Güncellemeler
+1 yıl
Eve kadar geldi birgunluk konuşma ardına başbaşa kalamadik dedi özledim gece buluşalım falan ısrarlı davrandı halimden anlamadı onceliklerim var dedim kpps çalışma devlet kurumuna girmr dedim eski eşim hala rahatsız ediyo beni bu durumda kimsenin başını yakamazdim ailemden annem geldi yanımizda akrabası annem o tarafı biliyo söyledim ciddi anlamda konuşmak istiyo dedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gunumuzde dul etiketiyle farkli yaklasip ama farkli niyetleri olan insanlar sayisi fazla eger seni tanimak isteyen bu etiketi kendi niyetleriyle birlestirdiyse cok dikat et.. ama ciddi bir sevgide yasanabilir evlenilmis bosanilmis biri olmasi onemli degil
Kardeşim eski eşim tarafı sıkıntı rahatsız ediyo aileme ya da bana iftira atsa namusuna gece gittiğim temizliycek
Dünyaya gelmemiş bir çocuk ona güzel bir hayat vermek istiyorum kendi ayak üstünde duran biri olmak istiyorum yaşım küçük daha eş bulunur
Beden ihtiyaçlarımın önemi yok yeterli bu çocuk dünyaya kötü kslpli korunarak büyüsün istiyorum
Anne adayıyim yanlış hareket yapamam
Bende zaten dikkat et dedin farkli birsey demedim sen nasil bir hayat dusunuyorsan o yonde hareket et sonucta bir annesin ve sorumluluklarin var allah yolunu bahtini acik etsin
Saolun
Erkeksiz bir hayat istiyorum kendi paramı kazanmak çocuğumu üvey babada büyütmemek
İnsallah bu isteklerin dogrultusunda kapilar acilir bir duzen kurup hayatini yasarsin ama zaman bu ne yasatacagin onceden cokda tahmin edilemiyor
Cinsiyeti belli değil daha kız olursa taciz ugramazsindan korkuyorum hedeflerimin önceliği iyi bir hayat şurup birseye muhtaç olmazsın
İnsan hedef koyduğu sürece gerçekleştirir istek bağlıdır
Sen daha dogmamis cocugun tacizini dusunuyon bak boyle hasta olursun adam gibi adamlar da var hayatta hayatin iyi yonleride var herseyi olumsuz dusunme
Aynen sen hedefini belirle o sekilde dimdik yuru
Ailem yalnız nirakmiyo ki kız arkasımla buluşmak istiyorum peşimse annem hastaneye gidiyorum annem evde dışarda heryerde bunaltıyo beni
İşim olursa ailemden ayrı yasiycam o kesin nersei olursa olsun yanlış yapmam ailem bu kadar bunaltirsa depresyona girer öldürme eşiğine gelirim kendimi
Kendi maddi ozgurlugunu ve kendi duzenini kurmadigin surece bu boyle olucak cocugunda 3.5 ayliktan ufaksa aldirabilirsindaha
Olmek kolay kurtulus demi
değil
4aylik geliyo
Cinsiyetini ogrenicem hastaneye gidip
İlerleyen zamanlarda psikolojik destek gorucem duygularımı değersiz hissetirme falan ilac tedavisi uyguluyorlar bende kullanmıycam için
Anladim insallah kiz olur cokta tatli olur ya hayirlisi olsun
Ölümden korkmam ki insan zararı var kedi beslerim onlar insanın yaptigini yapmiyo
Destek al bir dr dan iyi gelir
Sen bos ver olumu olumsuz seyleri yarinini planla
Ailem eski eşimin ailesi yuzundn paranoyak kaybetmekten korkuyo özel alanıma girdikve hircinlasiyorum aileme karşı 1dedimi iki yaparlar yapmaya çalışırlar elinden geldigi kadar maddi manevi herşeyi yaparlar
Abim dünyalar iyisi bir abi maddi yönden tüm parasını harcar gerekirse
Tamam iste bak ne guzel abin varmis oturun konusun onunla dertlesin o sana bir yon cizer senide kafana yatarsa yol cizersiniz birlikte
Abim lise okumadı elin işinde calisiyo lise okudum ben önceliğim devlet kurumu çok iyi biliyo git al diyo çıktığında diyo eski eşim bir iftira atar diye sürekli çıkma diyo iyiliğimi dusunuyo
Kansızlık tansiyon düşmesi çıktı bende hasta ettiler beni onları düzene koymaya çalışıyorum sinir hastası Etiler beni nefesiz kaliyorum felç gecirme ihtimslim var aşırı sinirden korkuyorlar tabi
