Dış görünüşte olabilir.
bir arkadaşımın flörtü kalın bilekli kızlarla sevgili olmuyordu mesela 😅
Dış görünüşte olabilir.
bir arkadaşımın flörtü kalın bilekli kızlarla sevgili olmuyordu mesela 😅
Dış görünüş olarak fiziki iyi olması veya zayıf sporu seven biri ya da yiyip kilo almayan 😄 bakımlı olması benim için yeterli
Sevecen ilgili saygılı nerede nasıl konuşacağını bilen kalbimi sevecek bir kadın istiyorum 😊
Kadın dediğin mükemmeliyetçi olmamalı kelim diye bütün kadınlar bana kötü gözle bakıyor anlamıyorum. Kelliğimin sebebi ilaçlar yani biraz da genetik olsa gerek annemin de saçları dökülüyor. Kaderimiz bu napalım yani saç bu ya pişmaniye değil ki?😂😂😂
Bu arada ben başörtülü güzel kızları çekici buluyorum ve Fatih ilçesinde o kadar güzel kız görüyorum ki hepsi Scooter kullanırken bile çok çekiciler ya ne bileyim sonra Çukurbostana bir gittim annem arkadaşıyla karşılaştı estetiğe ne paralar dökmüş bize dedi ki ben kocama düğün yapmadım zengin kızıydım bak estetiğin bir seansına 6 bin lira veriyorum yüzümü bebek gibi yapıyor dedi ama düşün kocasıyla düğün yapmamış o nesilden insanlar ne kadar iyilermiş annemin nesli gibi nesil gelmez bir daha bu ülkeye ya zenginler eskiden düğün yapmazdı şimdi zenginler balayını bile beş yıldızlı otellerde yaparlar parayla dalga geçer duruma geldiler. Zengin ol ama tevazu olsun kardeşim fakirle evlenmek kendini ezdirmek değildir. Bu anlayıştan uzaklaşmalı insanlar.
temiz olmalı beni güldürmeli birlikte delirmeliyiz suç ortağım olmalı saçmalamalıyız ve sadık olduğuna gerçek anlamda emin olduğum o erkek , işte o benim olmalı onunla karşılaşırsam kendi hür iradem ile kendimi ona düğümlerim
Cevap
44Cevap
Yorumlara bakıyorumda herkes ince bel, bakımlı, zayıf, güzel gözleri olan vs yazanlar olmuş? Bu kişiler kendilerine dönüp bakmıyorlar mı acaba böyle yorumlar yazıyorlar sanki star, model kendileri 😒😒😒 Her kes öz bakımını yapsın önce bi kokuşmayın..
Ruh hastaları ya 🤔 Ciddi psikolojik vaka olduklarını düşnüyorum böyle tiplerin. Hani karakteri tavrı yaşam tarzına göre, güzel diye seçersinde bileğe göre de seçilmez bee 🤔
Haklısın var böyle sıkıntılılar dkdkdk
Çok fazla kriter var ya zor beğenen bir insanım yakışıklı bile olsa çabuk soğuma potansiyelim var iyi ki vaktinde evlenmişim yoksa bekar kalırmışım armudun sapı üzümün çöpü derdim kesin
Ben sapyoseksüel’im Zeki olması önceliğim , ten uyumu , benimle her konuyu konuşabilmesi , çılgın ve deli dolu olması , trip atmak veya kısıtlamak falan bana saçma geliyor yan yana olduğumuzda çok konuşup sürekli farklı konular üzerinden konuşmak falan.
Ben ruhu manyak insan seviyorum, çünkü normaller çok sıkıcı oluyor 😂
Altın ve gümüş arıyorum senelerdir. Çıkarsa paylaşırız.
Çileklimufin varsa bence her şey tamamdır karşı tarafla alakalı 🙃
Aradığım karakteri değil ama, fiziki özellikleri söyleyebilirim ki en başında hijyen gelir
Söylediğimi 1 kerede anlayacak idrak kapasitesine sahip olması
İnc e bel zarif vücut gülen yüz gamzeler güzel gözler
Yakın bir kız arkadaşımın uzun kirpik takıntısı vardı 😂
burada şimdi duygusal açıdan yorum yapmaya hiç gerek yok zaten böyle yorum yapanlara da inanmam. Yok tipine değil iç güzelliğine bakarım diyen kişiler net yalancıdır. Ya paraya bakar ya da dış görünüşe.
Belirgin köprücük kemiğine sahip zayıf kişilerden hoşlanıyorum. Bazıları kemik torbasımı seviyorsun diyorlar ama öyle çok seviyorum
Japon makinesi olsun
Dolgun göğüslü olmalı. Bi de siyah südyen giymeli 🤣🤣
Bilek el sanki önemli benim içinde … ben çok şey arıyorum ama 😄
#mükemmel
Saygılı , terbiyeli ve ne konuştuğunu iyi bilen birisi olsun ve düşüncelerimiz orta derece bile olsa uyuşsun yeter. Sevgi kalpten gelir dışımızı kaplayan etten değil
Ilk olarak karakterine bakarım, karakter en önemlisi benim için sonra ten uyumuna bakarım daha çok açık tenli kadınları beğeniyorum.
5 yıllık bi düzenli ililkiden çıktım ve ilişkiye artık çok sıcak bakmıyorum. O yüzden Tek gecelik ya da fb olmamız hahsjskxkslls
Arkadaşının flörtü ben miyim acaba. Kalın bilek görünce uzaklaşıyorum
Olabilir dkdkd
Olmayan şeyi aramak saçmalık delik olsun yeter vuralım geçelim
Kilodan nefret ederim göbekten nefret ederim bunlar olmasın yeterlidir 😂
Kalın bilek itici durur bence haklı
İnsanlar bileğini seçemiyor ama 😅
Sevgili olurken karşı cinsi seçmek elinde ama.
Huyunu sevdin belki aaa bilekleri kalın hadi bay mı diyeceksin 😅
Önce dış görünüş gelir. Kimse kimseyi kandırmasın. Dışını beğenmediğini tanımaz huyunu suyunu öğrenmeye uğraşmazsın.
Senin ayak bileklerin kalın mı
Abi ne alakaaaa ne alakkaaa
Peki iyi geceler
İnce bacaklilarlada ben olmuyodum :))
Bu da bit seçenek tabi kdldldld arkadaşım kalın bilekliydi ama olmuşlardı dkdkdk
:)) yok ben hic sevmiyodum kadin dedigin azcik dolgun olcsk ya :))
yanıma yakışsın, içimi ısıtsın yeter :)
Güzel :))
Güzel olmayan şeyle işim olmaz zaten :D
Adam dibi olsun.
Ahlak ve geçmişi temiz olmalı
Ne istediğimi anlasın uğraştırmasın
Güzel bir yüz. Anlayış. Zeka.
Az ötede oynasınlar.😂
güzel bir fizik ve zeka
Samimiyet, güvenirlik, dürüstlük,
Fedakar olması yeterli
İnsan olsun merhametli olsun yeter ite kopge denk gelmekten biktikk