Her kadının hayalinde evlilik var mıdır?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her kadının hayalinde evlilik var mıdır?

Hayır bence evlilik her kadının hayali değildir Günümüzde evlilik, kadınların yaşamlarında önemli bir rol oynasa da, kadınlar için tek hedef değildir. Bazı kadınlar, evliliği bir yaşam tarzı olarak tercih ederken, bazıları ise evliliğe karşı bir önyargıya sahiptir. Bazı kadınlar, evliliğin özgürlüklerini kısıtlayacağını düşünürken, bazıları ise evliliğin sorumluluklarından hoşlanmaz. Kadınların evlilik hakkındaki düşünceleri, kişisel deneyimleri, değerleri ve kültürel çevreleri tarafından şekillenir. Bazı kadınlar, evliliğin sevgi, bağlılık ve aile kurmak için bir yol olduğuna inanırken, bazıları ise evliliğin geleneksel bir kurum olduğuna ve modern dünyada artık geçerli olmadığına inanır. Son yıllarda, kadınların evlilik konusundaki tutumlarında önemli bir değişiklik olmuştur. Günümüzde, daha fazla kadın kariyer yapmak, kendi paralarını kazanmak ve kendi yaşamlarını kurmak istiyor. Bu da, evliliğin kadınların yaşamlarında daha az önemli bir rol oynamasına neden oluyor. Tabii ki, evlilik hala birçok kadın için önemli bir hedeftir. Evlilik, kadınlar için sevgi, bağlılık ve aile kurmak için bir yol olabilir. Ancak, evlilik artık kadınların yaşamlarında tek hedef değildir. Kadınlar, evlilik ya da evliliksiz olarak mutlu bir yaşam sürebilirler.
Ben asla evlilik düşünmem diyen tüm arkadaşlarımın çocuğu var. Kadınlar duygusal şeyleri istemese de istiyor. Ama gelinlik deyince aklıma hep bu görsel geliyor ya.
O duygusallığa girmem lazım ki bu çok zorrr
O kadar çabuk diosunnn 😅 hayaller hayaller😂
Kimse beni kandıramazzzz😈
İster ya istemezmi
İstememmm
Cevap
31Cevap
Şu zamanda evlilik gerçekten hayal :D delilik, çılgınlık.
Çılgınız da o kadar da değil eksik olsun 😄
boşanma oranları arttı zaten :D ekşıne gerek yoktur
Aslında değil ama biraz uyum ya
Her kadın olmasa bile çoğu kadın evlenmek ister
Evlilik her kadının mükemmellik noktasıdır ve her kadın kesinlikle doğru erkeğe denk gelip ondan evlilik teklifi almak ister, o erkeğin bakışlarında kendisine duyulan aşkı, sevgiyi, hayranlığı, sadakati, bağlılığı görmek yaşamak ister. Bu duygu bence ister fakir sıradan bir kızda olsun isterse milyarder müthiş kariyeri olan bir kadında olsun, tüm kadınlarda vardır. Sadece hiçbir kadın evliliği ne kadar çok istediğinden ortamlarda bahsetmez, herkes umrunda değil gibi davranır nedeni de gurur meselesi hâlini alması. Kimse kariyeri için çabalayan kadını hor göremez sonuçta. Evliliği çok istemek ve bunu açık etmek aklı başında hiçbir kadından beklenmez, bu gizlice, sosyal ilişkiler kapsamında halledilir nett. Tabiki istisnalar vardır, genel olarak bakıldığında böyle.
Hayalim değil. Aşık olursam ve ciddi bir ilişki de olursam sadece o zaman düşüneceğim bir şey bu
Aklı başında bir kadın evlenip yuvasını kurar ben evlenmem diyen kadın gercekten evlenmesin ki birinin başını yakmasın
Silicon, saline, poison inject me
Baby, I’m a free bitch
I’m a free bitch
Lady Gaga
🫶🏻
Olmayanları görüyoruz yanu değildir
Erkeklerin de kadınların da evlilik istememek için yeterli sebepleri olduğunu düşünüyorum
Ve çok mantıklı sebepler bunlar
Katılıyor ben, sana peri
Evlilik olmasa da kişinin
Kendisine iyi gelecek birine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum
Bu sebepleri yerle bir edecek kişi çıkarsa evlenilir jdhf
O da çok zor
Evit
Düşük olasılık, nadir, şeyler değerlidir o yüzden gelirse bırakmamak lazım çümüklü jsnff
Değilim jsjsjs
🤫 konuşma inanırım dhht
Her kadının hayali değildir. Ben almayayım demişsin ilk sen gideceksin haberin olsun bebişim 😅
Önce sen evlenirsen belki sonra düşünebilirim 😅
Daha ben bebeğim 💫
Eveettt çok minnoşsunnn 🥰
Sen de öylesin🥰 yasal olarak yetişkinim ama senin bebeğin olabilirim 🫶
23 yaşında bebek mi olur 🙄
Her zaman bebişim olarak kalacaksın evlensen bile 🫶🏻
Seni baş nedimem yapacağım sjsjsj
@Dördüncümurat4 olmasa bile oldururuz
Öyle diyorsan 🤔
Tabiki de ben olacağım bebeğim jsjsj
Evliliğin neresi hayal? Gelinlik giymek çok mu özel bişey anlamıyorum.. hayatın kısıtlamaya giriyo ve tonla insan hayatına dahil oluyo. hayal olmamalı. gidin daha güzel seyler hayal edin
Sen az mutlu degilsin gibi evliliginde?