İftira vs bu tur seyler mahkeme yasalarda gercekciligi oyke tek kelimyle olucak seyler degil ispat gerekli herseyden once ispatlayamadigi hersey tazminat olar geri dava hakina sahip olursun o bunu demis bu bunu demis salama ya nerde yasiyon bilmiyorum ama rahatina bak biraz kadin beyani esastir herzaman kanitlarsin sana yaptiklarini olur biter uzme kendini bukadar bunu yasayan ilk insan degilsin sonda olmayacaksin
Evet deilim ruh halimi bu hale getiren utansın hasta edenler ailem de şaşırdı iyi insan zannetti beterin beteri çıktılar
Dm atarmisin bana
Delil karartiyorlar uzaklaştırma Alicam bu aileye karşı arayıp rahatsız ediyorlar çocuk doğmadan tehditler
Büyük risk barındırır
Onun buluşmq amacı farklı
Kardeşim yeni boşandım hamileyim o taraf iftira atarlar diye yan yana gelmek istemedim normal olarak çocuğum ve geleceğim oncelikli çünkü kpps çalışıp memur olmak istiyorum koca bulunur iftira atıldıktan sonra ben bir şey yapmasam bile suç kadına kalıcak
Takipten çıkmış görüldü atmış numaramı kaydetmiş tabi sildim numarasını wp sildim eski eşim rahatsız ediyordu zaten
Benim biri ile yatmak gibi bir niyetim yok ki adam olan bekler halden anlar
Burada senin tabii ki de hiçbir suçun yok sen iyi bir niyetle yaklaşmasın ama karşı taraf iyi bir niyetle yaklaşmamıştı önce atanana kadar hiçbir erkekle görüşme dahi
Güvenmiyorum açıkçası
En iyisini yaparsın şu an sadece ders çalışmaya ver kendini
İsterdim
Goturcek seni
Niyeti yatmakti yüz vermedim çocuğum ve geleceğim kendi ayak üstünde durmam önemli
Tabiki işte genç dul birde 4 aylık hamile olman ilgisini cekmis
Yatmak miydi yani amacı
Tabiki
Halden anlamadindan bildim zaten olmaz dedim uzak goturuyum falan yok dedim sinir çizdim
Önceliğim taşıdım can bedenimin ihtiyacı umrumda değil
Yani iyi edersin uzak durman en iyisi yoksa goturcek snei ve kendi yuvasını bırakıp senle ciddi olmayacak o yüzden yeni boşanmış kızsın akılli ol kimseye daha guvenme
Ailem aşırı sıkiyo biryere tek gondemiyo yalnız kalmıyorum her saniye annem yanımda birakmiyo peşimi olduresim geliyo kendimi kadın sığınma evinden geldim geri gitmek istiyorum
Bazen bu kadar da sıkılmaz insan boşanmış dahi olsa
İyi yapıyor yoksa adam sen tek yakalasa goturur ki onun yerinde bende olsaydım seni götürmek isterdjm
Kardeşim eski eşim zaten narsist biri benden başkası ile yatma düşüncesi olmayan biri bakar begenirdi neyse bu kadar sikilmaz rahat bırakmamaları lazım telefon konuşmamı bile dinliyo evde
Yani rahat olsan serbest olsan gidecen
Özel hayatim yok ki eski eşim beni seviyordu bende onu narsist beni düşünmüyordu ailemi istemiyidu değersiz hisediriyirdu yalnız birakip tek onunla konuşum isterdi kız arkadaşım olmazsın ailemde öyle davraniyo
Yahu gitmek istedim değil eski eşimle aynı davranışı sergiliyorlar depresyona giriyorum
Yavrum bilmem ama seninde korunma zamanın hamilersin baskasna hemen gönlün kaya bilir biraz ilgiye tav olursun hemen
Depresyona sokmari daha mı guzel cidden erkek niye bosaninca aynısı uygulanmiyo kadına böyle yapiliyo bacım yapsaydım evlenmeden yapardım boşanmayı beklemezdim evlebmezdim
Cok kişi beraber olmak istedi kaçırmak istedi hepsini reddetim ben ailemse ailem özel alanimi bilicek
Haklısın ama bosanana başka gözle bakıyor toplum ondan
Doğru her an biri ile olur mantığı ile kötü göz ile bu olay bitsin düzene girsin ailem zaten bu tavır kurtulur inşallah
Merak etme hele çocuk doğsun onlarda alirus rahat birakirlar
İnşallah
Sen yinede iyi ol sağlam arkdasin olsun dertseck biri kimseye de güvenme baska