Güncellemeler
2 ay
Bana sadece sen olur dersen olur diyor. Seni bekliyorum diyor. Ne bir soru ne başka bir şey dediği tek kelime bu. Sana güzel bir hayat sunarım diyor.
Ben 23 o 33 yaşında. Özel koruma bende şu an için bir markette çalışıyorum. Benim yengem tanıştırdı bizi. Onun akrabasi. Bir kaç defa konuştuk olmadı bitirdik. Konuşma başlıyor ama akıcı bir sohbetimiz yok. Herhangi bir soru sormuyor bana bende sıkılıyorum. Konuşma bitiyor, bir kaç hafta sonra konusasim geliyor. Yazsam cevap veriyor ama yine aynı muhabbet oluyor niye böyle. Günaydın iyi geceler vs konuşuyoruz ama konu yok arada bir esprili yakın gibi davranıyor ama hemen bitiyor konuşma. Bana hangi rengi seversin diye bile sormadı en basitinden. İnsan merak etmez mi ya... olmayacak sanırım sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olmaz ya hem yaş farkı fazla hem de çok ilgili değil
Evlenmeyi istiyor ama
Yaşı geçiyor diyedir. İnanma sadece sana söylediğine.
Bence aranızda uyum yok ondan öyle yaş farkı da fazla buldum ben sen z kuşağı o y olmaz yani
Cok sıkıcıymış napcan kiz boş ver
Sıkıcı insan. bence hiç bulaşma :D
Yaş sorun olmaz da biraz odun gibi
Çözemiyorum ki nasıl biri.
10 yaş bencede sorun olma diyerek konuşuyorum ama sanki oluyor gibi niye böyle ya kafamda binbir düşünce
boş ver aşko ya böyle biri ile olmaz
Neden olmaz fikrini söylermisin
Dedim ya çok suspus biri anlattığın kadarı ile senin hakkında bir şey merak etmemesi ilginç demekki pek isteği yok
İstediğini söylüyor istense cevap vermez bence. Ama benim hakkımda bir şey sormuyor çok garip
Evet çok garip
Ama yaş ile alakalı olduğunu düşünme sakın benim de 10 yaş büyük ilişkim oldu hiç böyle değildi
Nasıldı mesela canim
Birbirimize ilgiliydik o benim hakkım da her detayı sorardı çok rahat anlaşıyorduk
Olur
Neden olur mesela fikrini söylermisin
Yaş farkı çok mühim olan bir şey değil. İnsanlar yaş farkını yanlış tanımlıyorlar yanlış yorum yapıyorlar. O bahsettiğin kişiyle sen anlaşabiliyor musun? Karakterini beğendin mi? Alkol kullanıyor mu bunları biliyor musun? Senin bakacağın şeyler bunlar. Ben tipini görsem bilirim ise yarayan biri olup olmadığını ama seni de onu da bilmiyorum. Sen iyi bir kızsın bundan şu an eminim. Çok naif birisin. Hayat kurmak istiyorsun ama yaş konusu değil diğer detaylar daha önemli. Alkol kullanıyorsa mesela uzak dur. Sana karşı kaba biriyse böyle soğuk biriyse yine kaç.
Tabiki hemen yaz
Olmaz ondan başka birini bulamadın mı
Niye olmaz mesela sebebini söylermisin kafam acayip karışık
ÇÜNKÜ odun senin yaşındaki kızı kaçırmamak için bol bol konuşmalı vazgeçmemeli.
Hangi şehirde yaşıyorsun
Ankara
Yakın mışız ben Konyalıyım tanışalım mı ciddi bir ilişki istiyorsanız
olur neden olmasın
Neden olur mesela fikrini söylermisin
erkeğin olgunu kızın çıtırını yönetir zevk-hayat görüşü kazandırır