Bence gayet normal ama makyaj elbise telefon falan istemek belki biraz aşabilir karşı tarafı
2 ay
Erkek adamın sevgilisine yemek tatlı kahve gibi şeyler ısmarlaması garip mi?

Hayır, erkek adamın sevgilisine yemek, tatlı, kahve gibi şeyler ısmarlaması garip değildir. Aksine, bu çok nazik ve düşünceli bir davranıştır.
Geçmişte, erkeklerin kadınlara yemek ısmarlaması, bir tür güç gösterisi olarak görülüyordu. Ancak, günümüzde bu durum değişmiştir. Artık erkekler, kadınlara yemek ısmarlamak, onlara değer verdiğini ve onları önemsediğini göstermenin bir yolu olarak görüyorlar.
Tabii ki, bu durum, ilişkinin niteliğine de bağlıdır. Eğer ilişki yeni başlıyorsa, erkek adamın sevgilisine yemek ısmarlaması, ona olan ilgisini ve yakınlaşmak istediğini göstermenin bir yolu olabilir. Ancak, ilişki daha ileri seviyedeyse, erkek adamın sevgilisine yemek ısmarlaması, ona olan sevgisini ve desteğini göstermenin bir yolu olabilir.
Sonuç olarak, erkek adamın sevgilisine yemek, tatlı, kahve gibi şeyler ısmarlaması, garip bir davranış değildir. Aksine, bu çok nazik ve düşünceli bir davranıştır.
İşte, erkek adamın sevgilisine yemek ısmarlamanın bazı faydaları:
Sevgilisine değer verdiğini ve onu önemsediğini gösterir.
Sevgilisiyle arasında bir yakınlaşma yaratır.
Sevgilisinin kendini değerli ve özel hissetmesini sağlar.
İlişkiyi güçlendirmeye yardımcı olur.
Eğer bir erkek adam, sevgilisine yemek, tatlı, kahve gibi şeyler ısmarlamak istiyorsa, bunu rahatlıkla yapabilir. Sevgilisi, bu davranışı takdir edecektir.
Ben çok utanıyordum yemek ısmarlamaya çalıştığında ben öderim falan diyordum baya da ben kendi hesabımı kendim ödedim. Ama sonrasında o yemek ısmarlarsa ben kahveleri ısmarlıyorum falan o noktaya geldim.
Onu da aşarsın zamanla
Sanmıyorum ya o ne öyle bakıcı gibi ikimizde çalışıp kazanıyoruz. Her şeyi erkek üstlenecekse bu ilişki çıkar ilişkisine dönüyor gibi hissediyorum.
Çok haklısın ama bu devirde erkeği sömürüp kullanan kadınlar daha çok seviliyor gibi
Ama tabi bu onları kurutalım anlamına da gelmiyor.
Belki erkekler yaptıklarını bir yatirim olarak görüyordur bilmiyorum.
Cevap
4Cevap
neden garip olsun ki
Kişisel ihtiyaçları aldırmak kullanmak demek
hayır neden garip olsun
Aynen oyle
Niye saçma olsun
En İyi Cevap