çocukken çalıştım yerde bir abi ozaman ev telefonu vardı sadece rast gele numara çevirerek bi kızla tanışmıştı 3 yıl görmeden konuştular hatırlıyorum :D karı koca gibi :D ilk buluşmadadan sonra bitti her şey :D
012 Yorumla
Soran+1 yılAa neden ki?
Soran+1 yılEvet güzelmiş unutmam, teşekkürler :)
Soran+1 yılGüven açısından mı?
Soran+1 yılYa aölğsçdmx görüntülü konuşma?
Soran+1 yılDoğru pardon unuttum bir an. Konuşarak görmek şart tabi
Soran+1 yılBu da güzel şaka öaödşsmdfö
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirbirimizi seviyorduk ama sevgili değildik, adını koymadık. 2,5 sene içinde sadece bir kez buluşabildik. Her ne kadar zor olsa da ben devam etmeye hazırdım ama o değildi. Konuşmayı kestim
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru olanı yapmışsın bence. umarım dilediğin gibi birisi karşına çıkar
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılHer yerim titriyordu ilk sarildigimizda😄
14 Yorumla
Soran+1 yılYaa öaödğaödnd güzel bir his olmalı, sonra alışabildin mi peki?
- +1 yıl
Kalbim ağzıma gelip gelip gidiyordu her dokunuşunda😄
Soran+1 yılNe güzell
- +1 yıl
@Neveaşıkbiri Ziyaaaa
- Aşk İlişkileri konusunda 265,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç yaşamadım maalesef.. zaten uzak mesafe ilişkileri elinde sonunda biter
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yaşadım… hem de zorluğu iliklerime kadar yaşadım
134 Yorumla
Soran+1 yılPeki bitti mi sonra her şeye rağmen?
- +1 yıl
maalesef bir süre sonra insan inan çok zorlanıyor ve bazı şeyleri yürütemiyorsun. Bu tür ilişkilerde çok uzatmamak gerekiyor
Soran+1 yılBilirim bende bu hisleri artık sonuna ulaşmak istiyor insan yoksa sıkılıyot
- +1 yıl
Aynen ve inan çok uzun süre bekledim çoğu kişinin tok artık diyeceği bir süre e
Soran+1 yılKaç sene ben sorayım belki şaşırmam bende bekliyorum da çünkü halaa
- +1 yıl
En az 2 sene
Soran+1 yılUzunmuş sabırlıymışsın valla
- +1 yıl
Evet uzun ve sabır gerektiren bir süreydi
Soran+1 yılAcı verir ama insana bi süre artık ya
- +1 yıl
Acısı tatlı iyi güzel kötü
Zamanlarına rağmen yaşandı bitti ve geçti diyorum artık… ve bu sürede belki daha iyi şansım olacaktı olmadı bunu da bilemezsin
Soran+1 yılBitirmen iyi olmuş bence artık olacağı varsa bu kadar süre beklemezdin bence
- +1 yıl
maalesef olmayınca olmuyor hayırlısı buymuş
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sizin ne kadar zaman oldu b
Soran+1 yılBen beklemiyorum aslında yani uzak mesafe ya o anlamda bekliyorum dedim
- +1 yıl
Anladım ama şu an sevgiliniz değil mi?
Soran+1 yılEvet öyleyiz
- +1 yıl
O zaman inşaallah en kısa zamanda kavuşursunuz
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim😄
- +1 yıl
Sevgiliniz asker mi. b
Soran+1 yılDeğil, Sanaldan tanıştık
- +1 yıl
Anladım çok uzatmadan buluşup görüşmenizi tavsiye ederim
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum işte demesini bekliyorum
- +1 yıl
Neden onun demesini bekliyorsun ki bunu sen söylesen (müsait zamanda gelsen ve buluşup, konuşsak) diye söyleyebilirsin
Soran+1 yılSöyledim konuştuk ama daha netleşmedi tam
- +1 yıl
İnşaallah netleştirirsiniz
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
Peki ya gelmeme durumu olursa?