@HardAktif99 kim mutlu? Herkes kendi çıkarı için beraber.. kimse kimseyi kandırmasın bence
sonunda gerçekçi biri
Konusalim bu konuyu mesaj at
değildir.
almim diyenden korkucaksın ilk evlenen onlar oluyor 🤓
Yok gerçekten almıyım 😂
ayn canım yhaaa
Evlilik, sorumluluk, güven, sadakat ister. bunlar olmazsa evlilik olmaz
Ben evlenebilcegimi sanmıyorum.
Evlilik değilde gerçekten sevgiyi ve sevildiğini hissettiği bir eş hayat arkadaşı her kadının hayali olabilir
Degildir bence yani benim değil. sevdiğin insanla yaşamak tabiki güzeldir ama biraz gerçekçi bakan kadınlar sorumluluk , sorun ve özgürlük kısıtlaması çekeceğini bilir. fikirlerin hep biriyle uyuşması zorunlulugu ve hep beraber hareket etme düşüncesi bir kova burcu olarak beni hep korkutur sevmek sevilmek güzel ama evlilik hayallerdeki gibi güzel ve kolay bir olay degil gibii
Böyle diyen tüm kız arkadaşlarım herkesten önce evlendi birde böyle bir durum var :)
Ahahha diyorum ya bu durumu bende çok yaşadım kız feministin önde gideni erkeklere savaş açmış bir bakıyorsun 19 20 diyince evlenmiş çok böyle örnek. en kral herifci oluyorlar sonra :) sen ne halt oldun bakıyım 😂
Ahahaha:) hiç beklemedigim bir cevaptı.
bir şey beklemiyordum ya aşçı oldum lafini pek duymadığım için şaşırdım. Yoksa iyi meslektir maharet ister yani. Yanlış anlaşılmasın.
Herkesin hayalimi bilmem ama Fotoğraf çok seksi yalnız bayıldım
Eğer ilişkiye dair umutlarını kaybetmediyse her kadının hayalidir.
of bunlar ne bicim sorular cok mu dusunuyosunuz sorarken
İçimden gelmiyor evlilik sebebi karşıma kalbimi okşayacak bir erkeğin çıkmaması 🤣🤣🤣
Her kadının hayali değil. Kendi adıma konuşmak gerekirse hayalim.
Genelde hayalidir herkese hayırlı nasıllar dilerim
Benim çok değil. Yani hayallerimin arasında en sonda yer alıyor. Onceliklerim her zaman farklı.
Daha çocukken empoze ettikleri için evet 👍
İstemiyorum diyen kadın kendine dürüst olamıyordur. Tüm kadınları ister ama modelin toplum evliliği kadına acizlik gibi empoze etti. Sebeb kedi mamaları daha çok satılsın diye.
Taa ki 30 lara kadar İş hayatından bezsin yanlız kalsım yeter bıktım desin bak O zaman koca koca diye nasıl aranmaya başlıyor 😄
her kadın gündelik işlerinden ne giyeceğini bilmez karar veremez. ama düğününde ne giyeceğini çok iyi bilir o da gelinliğidir.
artık erkeklerin de hayalinde yok kadınların da yok hiç kimsenin yok
Evlilik değilde o gelinlik giyilcek ama😅
Evlilik olmasa da olur diosun 😅
Her kadının hayali bence sonuçta düzenli cinsel hayat arıyorlar hamile kalmaktan korkmadan
benim degil lezo oldugumu ogrendim zaten moralim bzk
Evlilik bir nevi kalıcılık demek ve bunun üstüne daha çok şey söylenir. bu denli her kadının hayalidir.
Gelin dediğin böyle olur. Duvakiğı tak yeter
Çoğu kadının hayalidir. benim hayalim ev dekorasyonu ve çocuk
Benim hayalimdi ama sadece onunla o da gitti:/
Hayal varda piyasada hayali gerçekleştirmek için adam yok
ben sevdiğim insan bile olsa aynı kişiyle bir ömür geçiremem
merhaba abla bence cogunlu ister bir kadin sevdi zaman tam sever
Yani evett birçok kadının
Bazılarının hayalî değil hedefi
çoğu kadın bunu bir başarı olarak görür
hayal kırikligidir cogunun
Benim değildi. Ama oldu bi kere
Eskidendi o..