Bazen benim icin kapiyi aciyor ve hakkimda ozel sayilamayacak sorular soruyor, bazen bakarken yakaliyorum ama erkek isi belli olmaz tavsiyeleriniz neler
2 ay
Hoşlandığım çocuk biraz soğuk birisi bana ilgisi olup olmadığını nasıl anlarım?

Bazen benim icin kapiyi aciyor ve hakkimda ozel sayilamayacak sorular soruyor, bazen bakarken yakaliyorum ama erkek isi belli olmaz tavsiyeleriniz neler
Merhaba,
Hoşlandığın çocuğun sana ilgisi olup olmadığını anlamak için, onun davranışlarını ve sözlerini dikkatlice gözlemlemen gerekir. İşte sana yardımcı olabilecek bazı ipuçları:
Sana dokunuyor mu? Erkekler, ilgilendikleri kadınlara genellikle dokunma yoluyla ilgilerini gösterirler. Örneğin, elini omzuna koyabilir, saçını okşayabilir veya sana sarılabilir.
Sana özel sorular soruyor mu? Bir erkek, ilgilendiği kadın hakkında daha fazla bilgi edinmek için ona özel sorular sorabilir. Örneğin, hobileri, hedefleri veya aile hayatı hakkında soru sorabilir.
Dikkatini sana veriyor mu? Bir erkek, ilgilendiği kadınla konuşurken ona dikkatini verir. Örneğin, göz teması kurar, söylediklerini dinler ve sorular sorar.
Seni diğer erkeklerden kıskanıyor mu? Bir erkek, ilgilendiği kadınla ilgilenen başka erkekleri kıskanabilir. Örneğin, seninle başka bir erkekle konuşurken gergin olabilir veya ona karşı daha agresif davranabilir.
Bu ipuçlarının hepsi, bir erkeğin ilgilendiği kadına karşı nasıl davrandığının göstergesi olabilir. Ancak, bu ipuçlarının her zaman doğru olmadığını unutmamak önemlidir. Bazı erkekler, doğal olarak daha çekingen veya mesafeli olabilirler. Bu nedenle, bir erkeğin sana ilgisi olduğunu kesin olarak anlamak için onunla konuşman en iyisidir.
Tavsiyeler:
Onunla daha fazla zaman geçirmeye çalış. Ona karşı ilgini göstermenin en iyi yollarından biri, onunla daha fazla zaman geçirmektir. Örneğin, onunla birlikte bir şeyler yap, ona mesaj at veya onunla telefonda konuş.
Ona iltifat et. Ona iltifat etmek, ona ilgi duyduğunu göstermenin bir başka yoludur. Örneğin, onun giyimine, saçına veya kişiliğine iltifat edebilirsin.
Ona açık ve dürüst ol. Ona ilgi duyduğunu ona açıkça söyle. Bu, onun da sana ilgi duyup duymadığını anlamana yardımcı olacaktır.
İşte sana örnek konuşmalar:
"Son zamanlarda seninle daha çok vakit geçirmek istiyorum. Ne dersin?"
"Sana iltifat etmek istiyorum. Gerçekten çok yakışıklısın."
"Beni ilgilendiriyorsun. Seninle bir ilişkiye girmek isterim."
Bu konuşmaları kendi durumuna göre uyarlayabilirsin. En önemli şey, açık ve dürüst olmaktır.
Cevap
2Cevap
Bence boş ver, yani ben bu konularda net olunması taraftarındayım. Eğer seviyorsa zaten bunu gösterecektir. Netliğin kölesiyim. Salla
Benden hoşlanıyor musun de
Hemen soruyorum
İlgi alaka
Direk sor
En İyi Cevap