Hem baskalariyla birlikte olup beni kiskandirmaya calisiyo eziyo neden yapiyo bunuballahin cezasi sevmiyosa sevmiyo
2 ay
Baska kizlarla kiskandirmaya calisan erkek neden yapar?

Hem baskalariyla birlikte olup beni kiskandirmaya calisiyo eziyo neden yapiyo bunuballahin cezasi sevmiyosa sevmiyo
Eğer algınız doğruysa kıskandırmaya çalışıyorsa; -sizin geçmişte onu çok zor durumda bıraktığınzı, zoruna çok giden bişey olmuş olabilir -sizin onu farketmenizi onun hakkındaki önyargıdan kurtulmanızı sağlayacağını düşünüyor olabilir -kendini ıspatlama çabası olabilir -nihai hedef sizsiniz ama belli bir süreç geçtikten sonra bu gerçekleşecek ve herşeyi sizin için yaptığını itiraf edecek o günü bekliyor kendi bildiği zamanı -sizin tepkilerinizi bekliyor acaba kıskanacak mı ya da biriyle bana haber yollayacak mı diye beklenti icinde olabilir -muhakkak ki sizinle ilgiliyse tavırları, ilişkileri ya nefretten ya da sevgidendir diye genel olarak düşünebiliriz diyorum.
Ya kadinmi yok ona herkesle yatiyo beni asagiliyo bazen bende cok belli ediyorum
Ya nefret ya sevgiden dolayı bence. Daha önce neler yasadığınızı, tanıştınız mı, ayrıldınız mi, aranızdaki iletişim nelerdi diye düşünürsünüz ona göre ihtimali daha iyi anlayabilirsiniz
Istek attim yazsana bana
İlgi görmüş ya sömürmeden bırakmaz. Sen de kalbini vermiş, her tarafını kaptırmışsın. Kıskandırmasına sebep olan sensin. Hayatından çıkarsan hiç beklemediği bir şeyi yapmış olursun. Amele sümüğü gibi kalır bir yığıntı içinde.
Cok fazla taviz verdim artik gormuyorum o uzaklastirdi
@Restrepos sen ilk once kendi tipine bak orangutan😄
@Restrepos sana kim neden ilgi versin
Cevap
2Cevap
etkilenmen için yapıyor. klasik ve en p. c takyiklerden biri
Nasil yani
ona bayıl, hoşuna gidiyor musun gitmiyor musun onu test ediyor. ağırdan alırsan ve sana karşı bir şey varsa içinde her türlü sana gelir
Herkese asik hoslaniyo diyo rezil etti beni pesimden kosuyo diyo ama iyi davranmiyo
Ağır küfürleri hak ediyor o zaman
Yani simdi beni ne olarak goruyo
seni istiyor olabilir ama en rezil hareketlerin hepsini yapmış. haberi yok, ondan soğuyorsun aslında
Sevmiyor ve canım
Gebersin öyleleri herkes kurtulsun
erkeklerin yarısı yok olur öyle durumda. d
Hepsi de yok olabilir benim için sorun yok
iyi olanların ne günahı var :(
İyi gözüken insanların hepsi kötü. Bi iyi davranmaya bakıyor. İyi davrandıgın her erkek aynı bok.
Peki :D
Karaktersizlihinden
En İyi Cevap