Eşimin arkadaşı sürekli benimle konuşmak istiyor?

Merhaba herkese. Şöyle gireyim konuya. Eşim işi sebebiyle yurtdışında yaşıyor. 2 senedir bu durum böyle. Ben ise onun ailesinin yanında yaşıyorum ama eşim uzun vadede beni ve çocuğumuzu yanına almak istemiyor bir sürü bahane yaratıyor. Maddi sıkıntı vs yok. Kendiside doktor zaten. Eşimin hastalarından biri (kadın) eşimi arkadaşıyla tanıştırmış. Sürekli o çift ve onların arkadaş çevresiyle vakit geçiriyor. Çocuğumuz küçük olduğu için (babasını sürekli görmek istiyor) WhatsApp görüntülü konuşma yapıyoruz. Her seferinde hastasının kocası yanında oluyor eşimin. Eşim benimle konuşurken hello diyip görüntüye giriyor, gülüyor, saçını düzeltiyor kameraya bakarak vs. Eşim de onun bu davranışına bir şey demiyor. 1 yıldır eşimle görüntülü konuşurken belkide 50 defa o da benimle konuşmaya çalışmıştır. Bu arada eşime dilimizi öğrenmek istediğini söylemiş. Son aradığımda eşim dedi ki bak sana kimi göstereceğim dedi o adamı gösterdi o da gülmeye başladı oradakilerde Oooo falan demeye başladı. Bende şoka uğrayıp telefonu kapattım. Neyse baya tartışma kavgadan sonra bir daha yapmayacağina söz verdi. Geçen aradığımda ise eşimin telefonunu o adam açtı. Benimle konuşmaya çalıştı. (Genel olarak mal gibi gülüyor bu arada). Eşime sordum sen güzel kardeşim mısın diye niye ona açtırıyorsun telefonu diye o da seninle konuşmak istedi bende bir şey diyemedim dedi. Şimdi size soruyorum eşimin amacı derdi vs ne olabilir sizce ben mi abartiyorum yoksa eşimin dediği gibi sıkıntı yapacak bir durum yok mu? Yoksa bütün bu olanları aile büyüklerine anlatıp kocam yabancılarla yaşamaya başladığından beri güzel kardeşim diyip ayrilayim mi?( Yazdıklarım trol vs değil.)
Eşimin arkadaşı sürekli benimle konuşmak istiyor?