Soran+1 yılBilmiyorum ki ama elinde sonunda olur çünkü uzun süredir birlikteyiz
- +1 yıl
Ve ne yazık ki bu sizi çok yıpratıyor
Soran+1 yılMaalesef insan çok sıkılıyor
- +1 yıl
Bu sıkıntını giderecek aktiviteler bul kendine
Soran+1 yılOda bir yere kadar sanalın da bi sonu var sonuçta ama acele edip bişeyleri mahvetmemeliyim dimi çünkü sonuçta her şeyin bir zamanı var
- +1 yıl
Tabi ki de
+1 yılHayır hiç görmeden etmeden nasıl sevgili oluyorlar bilmiyorum ya garip geliyor sanırım ergenlik yıllarımda olsaydım heyecanlı gelebilirdi
05 Yorumla
Soran+1 yılTeknoloji çok ilerledi yürütebilmek için birsürü imkan var artık görmeden yaşamak farklı ben ondan bahsetmiyorum, dediğim gibi yaşayanlar bilir :)
- +1 yıl
Teknoloji ilerledi elbette ama yan yana olmak birlikte bir şeyler yapmak çok farklı halihazırdaki hiçbir teknoloji bu hissi veremez
Herhangi bir üzüntü mutluluk hissinde insan yanında ister sevdiği kişiyi bana hitap etmiyor umarım yaşamam
Soran+1 yılDoğru tercih meselesi
- +1 yıl
Doğru tercihle alakası yok bu dediklerimin
Sanırım uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsun hakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılGenel uzak mesafe severim ama normal sohbet ilerisi olmuyor be ablam
111 Yorumla
Soran+1 yılCiddi biraz cesaret sabır istiyor tabi çok zor
- +1 yıl
Şahsen sabır ciddiyet var karşıda olmuyor kalk Antalya İstanbul’a git gel sonra başkası var
Soran+1 yılYa kötü olmuş kişilik meselesi tabi ama bunun gibi insanlar yüzünden bu fikre kendini kapatma belki gerçekten hakettiğini güzelini yaşarsın fikrin değişir :)
- +1 yıl
Ne zaman işte ne zaman artık bilmiyorum
Soran+1 yılHiç beklemediğin bir zaman da olabilir genel de öyle olur ama illa ki yaşaman gerekiyorsa o şey gelir seni bulur
- +1 yıl
Hayırlısı bakalım
Soran+1 yılAmin pozitif düşün
- +1 yıl
Yok ben pozitif düşünmem mutluluk bana iyi gelmiyor hep bi sıkıntı bişi olur
Soran+1 yılOlur mu öyle şey insan bakış açısını değiştirmeden pozitif olmadan zor günleri atlatmayı bilmeden nasıl yaşar ki? Hayattan nasıl zevk alabilir başka?
- +1 yıl
Vakit geçsin diye yaşıyorum zevk aldığım yok hiç kdkdkd
Soran+1 yılBiraz klasik bir laf olucak ama, senin hayatını bir kere yaşam hakkın var ilerde çok pişman olmak istemez kimse neden iyi geçirmek varken kendine zindan edesin ki acaba Geçmiş yaşadıkların mı çok ağırdı ve senin bakış açını değiştirdi?
Yaşadım tecrübe ettim tavsiye etmem çok çok çok yorucu
15 Yorumla
Soran+1 yılCiddiye taşıyamadın sanırım sen?
Soran+1 yılTeşekkürler. Bende merak ediyordum işte ilk yaşayacağım sonuçta heyecanlandım :) tavsiyelerin varsa açığım
Soran+1 yılTamam kabul ettim yazabilirsin tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç hoş bir şey değil uzaktan kendini tatmin ediyor çekip gidiyor sende ağlıyorsun.
