Yardım edin lütfen nasıl duzelticem?

Direk kavgayı anlaticam sizlere ben dün evdeyimdi oda arkadaşıyla disaridaydi biz normal mesajlasiyorduk bundan 1 ay öncesi ben onun teleofnudnna insg girerek bir kiz arkadaşını takipte çıkmıştım haberi yoktu dünde baktım geri eklemiş ona dedimki neden ekledin ben eklemedim ama sen burnumu yaptın beni ana şifrelerini felna bir daha vermem bu saygısızlık bana saygın yok dedi sinirlendim tartıştık ugrsamicm senle dedi kalktık olduğu mekana gittim içeriye girdim içtiği bardak alıp cere çarptım beni kolumdan tutup dışarı çıkardı kavga 4tmeye başladık beni isteklerini icin yere düştüm. Etraftakilerde sen napiyorsun diye ona saldırdılar kavga çıktı benim yüzümden dayak yedi. Karakolluk oldu. Hakettin sen dedim. Allah uzun ömür versin bus atten sonra senle işim olmaz dedi ve ayrıldık heryerden engelldi canım çok acıyor Başta bana nasıl yapar nasıl itekler vs beni diye düşündüm kendimi halli buldum. ama şu an pişmanım o kadar fevri hareket yapıp bu hale getirmeye hakkim varmiydi bilmiyorum. Ne yapmalıyım beni affederim geri döner mi sizce.

Yardım edin lütfen nasıl duzelticem?