Aşk İlişkileri 2 ay Evlilik için gelinliği kiralık mı almak isterdiniz yoksa satın almak mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Evlilik için gelinliği kiralık mı almak isterdiniz yoksa satın almak mı? Evlilik için gelinliği kiralık mı almak isterdiniz yoksa satın almak mı? Cevapla 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 120b cevap paylaştı. Ben eşime tabi ki de gelinlik almak isterdim sonuç olarak bir kez evleniyoruz ama eşimin kararı daha önemli benim için.. yine de kiralık almazdım sanırım.. 1 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 2 ay Satın almak çok mantıksız. Şu dönemde satılık ve kiralığın arasında çok bir şey oynamıyor gerçi. Satın alıp başkasına verilebilir hayrına. 1 0 Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 749 cevap paylaştı. Benim gelinliğimmmm 😂 Satın almak mantıklı, bir kere giyiyorsun sonuçta güzel ve özel olmalı. 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir kere giyilecek bir şeyin kiralanması mantıklı gibi 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Eskiden kiralık olurdu şimdi neredeyse aynı fiyat olmuş fark yok bi kere 😂 1 0 Yorumla
SaddovFenomen Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Kiraları da arabadan pahalı 1 0 Yorumla
IchbinRana Takip Et Xper 5 Yaş: 20 2 ay Zaten neredeyse aynı fiyata geliyor almak daha mantıklı bence 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 123 , eic 55% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Satın almak isterim bana özel olsun 1 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 789 cevap paylaştı. Evlilik pişmanlıktır nokta😄 1 0 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 35% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Alınmalı aynı fiyat nerdeyse 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Mecburen satın alırık 1 0 Yorumla
s MrsCanselll-_ Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. Kiralarım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben eşime tabi ki de gelinlik almak isterdim sonuç olarak bir kez evleniyoruz ama eşimin kararı daha önemli benim için.. yine de kiralık almazdım sanırım..
Satın almak çok mantıksız. Şu dönemde satılık ve kiralığın arasında çok bir şey oynamıyor gerçi. Satın alıp başkasına verilebilir hayrına.
Benim gelinliğimmmm 😂 Satın almak mantıklı, bir kere giyiyorsun sonuçta güzel ve özel olmalı.
Bir kere giyilecek bir şeyin kiralanması mantıklı gibi
Eskiden kiralık olurdu şimdi neredeyse aynı fiyat olmuş fark yok bi kere 😂
Kiraları da arabadan pahalı
Zaten neredeyse aynı fiyata geliyor almak daha mantıklı bence
Satın almak isterim bana özel olsun
Evlilik pişmanlıktır nokta😄
Alınmalı aynı fiyat nerdeyse
Mecburen satın alırık
Kiralarım
Kiralık