Sevdiği erkeği elde etmek için uğraşan kadın basit mi görünür?

Sevdiği erkeği elde etmek için uğraşan kadın basit mi görünür?

Eğer kendisini sevmeyen kötü davranan kısaca serseri peşinden koşan bir kadınsa evet ben aciz görürüm ve gülerim sadece.. ama bunun dışında Cevap, erkeklerin kişisel görüşlerine ve değer yargılarına bağlı olarak değişebilir. Genel olarak, erkeklerin sevdiği kadının peşinden koşan bir kadına karşı olumlu bir tutumu olduğu söylenebilir. Bu, kadının kendinden emin ve kararlı olduğunu, duygularını ifade etmekten korkmadığını gösterir. Bu özellikler, erkekler tarafından çekici olarak görülebilir. Ancak, bazı erkekler sevdiği kadının peşinden koşan bir kadını çaresiz veya baskıcı olarak görebilir. Bu, kadının kendini değersiz hissettiğini veya erkeğin ilgisini çekmek için her şeyi yaptığını düşündürebilir. Bu özellikler, erkekler tarafından itici olarak görülebilir. Bir kadının sevdiği erkeğin peşinden koşması, onun kendini ifade etmesi ve duygularını göstermesidir. Bu, erkekler tarafından çekici olarak görülebilir." "Bir kadının sevdiği erkeğin peşinden koşması, onun kararlı ve cesur olduğunu gösterir. Bu, erkekler tarafından saygı duyulan özelliklerdir." Bir kadının sevdiği erkeğin peşinden koşması, onun çaresiz veya baskıcı olduğunu gösterebilir. Bu, erkekler tarafından itici olarak görülebilir." "Bir kadının sevdiği erkeğin peşinden koşması, onun kendini değersiz hissettiğini gösterebilir. Bu, erkekler tarafından üzücü olarak görülebilir." sevdiği kadının peşinden koşan bir kadının erkeklerin gözünde basit mi görüneceği, erkeğin kişisel görüşlerine ve değer yargılarına bağlıdır.
Yorumlara bakıyorumda diyorum. E a, mk o zaman kimse kimseye yürümesin yanlız ölüp geberin her iki tarafda da örnekleri var Bunun Sen kafanda ben cepteyim algısıyla gidersen zaten sonu bu olur. Kehanet kendini gerçekleştirir. burada olay karşında ki kişinin kendine olan güveniyle alakalı İnsanlar sürekli özgüvenle egoyu birbirine karıştırır. Kendine gerçekten güvenen birisi kendini övmez yüksekten satmaya kalkmaz Eğer böyle birisine yani özgüvenli değil aksine öyleymiş gibi görünen birisine denk gelirseniz. Muhtemlen kendini tatmin edip olmayan güvenini kendine ispat etmek istediği için siz değil kim olsa cepte görecek Bıktım artık aynı argümandan Aynı şekilde bunu diyenlerde Kendine güveni olmayan zavallılar. Git o zaman ôyle birisi olmadığını karşındakine ispat et yok hala öyle görüyorsa bas tekmeyi geç bu kadar basit Özelliklede kadınlar çok söylüyor Kendine güvenen yok aranızda nede olsa Erkekler deyip duruyorsunuz. Kim kimlerin daha çok gö, tünün kalkmasından şikayet ediyor. Bariz şekilde erkekler Yani asıl daha çok kadın kısmı cepte görüyor demek olmuyor mu bu Neyse aynen Cepte gorur basit gorur kimse kimseye ne yazsın nede yürüsün
Cevap
18Cevap
Basit görünmez ama sevmeyen, istemeyen birinin peşinden koşmanın da bir faydası olmayacaktır
Evett karşındaki insanın bakış açısı çarklı oluyor kendini daha bir ahırdan alıyor nasıl olsa bana mahkum diyerek yalnız seven birine bu şekilde davranılmaz el üstünde tutulur kullanıldığını fark ederse durumlar derse döne bilir. Ben asla basit görmem ama banacevap vermeyen bir kızın sevgisinden şüphe duyarım soğurum mesafe insanını soğutur ve ben bunca zamandır. Kullanıldım galiba böyle bir insan için mi gecemi gündüzümü feda ettim der susar oturur aşşağoya kimse kimseyle oynayamaz duygularıyla hisleriyle bu vicdansızlıktır benim bildiğim
Mücadele eden biri cinsiyet fark etmeksizin bana göre basit değildir. Sevdiği biri için cesaret göstermek, çabalamak herkesin harcı değil. Ama bu biraz karşı tarafa bağlı. Tek taraflıysa çabalamasın, koşmasın. Çünkü istenmediği halde buna devam ediyorsa takıntı haline dönüşmüştür. Ne olursa olsun kendine olan saygısı, sevgisinden ve hatta her şeyden daha önemli, onu yitirmemeli.