10 YorumlaYürümez birader zaman kaybindan baska hiçbirsey değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadım 1,5 yıl kalbimde yaradır hala.
124 Yorumla
Soran+1 yılDüzeltilemeyecek kadar büyük müydü ayrılığınız?
- +1 yıl
Hala bunun cevabını merak ediyorum işte çünkü birden bire yazmayı bıraktı akşamdan öpücük atıp görüşürüz canım demişti.
Ne oldu asla öğrenemedim sebebini içim içimi yedi durdu çünkü hiç bir sebep yoktu ayrılık için her şey yolundaydı çok iyi anlaşıyorduk.
Defalarca yazdım görüldü bile atmadı arada bir kaç gün geçince atıyordu görüldü ama sonrasında ise her yerden engel yedim.
Yine acı çekecektim ama en azından şundan dolayı artık seni istemiyorum deseydi veya ne olmuşsa deseydi keşke.
Böyle Her şey iyiyken 1.5 yıl hiç bir şey kötü gitmeyip üstüne her gün güzel şeyler koyarken bir den gitmesi çok canımı yaktı. 🥺
Soran+1 yılBelki de zorunda kaldı belki de sana ihanet etti bilemem ama yürürken arkana bakmamak lazım artık demek ki hayırlı olan buymuş umarım hakettiğin birisi karşına çıkar mutlu olmanı dilerim :)
- +1 yıl
İhanet etmezdi çünkü bana şunu demişti eğer evlenirsek bir gün birbirimizden soğursak aldatma olmasın insan gibi boşanalım öyle kim ne yaparsa yapsın demişti.
Bunu diyen ihanet etmez.
Soran+1 yılGerçekten sanki onu unutmanı istememiş gibi gitmiş, Peki hiç mi bilmiyorsun yaşadığı yeri belki gidersen sorunu anlayabilirdin
- +1 yıl
Ya her şeyi üstü kapalı ileride sorun yaşamayalım diye konuşurduk. Kızımız olursa adına bile karar vermiştik. Hatta gelirmiydi bilmiyorum ama İstanbula gelecekti bende gidecektim buluşacaktık. Geçen Mart ayında ama şubatta deprem oldu burada da kaldı öyle.
Hatta demişti sonradan yaz tatilinde iznimi alayım ben geleyim Adıyamana bilet filan uyguna satan yer bulmuştu. Hemen pasaporta başvurmuştu
Gelince bana kamerada süpriz yapmıştı pasaportum çıktı canım diye çok sevindim
Diyorum ya her gün üstüne güzel şeyler koyarak büyüyordu sevgimiz.
Sadece ailesi bilmiyordu bizi
Acaba diyorum öğrendiler kıza baskı mı yaptılar konuşma felan filan diye.
Öyle bile olsa aradan zaman geçip görüldü atacağına yazabilirdi şundan dolayı diye en azından bunu hak ediyordu sevgimiz çok özlüyorum ama kalp yaralı yaşıyoruz işte bom boş şekilde birisini sevmek istiyorum desem kalbim onda geçmiyor ağlıyorum zaman zaman ona yazdığım şarkı uydurduğum sözlerini söyleyip ağlıyorum
Ne kadar zor bir şeymiş
İnsanın mutlu iken kendi yazdığı şarkılara artık ağlaması.
Oysa ona yazarken ve söylerken ikimiz de mutluyduk.
