ilk iki gun full ilgi alaka kendisi gosteren birisiydi. ilk bulusmamiz 4 saat surdu evine kadarda biraktim eve birakirken sarildik baya. eve vardiginda kendisi eve vardigini falanda yazdi ama ertesi sabah gunaydin yazdigimda cevap alamadim. onun ertesi sabahi iyimisin yazdim yine cevap yok. 1 haftadirda ghost yiyorum.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
beğenmemiş seni kırmadan da göstermiş baska kız bak abm
begenmediyse neden 4 saat benimle bulusuyor ve eve birakirken sariliyor. ayrica neden eve vardiginda ilk kendi yaziyor?
bunlari dusunerek bir cikarim yaparmisin
nezaketen mi yani?
evet kötü izlenim bırakmama açısından böyle uzatması saçma olms direkt söylese iyi ama kırılırsınız faln diye düşünmüştür belki nyse başka bulun takmayın bu kadar
Senden hoşlanmamış kısaca.
Bunuda yüzüne dememiş yazmayarak göstermiş.
hoslanmadiysa neden eve giderken falan sariliyor veya eve gecince eve vardiginin mesajini ilk kendi atiyorki?
Bilemezsin birader.
Bulustuysam kötü bir izlenim bırakmak istememiştir.
Sonra fikirleri değişmiş belli ki
peki yukarida arkadaslara yazdigim mesajlarida okuyup bir cikarim yapabilirmisin reis
Senin dusundugun gibi bir gun gecirmemis olabilir guzel kardesim. Birak pesini gitsin boş ver
heryerden cikardim zaten. asiri sacma ve cocukca bir hareket bu. hayir madem hoslanmadin eve vardiginda eve vardigini bana niye yaziyorsun veya niye sariliyorsun. o da olmadi bulusmada hosuna gitmediysem neden 4 saat zamanimi harciyorsun?
hatta sana sunuda soyleyeyim cinsel fantezilerini anlatacak kadar ilerledi konu. ayrica eve gecelim mi dedigimde regli yaklastigini onumuzdeki hafta olabilecegini soyledi. gercekten hicbirsey anlamadim ben bu isten
Gununu gecirmis seninle boslugunu degerlendirmis ozur dilerim ama niyeler bitmez. En iyisini yapmissin. Sana yakisan guzel bir iliskin olur insallah
ben zaten takilmalik goruyordum bu kizi hocam tipi benden daha asagilarda hafif kilolu bir kizdi ama bu egosu ve beni birden yok saymasi bana hakaret gibi geldi
Kardesim ozaman hic takilma. Kendine yakisani yapmis soyledijlerine ek olarka karakter yoksunuymus
kesinlikle oyle. ortada bir sebep yokken birden iletisimi kesen birisi karaktersizin onde gidenidir. kendisi zaten tek gecelik iliskiler yasadigindan da bahsediyordu bulusmada
Başkalarıda var, sadece sen değilsin ki hayarında ki...
gunibirlik iliskiler severler. sende aradigini bulsaydi o gece yatakta olurdun.. ama bulamadigi icin oylece gecistirdi. zaten yedekte bi sevgilisi vardir onun... coguda ne yaptigini bilmiyor. tinderden cok kadinla seks yaptim
fiziken aradigi her kritere sahiptim ama?
kadinlar fizige bakmaz.. fizikle olsa bendeki alet milletin iki kati? guclu saglam duruslu sorumluluk sahibi kariyerli erkek sever kadin.. demekki sen cok bos konustunki guven vermedin.. o kadar zaman diliminde cinsellik konusulmaz yasanir yatakta olunur eger olacak olsaydi. sen bis adamsinki konu oralara gelmis cinsellik konusulmus. ikinizde cocukca ne istedigini bilmeyen hareketler sergilemissiniz. kisaca ruh uyumu olmamis eger olsaydi ten uyumu olunur cinselkik yasanir. ben bulustugumda kadinin durumuna gore davranirim. bana uymayanla vakit gecirmem.. eger saygiya deger sade hanimefendi biriyse ilgili olur dinlerim o tur konulara girmem ve beklememde.. ama arzulu tutkulu bir kadinda bunu zaten bulusmadan konusurum. bulustuktan sonrada uzun uzun oturmam direk sevisirim
tinderdan hayatinin askini mi bulacaktin ah ya
takilmalik knk asagidaki yorumlari okusana bir
valla okuyamam
takilmissin bitmis niye bekliyorsun hala
takilmadim ki sorun orada iki dk oku anlarsin asagidaki yorumlarimi
offfffffrrrrrrffgfffff
ay klasik erkek itemi reddedilince de kiz benden asagidaydi şöyle cirkindi şöyle igrencti hdjsmskd
allahim nolur bi sabah uyanayim ve lez olayim amin
knk cidden yorumlasana su meseleyi cok kafaya taktim aw
yorumladım yeterince kız seni sklememiş ve sen de kudurmuşsun erkeklere müstehak, öpüyorum
agliyorum Şu an 😭😭
agla acilirsin
ghosting yeme sebebim tipsiz olusumdan dolayimidir?
muhtemelen öyledir
normalde vasifsiz olma, sohbetin sarmamasi ihtimalleri de vardır ama tinder gibi sığ bi ortamda onlara takilmazlar
atim mi tipimi sana
ben napim tipini
tipsizsin muhtemelen dedin
sen dedin tipimden dolayı mı diye
ulan tipimden dolayi olsa 4 saat benle gorusup bu konulari konusup eve vardiginda bana simsikimi sarilir aw
darlandum
Engelle gitsin kimse vazgeçilmez değildir
heryerden cikardim zaten. asiri sacma ve cocukca bir hareket bu. hayir madem hoslanmadin eve vardiginda eve vardigini bana niye yaziyorsun veya niye sariliyorsun. o da olmadi bulusmada hosuna gitmediysem neden 4 saat zamanimi harciyorsun?
hatta sana sunuda soyleyeyim cinsel fantezilerini anlatacak kadar ilerledi konu. ayrica eve gecelim mi dedigimde regli yaklastigini onumuzdeki hafta olabilecegini soyledi. gercekten hicbirsey anlamadim ben bu isten
Cinsiyet farketmezsizin ilk buluşmada cinsellik konuşan biri cinsellik için takılmak istiyorudur karşı tarafla
e zaten oyleydi eve gecelim mi dedigimde reglinin yaklastigini soyledi. kendisi en son 1.5 ay once yaptiginida soyledi. regli gecince oglen alirsin beni demisti ama bir anda iletisimi kesmesi asiri garip geldi. iletisimi kestiginde engelde atmamisti. instada story falan atmaya devam ediyordu bende sinirlenip heryerden cikardim kendisini. amaci neydi sence bunun bir cikarim yapabilirmisin veya istersen olayo en basindan anlatabilirim. Şu an acayip kafaya taktim bu yok sayilma durumunu
Demek ki ya beğenmedi ya karar değiştirdi boş ver gitsin
heryerden cikardim sence bu hareket cocukca bir hareketmi?
kendisi hicbir yerden cikarmadi umrumda degilsin mesajini ve izlenimini birakti bende
Takma kafana hayata bir kere geliyoruz sanki bir daha göreceksin engellediysen rahatsız olduğunu için engellemissindir