Merhaba herkese. Şöyle gireyim konuya. Eşim işi sebebiyle yurtdışında yaşıyor. 2 senedir bu durum böyle. Ben ise onun ailesinin yanında yaşıyorum ama eşim uzun vadede beni ve çocuğumuzu yanına almak istemiyor bir sürü bahane yaratıyor. Maddi sıkıntı vs yok. Kendiside doktor zaten. Eşimin hastalarından biri (kadın) eşimi arkadaşıyla tanıştırmış. Sürekli o çift ve onların arkadaş çevresiyle vakit geçiriyor. Çocuğumuz küçük olduğu için (babasını sürekli görmek istiyor) WhatsApp görüntülü konuşma yapıyoruz. Her seferinde hastasının kocası yanında oluyor eşimin. Eşim benimle konuşurken hello diyip görüntüye giriyor, gülüyor, saçını düzeltiyor kameraya bakarak vs. Eşim de onun bu davranışına bir şey demiyor. 1 yıldır eşimle görüntülü konuşurken belkide 50 defa o da benimle konuşmaya çalışmıştır. Bu arada eşime dilimizi öğrenmek istediğini söylemiş. Son aradığımda eşim dedi ki bak sana kimi göstereceğim dedi o adamı gösterdi o da gülmeye başladı oradakilerde Oooo falan demeye başladı. Bende şoka uğrayıp telefonu kapattım. Neyse baya tartışma kavgadan sonra bir daha yapmayacağina söz verdi. Geçen aradığımda ise eşimin telefonunu o adam açtı. Benimle konuşmaya çalıştı. (Genel olarak mal gibi gülüyor bu arada). Eşime sordum sen güzel kardeşim mısın diye niye ona açtırıyorsun telefonu diye o da seninle konuşmak istedi bende bir şey diyemedim dedi. Şimdi size soruyorum eşimin amacı derdi vs ne olabilir sizce ben mi abartiyorum yoksa eşimin dediği gibi sıkıntı yapacak bir durum yok mu? Yoksa bütün bu olanları aile büyüklerine anlatıp kocam yabancılarla yaşamaya başladığından beri güzel kardeşim diyip ayrilayim mi?( Yazdıklarım trol vs değil.)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yanına almak ıstememesı daha buyuk bı sorun sankı hepsınden ote ıstemıyosa aıle bırlıgınden vazgecmıstır o yuzden bu davranısıda normaldır
Ben bana olan ilgisinin sevgisinin kaybolduğunu oradada birini bulduğunu düşünüyorum. Bu yüzden arkadaşının bana olan ilgiisni pek iplemiyor
Insanoglu enteresan bı varlık esını sen daha tanırsın bence nelerı yapabılır yapamaz dıye kaldı kı hıssettıgın sey genelde dogrudur esın o arkadasının esıyle takılıyo olabılır mesela bu sekılde acık evlılık yasayanlar bı haylı fazla Ne olursa olsun senı onemsemedıgı asıkar bundan sonrası sana kalmıs nasıl sekılde ılerleyecegıne karar vermen gerekıyo
direkt yazmak istemedim ama ben de benzer hissettim.
Zaten esim tatile geldiğinde telefonunda o adamın eşiyle bir çok kez konuşma yaptığını gördüm. Sanırım dediklerinizle haklı olabilirsiniz eşim o adamın eşiyle ilişki içinde ve o adaminda bundan haberi var.
Bunları düşünmek bile mide bulandırıcı gerçekten. Ama benim eşim benim düşünmeye katlanamadigim şeyleri yaşıyor sanırım
Oraya gıdersenızde bunu kabul etmeyıp sorun yaratacagınız ıcın kendı rahatını bozmamak adına gızlı saklı yasıyo bu yuzden dedım ınsan esının nelere meyıllı oldugunu nelerı yapacagını az cok tahmın eder konduramasada eger bu sekılde bı durum varsa gerısını esınızle cozmenız gerekıyo mumkunse yuz yuze
Tek çözüm boşanmak sanırım. Bu kadar seyin üstüne affetmek ya da değişeceğini ummak büyük aptallık olur. Teşekkür ederim yorumlarınız için. İçimde yankılanan çoğu şeyi yazıya döktüğünuz için. Böyle düşündüğüm için kendime kızıyordum ama dışarıdan bakınca da durum aynen böyle gözüküyormuş
Çok ama çok abartili anlamsiz bir durum insna esine baskasinin adamina gostermes8 gormesini istemesi mallik
Ben okadar geniş bir insan değilim insan sevdiğini kiskanir
esin baya genislemis. rahatlamis. masallah diyelim. sen kendi kafana gore yasamina bak derim
Durum ne kadar igrenc olsada apacik ortada her şey onlar orada her halti yiyor seni de duruma dahil etmek istiyorlar
@Весна9 kadinlar genelde güzel değil. Buldugu erkekle rastgele evleniyorlar sonları böyle oluyor
@Diaby9 genelde guzel degil derken?
Çoğu kadın yüz olarak çekici değil. Erkek olarak pek ilgimi cekmiyor
@Diaby9 o senin problemin o zaman genelleme yapma
Sen güzel olduğunu mu düşünüyorsun mesela
@Diaby9 kardeş konu ben degilim bos muhabbet yapma
O zaman şöyle söyleyim. Geneli öyleyse, genelleme yaparım.
"KARDEŞ"...
Okey? Kısa kes hadi
@Diaby9 aa şizofren git tedavi ol
Saçmalıyor ya. Sen neden onun yanına gitmiyosun?
İlk başlarda gitmek istiyordum ama o bahane yaratıyordu şimdi ben eşimin bu gvtliklari yüzünden gitmeye korkuyorum kendimi iğrenç şeylerin içinde bulurum diye
Git yalnız bırakma.
Senın kocan güzel kardeşim
Bence eşinin güzel kardeşim fantazisi var. Seni onunla ilişkiye girerken izlemek istiyor. Çok alman p*rno izlemiş bence.
Eşin sizi sklemiyor. Anladığım şey bu.
Bende öyle hissediyorum. Hatta sanki o arkadaşıyla aramı yapmaya çalışıyormuş gibi bir tavır sergiliyor. Allah'ın cezasi
Midem kalktı sus sus ☹️ düşman başına.
Eşi g*vatın teki diddir et o adamı
bence boşanmayı aç ayrıl
Sanirim esinin grup tarzi fantezi işteği olabilir bana oyle geldi biraz
Kanka olmuş onunla belli
Bu arkadaş erkekmi
Evet erkek
Hıı ozaman seni paylaşmak istiyor
Konuş derdi neymiş
seni paylasmak istiyor normak bence
derdi nemiski
Vericenmi