Kadın erkeğin peşinden koştuğu zaman erkek o kadınla ilgili olsa bile vazgeçer. Aklı başında bir kadın hiçbir erkeğe ilgisini açık etmez. Belki hissettirebilir ve son kararı erkeğin vermesini bekler. Erkek ilgiliyse gelir değilse öldürseler gelmez bu kadar basit. Kadın da kendi gururunu korumak için ortamdan çekip gider nett.
Sevdiğinin peşinden koşması gerçekten de saygı duyulacak bir hareket fakat bunu takıntı haline getirmesi insanı çok rahatsız eder
Karşılık alabiliyorsa koşsun, almıyorsa boş yere yorulmasın otursun bir kenara.
kadın erkek farketmeksizin basit görülüyor , cepte görülüyor
zira karşıda ki insanın, peşinden koşan insanı elde etmek için çaba göstermesine gerek kalmıyor...
Eic bunun
@Siriusmavi ve senin 😂
Evet öyle görünüyor. Koşmayın kızlar. Erkeklerden avcı rolünü kaparsanız onları silahsız bırakırsınız. Silahsız erkekler korkup kaçar 😂
Hahahsh çok doğru
Nerden biliyorum sorma 😂😂
Yaşanmışlıklar tecrübeler 😂
İyi halt yemeler 😂
Yapmayın öyle şeyler 😂
Benim için basit görünmez, bana aşık bir kadını ben basit görmem asla
Erkek buna değiyorsa basit diyemem ama hak etmeyen, pazarda satılmak için tezgaha bile konmayacak halde olanlar için sürünüyorsa basittir..
Bana pek öyle gelmiyor aksine istediğinden emin olan ve bunun için çaba sarf eden güçlü, cesaretli biri geliyor.
Hı hı tabi. Hiç denk geldin mi öylesine peki?
Dürüstçe duygularını göstermiş benim için çaba göstermiş herkes gözümde aynıydı
Erkeği de olsa kızı da olsa bazı şeyler cesaret ister herkes duygularını kolayca gösteremez, çaba harcayamaz
Çabalayıp emek vermek takdire şayan bence, sadece bunu dozunda yapmak ve takıntı haline getirmemek gerekiyor.
Kişi de kendi iyiliği için bir yerden sonra bırakmalı olmuyorsa.
Herkes bir değil
Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiren kişilerden bahsetmiyorum
İstediğinden emin olmak ve hedefine ulaşmaya çalışmak
Kız erkek fark etmeksizin benim gözümde güçlü profil çizer ve güçlü insanları severim yalan yok
Güçlü kızlar da daha çok ilgimi çeker
Sana hı hı sjdnfn
Vayyy eic buranın 😂
Bir insanın sevdiceği olur da savaş vermez mi ben takdir ederim
Bu emeği kime gösterdiği, nasıl birine gösterdiği elbet önem teşkil ediyor
Gider deguşuğun birine gösterirse Yani zahmet etmesin bence de
Ama direkt baştan vazgecmesindense emek sarfetmesi onu savaşcı biri yapar pes eden değil.
