Ah saf kardom bu devirde hele ki sosyal medya denen et parçasının revaçta olduğu bir dönemde ne erkeğe ne de kadına güven olur daha anlayamadiniz mi :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
Dostum ilişki istemiyorum, sorumluluk alamam ama vereni alırım , verceksen alayım demiş sana. Diğerlerinden de almaya çalışıyor işte olay bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hazırlık maçlarında kendisi.. ısınma turları.. asıl maçı da evine atabildigi kadını bulduğunda yapacak..
Eksper hanım formunda yine. nokta atısı 👏👏
Ekleyebilir guzel goz zevkine geliodur ya da merak ediyordur veya takipci olsun diyordur olabilir yani
İlişkiye hazır değil seks için her an hazır erkek birey
Ah saf kardom bu devirde hele ki sosyal medya denen et parçasının revaçta olduğu bir dönemde ne erkeğe ne de kadına güven olur daha anlayamadiniz mi :)
Dostum ilişki istemiyorum, sorumluluk alamam ama vereni alırım , verceksen alayım demiş sana. Diğerlerinden de almaya çalışıyor işte olay bu
Seni beğenmedim bana uygun değilsin tipim değilsin demenin nazik halidir ilişkiye hazır değilim lafı
😂 omurgasizligin da boylesiiii
Takipten cikarsam mi?
Beklemen hata
sadece takılmak istiyo
ilişkiye hazır değilmiş sevişmeye hazır
Ben napayim? Takipten cikayim mi Hic birsey yokmus gibi mi davranayim
ben öyle biriyle karşılaşsam onu hayatımdn değil aklımdan bile çıkarırdım senle sevişmek için seni sıraya alan biri gibi
Ciddi ilişki istemiyor demekki
tğipik erkek