Şimdi onlar deliyor geçiyor içimi 🥺
Soran+1 yılÇok özelmiş cidden ilişkiniz umarım sorum seni üzmemiştir :( sanki beni bekle der gibi gitmiş giden kalan misali
- +1 yıl
Burada tanıştık zaten Kazakistanlıydı keşke bir kere gelse dese ama gitti biliyorum her yerden engelledi çünkü. Sorun üzmedi zaten üzgünüm ben
Soran+1 yılAnladım ulaşamamak merak da kalmak falan bunlar insanın içini yer bitirir
- +1 yıl
Evet çok fazla umut vardı ortada
Ben hayatım boyunca yaşadığım aile içi şiddet ve travmalar yüzünden içine kapanık aşırı utangaç birisi olduğum için sanalda rahatım reelde kız eli dahi tutmadığım için nasip kısmet olmamıştı evlilikte
Onu ksde görür görmez
Bir kaç gün mesajlaşma sonrası sen benim eşimsin demiştim ne sevgililik teklif ettim ne flört felan filan olmadan ilk günden beri öyle gördüm kabul ettim eşim gibi konuştum konuştuk çok şaşırmıştı buna aslada sorgulamadı.
O yüzden tüm hayalim o olmuştu artık annemle bile konuşturdum o da mutlu olmuştu. O yüzden mutsuz hayatıma mutluluk katmıştı
O yüzden çok canım yanıyor hala üç ay oldu gideli.
Soran+1 yılYa öyle uzun bir zaman da olmamış gideli ama umarım sana ulaşabilir engeli çekmesi ihtimal
- +1 yıl
Çekmez sanmam ksde belki gelir diye duruyorum artık ama zor ya bu nedenini bilmediğim düşünce ile yaşamaya devam edeceğim neden sorusu canımı yaka yaka
Soran+1 yılNe diyebilirim bilmiyorum ama senin için en iyisini diliyorum çok yüklenme kendine
- +1 yıl
Her şey boş geliyor
Soran+1 yılOnsuz bomboş hissediyorsun hayatını dimi?
- +1 yıl
Evet konuşacak kimsem de yok var bir kaç sohbet ettiğim arkadaşım ama
Arkadaş dışında yarabandı istemiyorum. Sever miyim bilmiyorum birini ama bu yara nasıl kapanır ki
Soran+1 yılOnun hakkında konuşup içini dökmek istersen her zaman dinlerim ben. Tekrar sevebilmek için tamamen silmek gerekiyor dediğin gibi yoksa yara bandı olur kendini kandırırsın boşu boşuna
- +1 yıl
Teşekkür ederim zaten ksde o varken bile ondan bahsetmezdim ilk defa içimi döktüm teşekkür ederim.
Ama dikkat et olur mu uzak mesafe ilişkisinde bu kadar çok sevmek iyi değilmiş bir gün bitince hele böyle bitince
Seven tarafın canı çok yanıyor. Yakma canını çok sevme ama giden bir gün sen olursan biterse ilişkin
Onun gibi de yapma nedenini söyle karşıdakine
Soran+1 yılRica ederim :), tavsiyelerin de kıtmeyli sağol. Bende bir kere aynı kişi de ayrılık yaşamıştım bende senin gibi nedenini hiç anlayamadım ayrılık sürecinde çok düşündüm ve birşeyler oturdu yerine yani yavaş yavaş anlayabiliyordum onu da ama cidden çok canın yanıyor ben zor atlatmıştım ama hala hatırlayıp ara sıra gelirdi aklıma tamamen unutmak imkansız sanki öyle bir kalbinin içine yerleşiyor ki o insan nasıl çıkarıp atacağını bilemiyorsun ama merak etme bu günler de geçecek kendi içine dön bu zamanlar da sana iyi gelir :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim kendine iyi bak.
Zaten buralarda olurum denk gelirsek beklerim sorulara yoruma filan bir sıkıntı olursa elimden gelen bir şey yazadabilirsin
İyi geceler
Soran+1 yılSende, takip attım. İyi geceler
- +1 yıl
Teşekkür ederim bende ettim rahatsız eden veya rahatsızlık duyduğun yorum soru olursa kural dışı bildirmen yeterli o an uygunsam gereğini yaparız mod olarak
Soran+1 yılTeşekkürler umarım olmaz ama söylerim sağ ol
- +1 yıl
Sen de sağol görüşürüz 🙋
- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yıl1. Yilimizdayiz 8-9 ay sonra buluşacağız galiba
13 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah, heyecanlı mısınn?