Ki sanırım pes ediyorsa onun için zaten doğru kişi değilimdir yüksek olasılıkla
Aynı şeyi ben yapar mıyım orası meçhul shdng
Neyse yani konu uzar
Düşünce üretmesi güzel djfng
Yok valla eminim ki denk gelmedin hadi diyelim geldin alıp baştacı yapmadın. 😀
O yüzden yine sana hı hı asjshsghsh
Sen üşengeçsin yapamazsın ama iyi akıl verirsin onu anladık jsjdjd
Valla emin ol ki özellikle 1 tanesi zamanı çok iyi aştı jsbfnf
Hayır zaten öyle biri gelirse hak ettiği değeri gösteririm diye bir cümle kurmuyorum
Kesinlikle bundan bahsetmiyorum
Sadece gözümda güçlü biri olur cesur olur yaptığını takdir ederim demek istedim
Yoksa asla ve asla sadece kendi duygularım değil karşıdakinin duyguları da önemli benim için
Karşılık verecek 1 parça sevgim, ilgim yoksa asla oraya gitmem
Ne onu kandırayım ne kendimi
Ya üşengeçliğim bir kenara az çok biliyon da bir de gurur meselem var peri evren mi büyük yoksa o mu bazen sorguluyorum djfngng
İşte geldik benim lafıma. Takdir beklemez seven ugraşan, karşılık bekler. Bütün takdirler senin olsun degerini bilip kıymet vermedikten sonra. O yüzden kızlar kimsenin peşinden koşmayın özellikle de bunun 😂
Evren üşengeçleri sevmez fazla gururluları da.. Ben de imzamı atıp gideyim😂
Benim peşimden koşana zaten ben gidip takdir ederim deyip göndermem oldukça sorumsuz bir davranış olurdu jsnfg ama gözümden kaçmaz insanın profiline yansır bu kişinin sadece benim peşimden koşmasına gerek yok x kişisi a kişisinin peşinden de koşsa aa derim kız sevdiği için uğraşıyor ( bu durumda benden bir karşılık bekleyemez) o da benim gözümde güçlüdür sen sadece bana geleni yorumlamış olabilirsin bu noktada
Benden beklediğini ben veremezsem zaten ona söylerim
Gerisi ona kalmış
Zopayla gönderemem
Valla ben de sevdim kendimce çabaladım olmadı mı olmuyor
Karşılığı yoksa yoktur
Ben ekstrem bir çaba gösteremem
O yüzden benim yapamadığımı yapanı takdir ederim, işin özü bu
Benim gözümde çaba, emek her zaman değerlidir.
Bu sadece bu konuyu kapsamıyor ben böyle biriyim. Saygı duyarım
@GüzellikPeriSi_
Ben de onu sevmiyorum ki zaten
Hıh jsnfng
Ayrıca ben bu durumda şey diyorum zaten kendimi de test etmiş oluyorum eğer biriyle olur da tanışırsam beni faal ederse ve harekete geçmeye zorlar
Üşengeçliğimi ve gururumu bir kenara koymamı sağlarsa
O zaman o insanın benim için diğerlerinden farkli olduğunun yerinin çok başka olduğunu anlarım
Benim için rahatım en önemli şeylerden biri olarak başta gelir
Onun için feda edebilirsem ee zaten söylenecek söz kalmaz geriye
Bu işin sonunda verir hayal kirikligimizi elimize o olur
Orası da ayrı hikaye
Gelmedi mi geldi başımıza 😂
@Siriusmavi ayrıca her benim için çabalayanın değerini verip karşılık verirsem
Tek eşliden çıkarız bu sefer shfhfn
Emek verirse verir onu buna ben zorlamadım jsjf kazanırsa kazanır
Ama duygularım yoksa onu da kendimi de kandırmaya gönlüm yok benim
Değerini de yalandan bilmeye çalışamam bu konuda netim jsjfn
Konuyu saptırma lütfen. 😀
Sen çok fenasın hee. Deger vermediğinin birinin peşinde koşmasını niye takdir ediyon o halde. Baştan kes suyun yolunu o da kendi yatagını bulsun. Akacak akacak sonu kanalizasyon 😂
Hayır sen anlamaya çalışmıyorsun bence ve sen de benim dediklerimi saptırıyorsun ille de geri adım attıracan bana sjrnfnf
