Bu kadari dogru olur mu?

Lütfen şu soruya aklı başında kişiler cevap versin. Sürekli ailesel problemleri öne sürerek çok yerde ilişkiye yalpalama yaşattıran birini düşünün. Geçenlerde aile beni istemiyor diye az daha gidiyorduk ki kalmaya karar verip dikkat edelim nasipse dedik. Dün aile ile düğüne gideceğim dedi ben yazmadan yazma dedi ama on saate yakın yazmayınca iyi misin yazdım sonra yine bir mesaj vs ve bu sabah dokuz buçuk civarı ancak konuştum. Hal hatır sonrası ben merak ettiğimi söyledim. Düğüne gitmedim akşam 6dan beri uyumuşum dedi. En azından gitmediğini haber verebilirdin dedim. Ailemle tartıştım o kafayla mi haber vereyim vs. dedi. Sonra hadi uyuyacağım keyfe keder konuşamam yorgunum vs dedi. Ya dedim ben yapsam hiç mi yalan söylediğimi düşünemezsin hiç mi başına bir şey mi geldi demezsin? Kendini yerime koy dedim. Koymuyorum dedi sen kızsın aynı şey değil dedi. Ya biz ilişkideyiz falan dedim o ara ya hadi kızım uzatma s. carm ağzına deyip telefonu kapattı. Ya daha yeni ağlaya ağlaya ilişkiyi kurtarmaya çalışmışız ailesel sebepten başka sebebimiz yok diye. Seviyorum demişiz vs. şimdi bu neden böyle oluyor. İlk değil bu saatler ama her aradığımda uyurken buluyorum ve hiç bu kadar uzun habersiz değildim. Lütfen ya bir şey diyin nasıl yaklaşmayım nasıl çözeyim. Sizce bu kadarı doğru mu?

Bu kadari dogru olur mu?