Aşk İlişkileri 2 ay "Seni görünce kalkıyor" dedi neyden bahsediyor anlamadım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Beni aydınlatın "Seni görünce kalkıyor" dedi neyden bahsediyor anlamadım? Cevapla 16 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ooo hayret verici bir durum. Anlamadığına göre embesil olabilirsin. Çocuk uçaktan bahsetmiş havalimanına yakın oturduğu için nasıl anlayamadın bunu... 0 0 Yorumla
NadıyekrhnFenomen Takip Et Master Yaş: 40 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Uçak 3 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 80% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Penisinden bahsediyor 0 0 Yorumla
Galaksi_Adam Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı. arkadaşı 0 0 Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pipiğğğ 0 0 Yorumla
Konusanpenguen Takip Et Guru Yaş: 29 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Trol musun? 0 0 Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 43 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Penis 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ooo hayret verici bir durum. Anlamadığına göre embesil olabilirsin. Çocuk uçaktan bahsetmiş havalimanına yakın oturduğu için nasıl anlayamadın bunu...
Penisi kalkıyormuş yani seni istiyor kısacası
Uçak
Penisinden bahsediyor
Gerçekten anlamadın mı numara mı yapıyorsun?
Hangi devirde yaşıyorsun
Pipisi kalkıyormuş safım benim
Sjsjsj yataktan
Bos ver hic anlamadiysan dahada anlama
arkadaşı
Hadi lan ordan
Pipiğğğ
Trol musun?
Penis
JFNSPRFİCHKSFNSBDN
Anlamadın mı sahiden