Telefon numarası paylaşmayan kişilerin genelde ilişkisi olması ya da evli çıkması gerçeği 😅😂

Telefon numarası paylaşmayan kişilerin genelde ilişkisi olması ya da evli çıkması gerçeği 😅😂
Aynen bende bu konudan şahsen şüphe duyardım. Numarasını paylaşmak istemeyen erkeğin bence niyeti belli diye düşünüyorum ben. Yani belkide yeni tanıştığınız için numarasını henüz vermiyor olabilir erken bulduğu içinde vermiyor olabilir diye düşünüyorum ben. Sende şüphe duymakta bence sonuna kadar haklısın diye düşünüyorum ben. Kim olsa böyle birşeyden bence şüphe duyar.
Belki ilişkisi yoktur
Sadece sanaldan tanıştığı birinin nasıl bir insan çıkacağını bilmediği için vermiyordur
İnsanlar takıntılı olabiliyor verirsin numaranı bela olur
Kaç yıllık numara sonuçta
Bende kimseye vermiyorum genelde. Ne hemcinsim ne de karşıt cinse. Az ve öz iyidir liste yani. Bu ilişkim olması veya evli olmamı hissettirir. Biraz komik geliyor. 😃
Cevap
9Cevap
Hayır kimse kimseye numara vermek zorunda değil
Hayır, bir erkekten de durduk yere numarasını istemem.
Ne alakası var, kesin olmayabilir 😑 dediklerin de olabilir ama belki başka sebep vardır
Nişanlıda olabilir haklısın 😂
Valla olmayan şakır şakır veriyor 😂😂
Hayır mesela bende travmamsı bişe var telefon numaramı bı tuvalete bizim sınıfın zorbaları or*ospu diye yazmişlardi ariyip duruyorlardi artık kimse numaramı bilmiyor
Herkesde var zaten ruslarda satın almış cinsel ifşanı paylaşırım bana 200dolar at diyor 🤣
Ruslar ne alaka 😂😂
İngilizcesinden anladım beni ciddiye al ciddi biriyim diyor 😂😂
o kişiyle direkt bağlantımı keserim ne b*k yerse yesin
1 kıza verdim 1 yıl sonra bile rahatsız ediyordu
Erkekler daha beter bence mesela engellersin ama farklı kişilerden arar 😅
Ahahah :) bak onu yapmadı yalan yok
Sen de mi yaşadın öyle bişey
Bende paylaşmam belli bir süre sonra vermeyi tercih ediyorım.
Öyle de olabilir ama ben bekar olduğum halde telefon numaramı verme gereği duymuyorum. Kişisel bir tercih...
Valla vardir bir poku
Be nvermiyorum şüpelensinler :D
Biraz zaman geçsin isterim ben..
evlidir
Evli 3 çocuklu birde flörtü olan biridir
Şüphelenirim
büyük ihtimalle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?