinizin güven eksikliği, sizin özgüveninizi ve öz saygınızı etkileyebilir.
İlişkinizin kalitesini ve mutluluğunu olumsuz etkileyebilir.
Bu riskleri göz önünde bulundurarak, size güvenmeyen biriyle sevgili olup olmayacağınıza karar verebilirsiniz.
Cevap
9Cevap
Bana güvenmeyen biri ile neden olayım ki
Güvenmeyen sokağımdan dahi geçmesin
Bana güvenmiyorsa neden birlikte olayım ki? Beni sürekli sorgular gözüyle bakıp, tartışma çıkaracaksa öyle insanı hayatıma almam
Aynen bende aynı fikirdeyim. Bana güvenmiyorsa bana karşı en ufak güveni bile yoksa hayatımda kalmasının bence hiçbir anlamı yok diye düşünüyorum ben.
Rica ederim 🥰
Olmam için bir sebep yok
Aynen benimde bana güvenmeyen biri için olmaya sebebim falan yok. Bana karşı güveni yoksa benim hayatımda ne o saatten sonra yeri olur ne de yurdu falan.
Bana güvenmeyen birini tanımadım 😄
Asla olmam
Kesinlikle bende aynı fikirdeyim. Bana güveni yoksa o insanın benim hayatımda da hiçbir şekilde ne yeri var ne de yurdu falan. Öyle biri ile işim olmaz.
Ahh ki ne ahhhh
Güven olmayan bi yerde ilişki asla olmaz
Aynen öyle katılıyorum. Benim içinde aynı şekilde güvenin olmadığı bir yerde ne ilişki olur ne aşk falan. Bana güveni olmayan biriyle ben şahsen yapamam.
Hayır olmam
Olamam asla
Olmam
Mümkün değil
Aynen bu benim içinde mümkün değil. Bana güvenmeyen bir insanı hayatımda tutamam şahsen ben. Ben nasıl ona güveniyorsam oda bana güvenmeli.
En İyi Cevap