Önceden tanımak için konuşuyorduk sonra anlaşamadığımiz konular oldu arkadaşca konuşuyoruz kırmızı kalp attı numaramı falan istedi vermedim sonra işim var akşam yazarım dedi. Onceden reelsten birini bul, uzak mesafe ilişkisi yürümez falan demişti. Zaten ben sogudum yani sadece arkadaş olarak görüyorum
Hoşlandığı kız yüz vermemis herhalde yarabandı olarak kullanacak büyük ihtimalle akşam yazdıktan sonra engellemeyi düşünüyorum
Hoşlandığı kız yüz vermemis herhalde yarabandı olarak kullanacak büyük ihtimalle akşam yazdıktan sonra engellemeyi düşünüyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Siz nasıl tanıştınız bilmiyorum da bana dershane den bir kızın yardımı dokunmuştu bende dostça görüşmek istiyordum kendisini Instagram a ben uzun süre Instagram a giremiyorum whatsapp dan yazın diye bir yazı paylaştı bende numarasını isteyince beni yanlış anladı bir kaç gün sonra da takipten çıkardı takipçidende sildi beni art niyetli olarak düşünmüştü öyle bir insan benim hakkımda öyle kötü şeyler düşündükten sonra o istese de numaramı vermem şeytan görsün onun yüzünü
Bana şey dedi uzak mesafe yürümez reelsten birini bul falan dedi sogudum ben sadece arkadaş olarak görüyorum onu bir de kırmızı kalp attı şaşırdım
Sanaldan mı tanıştın?
Evet
Engellemene gerek yok
Biraz da küfürbaz biri sevmiyorum küfür eden erkeği rahatsız oluyorum yani eğer sevmediğim bir durum olursa engellerim
Arka resme Real GS maçını koysaydin 3- 2 olan veya Juve maçı karlı havada 9lan maç.
Sana küfür etmeyeceği süre sıkıntı yok ama genede senin kararın
Vay sende kız olmana rağmen sıkı Galatasaray taraftarısın ha buda FIFA 23 de ben zorlu bir şekilde Tottenham Hotspursu yenmiştim onun ekran görüntüsünü alıp koydum
Beşiktaşliyim ben 😂
O maçları hatırlıyorum çok efsane maçtı
Tüh yanılmışım hsjssjsjskskkx
Lise ye mi gidiyorsun
Ben liseyi 2019 yılında bitirdim
Üniversite deyim
Hangi bölüm
Yapı Denetimi
Bende 2020 mezunuyum
Avrupa da var mı tuttuğun takım
Çok soru sordum kusura bakma
Evet
Anladım yeniden kusura bakma ya çok soru sordum 😂
Sorun yok
Avrupa daki tuttuğum takımlar Chelsea Atletico Madrid ve Inter hatta onun formaları da var bende
Inter formamın arkasında orijinal fontlar da benim adım yazıyor
Inter , Chelsea, Barcelona, Dortmund benim ki de. Fransa dan da Rennes i seviyorum
Beni takip etsene futbol hakkında konuşalım senin futbolda genel kültürün çok iyi
Bende Fransa takımlarından Paris Saint Germain forması var 2 tane
Paris Saint Germain i sevdiğimden almadım ama Sergio Ramos için aldım o benim idolüm ve bir sürü Ramos formam var Real Madrid de dahil
Ramos çok kral stoperdi zamanında ya
Evet bende onun gibi oynuyorum o yüzden halk arasında yerli Ramos um ben bu gizli bilgi 😉
Bende Ramos un 5 tane forması var 6 olacak inşallah
Faul falan çok yaparsın sen Ramos çok iyi falan ama acımasız oluyordu bazen
Neyse senin futbol da genel kültürün çok iyi seninle görüşürsek fena olmaz sana formalarımı göstermek için sabırsızlanıyorum 😁
Öyle zaten çok faul yapıyorum herkesi sakatlıyorum halısahada kiler tanıdık olmasa kavga çıkar zaten
Boyun falan uzun herhalde stoper oynadığına göre
Evet 1.81
burada da futbol bilen fazla yok ya futbol ile soru sorunca falan dalga geçer gibi cevap veriyorlar😂
Inter maçı var izle bende izleyeceğim
Bilmiyorum öyle birisi bana denk gelmedi ama bir kızla tanıştım burada beni küçümsedi icardi nin fotoğrafı var diye zaten futbol Pp den belli dedi bana
Tartıştım pardon yanlışlıkla tanıştım yazdım
Bugün müsait değilim izleyemem büyük ihtimal
Ne alakası var ki futbol aşığı olmak kötü bir şey değil benimde Hazard var Pp de Instagram da
Futbola ilgilisi olan erkeklere çok büyük ön yargı var
Inter yeniyor
Benimde Fernando Torres var ama fake hesapta kişisel hesabımda kendi fotoğrafım var
Futbol sevmek normal ya anormal görülmemeli
Ben kendisiyle tartıştım diye futbolu seviyorum diye onu hedef göstermesi çok zoruma gitti kendisine ana avrat küfür edecektim KS de hesabım silinir diye edemedim Instagram da etsem hakaret davası yerim yüzüne etsem beni linç ederler ama Instagram dan bir iki kişiye ettim hakaret davası yiyebilirim normal olarak hesabım kısıtlanmış
Küfüru zayıf insanlar eder bence yani o saygısızlık yapmış sende onun durumuna düşmemişsin küfür etmeyerek
Bu coğrafya küfürsüz yaşamaya elverişli değil ben çok küfür ediyorum günlük hayatta