Pek sevdiğim sayılmaz hele de senin şu an bulunduğun tarafları 😅 ne çingene ap*al varsa orada oturuyor allah sabır versin sana da Bu arada evet sanko güzel ama çok klasik oldu artık ya da ben sıkıldığım için artık bilmiyorum sjshsj
Aynen dönecem:( Öğretmen misin sjsjsj dur be daha yeni geldin belli ki belki seversin zamanla ama şahinbey taraflarına gelirsen daha mutlu olacağını düşünüyorum 😅
Bu arada yok öğretmen değilim normal memurum dhshsjsd seninle normal arkadaş olsak olur mu kafa dengi birisin belli Antep’teki bu eziyet dolu günlerimde en azından şuraya git buraya git dersin tavsiyeler verirsin dhsshshs
Kızlar Ne Diyor
M1 avm var git orada gez ya da çarşıya git.
Avm olarak bi sankoyu duydum güzel mi
Sanko güzel değil suriyeli dolu 😂
Gerçekten mi😂
Gerçekteeeenn 😂
Birde en iyisi olarak orayı duymuştum 😂
Niye buraya geldin ki o zaman
Mecburiyetten gelmek zorunda kaldım sen seviyor musun Antepi
Pek sevdiğim sayılmaz hele de senin şu an bulunduğun tarafları 😅 ne çingene ap*al varsa orada oturuyor allah sabır versin sana da
Bu arada evet sanko güzel ama çok klasik oldu artık ya da ben sıkıldığım için artık bilmiyorum sjshsj
Ben birde bu tarafları iyi semt olarak düşünmüştüm djsgshshs
Peki sen neler yapıyorsun Antep’te
Yok Şahinbey tarafı daha iyi üninin bulunduğu taraflar 😅
Valla bi şey yaptığım yok bi hafta sonra okulum açılıyor kurtulacam burdan bi süreliğine
Sen nerelisin?
Okulun hangi ilde sen şanslısın kurtulcan dgsgdfdh
Onu söyleyemem sjsjsj
Antep’ten uzaksa şanslısın dhshshshs
Uzak uzak çok şükür sjshsj
Yinede çok sallama dönüp dolaşıp buraya gelcen adaghjk kaç sene var bitmesine
Sonra da atanıp kurtulacam inşallah sjshsjs 3 4 aylık bi şeyim kaldı sadece:(
3-4 ay sonra tekrar mı dönceksin atanana kadar
Valla atan kurul burdan ben buraya atandım büyük hata djagshshs
Aynen dönecem:(
Öğretmen misin sjsjsj dur be daha yeni geldin belli ki belki seversin zamanla ama şahinbey taraflarına gelirsen daha mutlu olacağını düşünüyorum 😅
orada ortam çok mu canlı dhshsjsd
Yani bence evet iki yeri de görmüş bi insan olarak söylüyorum güvenebilirsin yani.
sorduğum hiç bi şeye cevap vermiyorsun sağol ya sjsjssjs
Bu arada yok öğretmen değilim normal memurum dhshsjsd seninle normal arkadaş olsak olur mu kafa dengi birisin belli Antep’teki bu eziyet dolu günlerimde en azından şuraya git buraya git dersin tavsiyeler verirsin dhsshshs
Pek gezmeyi seven biri değilim gezdiğim yerler sayılıdır sjsjsj bu yüzden de işine yarayacağımı düşünmüyorum
En azından Antep hakkında benden daha çok şey biliyorsun her türlü işime yararsın dhshsjsd
Sadece bu büyük bilindik yerlere giderim avmler gibi hayvanat bahçesi gibi 😅
Yinede sorun olmazsa gizliden çıkta yazıyım sevap işlemiş olursun yardım edince dgsgshs
Peki sorunu beğeniyorum 😬
Soruyu beğenme öyle gözükmüyor gizliden çıkta hemen yazarım geri gizlenirsin
Dediğim gibi açamıyorum ismin gözüküyorsa
Peki
Takip yolladım
Takip etmediğin için yazamıyorum sen yaz