bana geldi de ben peşimde koş mu dedim snnfg ben reddettikten sonra kendisi hala çabalıyorsa döveyim mi
Kafa mı atayım ne olması lazım jsnf ben istemediğimi açıkca belirttikten sonra yapacağı eylemler kendi sorumluluğuna ait tamamen gidip de benim peşimde dolanıyorsun hâla aptal mısın basit misin diyeceğim, kimseye yakışmaz bu muâmele
Benden beklediğinin farkli olduğunu biliyorum ama ben geniş perspektif için konuşuyorum sadece benim ikili ilişkilerim için değil
Ben de kalp kırınca zaten mutlu olmuyorum
Sabir gösterip inanıp bir şey için çabalamasi takdir edilesi çünkü
Ben de bugün çaba göstersem bir gün arkamı döndüğümde en azından çabaladım diyebilirim ama çabalamadıysam ne diyeceğim
Gümüş tepside mi vercekler kızı bana
Denedik iste ya falan
Ama emek göstermeyene ekmek yoktur bu dünyada illa elde edene kadar değil
Elde ettin diyelim yine ilişki için emek ve çaba gerekli
Dedigim gibi bunun illaki benim için olması gerekmez bu çabanın
Elinden oyuncağı alınan bir çocuğun oyuncağını almak için gidip diğer çocuğunu dövmesinden çok farklı değil
Yıldızlar barışmayacak bizim jsnd
Tamam arkadaşlar ayrılın anlaşamıyosunuz😂
Anlaştık gibi 😅
Öyle mi gibi 😂😂
Bakıcaz 😅
Kadın, erkek tarafından sevilmiyorsa kesinlikle peşinden koşmamalıdır. Eninde sonunda erkek durup sizle olsa bile peşinden koştuğunuz zamanların aranızda bir güven problemi oluşturmayacağını mı sanıyorsunuz?
Kendini az ağırdan alması lazım aksi taktirde çepte hisseder ve gözü başka hatunlarda olur.. maşallah bi doymak bilmez bünyeleri var...🤭😅
Ben ne zaman erkeklerin peşinde koşsam mutsuz oluyorum çünkü senin ilgini cepte sanıyorlar, bence koşma ama bunu erkekler için değil kendin için yap
Bana basitsin demişti bir erkek arkadaşım bu yüzden. Bazı erkekler köpek gibi peşinden koşacağı kadınları güçlü görüyor dkdnsmks
Erkek değmeyen basit bir erkekse , onun peşinden kaliteli kadının bile kalitesini düşürür.. kadın erkeğin peşinden koşma mali , koşmaz
Eğer bir kadın hala kalbini kıran adamın peşinden gidiyorsa, bilin ki o kadın dünyanın en sadık aşığıdır.
Ne erkek ne kadın basit görünmemeli. Ancak istenmeyen yerde de bence kimse durmamalı
Elbette basit görünmez kızların bu tür düşünceler içinde çıkması gerek.
Seven insan neden basit olsun ki … karşı taraf sevmiyorsa basit olur
yoo aksine iyidir ama bi yerden sonrada zorlamamak lazım
Aksine takdir ediliyor
Takdir bekliyordu zaten koşanda 😂
Her iki taraf bu gayreti karşılığında kaybeden taraf olur
Bak bu da doğru.
Peşinden koşarsın iki gün sonra göğsünü kabarta kabarta peşimden koştu der anlatır
Bence evet 3 sene koştum peşinden kömek gibi tam vaz gecdim ondan o koşdu peşimden köpekden daha beter oldu ama
boyle yapan kadinlar genelde erkekler tarafindan terkediliyor
Yok herkes öyle olsun
Erkeğine göre değişir
Sevdiği adam adam değilse basit kızdır
Adam olsa kızı peşinden koşturmaz. Gönlü varsa yüz verir, gönlü yoksa çizgiyi net olarak çeker
@Siriusmavi adam şerefsiz ise kızı kosturmasa bile kızın o adamın peşinden koşmaması lazım bunu demek istedim :)
Fazlasıyla değmiycegini anlıycaksın zamanla :)
bence basit
Maalesef
Niye gözükülsun ki
Evet..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?