- +1 yıl
Değilim çünkü zaten nasıl biri olduğunu falan onun hakkındaki her şeyi biliyorum aslında beraber yaşamıyoruz ama beraber gibiyiz
Soran+1 yılÇok güzel bir his biliyorum ama yine de giderken sanırım kalbim deli gibi hızlı atar
+1 yılYa zor o işler reelde de takıldığın biri olur anca ilerler
00 Yorumla
+1 yılBuluştuk ama hala kopabilmiş değilim
114 Yorumla
Soran+1 yılŞehirleriniz ayrıysa 1 kere mi görüştünüz yoksa kalma gibi mi oldu mesela?
- +1 yıl
Benim şehrime gelmişti bi kaç kez iki üç gün kalıp gitmişti otelde
Soran+1 yılAnladım yolcu ederken ayrılmak çok zor olmuştur
- +1 yıl
Evet çok zordu son buluşmamız olduğunu bilsem daha sıkı sarılırdım
Soran+1 yılYa neden kötü bir şey mi oldu?
- +1 yıl
Anlaşamıyorduk kafamda soru işaretleri vardı ve cevaplamak istemiyordu bitirdim bende
- +1 yıl
Nerdeyse beş ay oluyor başlarda uğraştı ama her zaman yaptığı şey olduğu için güvenemedim
- +1 yıl
Unutabilmiş değilim ilk sevgilimdi şimdi bı konu yüzünden mesaj attı cevaplamak zorunda kaldım o kadar yabancıyız ki baş edemiyorum
Soran+1 yılHislerien güven tabi kii umarım mutlu olursun ♡
Soran+1 yılHislerine*
Soran+1 yılOturup baştan aşağı konuşsanız çözülmez mi sorun?
- +1 yıl
Konuşmak istiyor gibi davranmadı
Soran+1 yılHazır değildir belki de, eğer bir sorun varsa erkekler genel de kendi başına kalıp önce kendileri çözmek ister yani ilerde seninle konuşmak isteyebilir belki içini döker sana onca zaman birlikteyken birden bitirmek kolay değil bilirsin
- +1 yıl
Öyle tabi hayırlısı bakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
17 Yorumla
Soran+1 yılBuluştunuzmu hiç
- +1 yıl
Evet ben giderim ayda 1
Soran+1 yılÇok güzel ya maşallah hiç yabancılık şektiniz mi ilk buluşma da sonuçta real davranışları farklı birisi gibi olabilir
- +1 yıl
Evet teldeki gibi olmuyor gerçek hayat
Soran+1 yılHayal ettiğin gibi birisi mi çıktı yoksa farklı mı hissettin
- +1 yıl
Eksiği yok fazlası var
Soran+1 yılAnladımm
- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın en gereksiz ve zaman kaybı eylemi
00 Yorumla
+1 yılEvet bence pişmanlıktır bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yasadim
10 Yorumla
+1 yılEvet yasadim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 kelime '' uzak dur ''
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet olmuştu guzel bitmiyor çok zor
00 Yorumla
+1 yılyaşadım
15 Yorumla
Soran+1 yılPeki buluşup başarabildiniz mi?
- +1 yıl
evet ama biz az buluşabiliyorduk çünkü tutucu bir ailem var ve korkardım güvenlerini kırmaktan, yine de beni idare ederdi sağolsun
Soran+1 yıl1 kere buluşsanız o bile yetiyordur
- +1 yıl
gerçekten yetiyordu çünkü özlemek daha güzel bir şey
Soran+1 yılEvet öyle hissedenler bilir sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaşamadım , yaşamam
00 Yorumla
+1 yılUzakta olmuyo
00 Yorumla
+1 yılYol yakınken dön çok bktan
00 Yorumla
+1 yılYok.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri