Nasıl daha iyi zaman geçirebiliriz? Lütfen uygunsuz konular harici söyleyin.
Monoton birisiyim ve nasıl kurtulabilirim, ilişikimi de etkiliyor.
Nasıl daha iyi zaman geçirebiliriz? Lütfen uygunsuz konular harici söyleyin.
Monoton birisiyim ve nasıl kurtulabilirim, ilişikimi de etkiliyor.
Flört dönemi, ilişkinin en heyecanlı ve yenilikçi dönemlerinden biridir. Ancak, bu dönem monotonlaşabilir ve ilişkinin sonlanmasına neden olabilir. Flört döneminin monotonlaşmaması için yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır: Yeni şeyler deneyin. Her zaman aynı şeyleri yapmaktan kaçının. Yeni aktiviteler deneyin, yeni yerler keşfedin ve farklı deneyimler yaşayın. Sürprizler yapın. Sevgilinize sürprizler yapmak, ilişkinize heyecan katmanın harika bir yoludur. Onun hoşuna gidecek şeyler planlayın ve onu şaşırtın. Birbirinize zaman ayırın. Flört döneminde, birbirinize yeterince zaman ayırmanız önemlidir. Birlikte vakit geçirin, birbirinizi tanıyın ve ilişkinizi güçlendirin.
Birbirinize karşı dürüst olun. Flört döneminde, birbirinize karşı dürüst olun. Duygularınızdan, beklentilerinizden ve isteklerinizden bahsedin. Birbirinizi destekleyin. Birbirinizin başarılarını kutlayın ve zor zamanlarda birbirinize destek olun. İşte flört döneminin monotonlaşmaması için yapabileceğiniz bazı spesifik aktiviteler: Birlikte bir kursa veya atölyeye katılın. Bu, yeni bir şeyler öğrenmenin ve birbirinizi daha iyi tanımanın harika bir yoludur. Birlikte bir seyahate çıkın. Yeni yerler keşfetmek, ilişkinize heyecan katmanın harika bir yoludur. Birlikte bir etkinlik düzenleyin. Bir parti, piknik veya barbekü düzenleyin. Bu, birlikte eğlenmenin ve birbirinizin arkadaşlarını tanımanın harika bir yoludur.
Birlikte bir hobi edinin. Birlikte bir hobi edinmek, ortak bir ilgi alanı bulmanın ve birbirinize daha yakınlaşmanın harika bir yoludur.
Flört döneminin monotonlaşmaması için yapabileceğiniz en önemli şey, birbirinize karşı ilginizi ve heyecanınızı korumanızdır. Bunu yapmak için, birbirinize karşı dürüst olun, yeni şeyler deneyin ve birlikte vakit geçirin.
Cevap
16Cevap
Canım ben seni çok iyi anladım fakat maceracı , eğlenceli , yenilikçi heyecanlı bir ruha sahip değilseniz burdaki fikirler de boşuna olucaktir bu insanın içinde olucak bir kavram burada sunulan fikirler çok güzel evet ama devamlılık saglayamaz sadece günü kurtarırsın yarın yine aynı yerden devam edersin devamı olmaz çünkü
Aslında içim sabit değil ama hayat koşulları ve zamanla oluşan özgüvensizlik yüzünden monoton oldum
Doğrudur canım inanırım her şey de maddiyatla oluyor bugün hangi aktivitwyi yaoarsan yap yine uvu oaraya dayaniyor parasız bir ektivitede ancak park orurulur başka bir şey olmaz ki
Monotonluk insanın ruhundadır. Hergün aynı şeyleri yapmaktan ibaret değildir. Çok yönlü zevkleri, vizyonlu kişiliği olanlar hergün aynı şeyleri yapsa bile monotonluktan uzaktır. Çünkü heyecanlı olan eyleme geçirdikleri şeyler değil birlikte kurdukları iletişimdir.
Aslında yanlış kullanmışım iletişim eksiği
Sohbetinizin akıcı olması bile önemli bu dönemde. Güzel aktivitelere katılabilirsiniz. Piknik, mangal falan da güzel olur.
Akıcı sohbetim yok. Konu açamıyorum
Kendimi geliştirmem gerek fazlaca. Sıkıntı yaşıyor benimle besbelli
Aslında o açtı, seninle şu an mutluyum ama gelecek düşünemiyorum çünkü sohebtimiz akıcı olmuyor, eğlenemiyoruz dedi.
Ve bu aslında sadece ondan aldığım değil daha önce işimde takım kaptanım da söylemişti, başkaları da.
Onun söylemesi beni şöyle bir çarptı
Peki sence böyle diyen birini tutmalı mıyım hayatımda. Aslında doğru söyledi şu an iyiyiz de ama gelecek düşünemiyorum demesi can yakıcı.
Minnak hediyeler
Birlikte film diziye başlama
Aynı kitaba başlama
Birlikte bir enstrüman, dans veya hobi kursuna başlama filan dicem de
Ee bunlar hayal yani her erkekle yapılmaz
Tutuk birisin yani. Rahat olabilsen sorun kalmicak zaten
İşte onu başarabilsem
Umarım
Yapmak için araştırma yapıyorum
Özgüvenle ilgili videolar vs. Yok tanımakla olmuyor.
Karşı taraf çok mu renkli sanki, kendin için bir şeyler yap birileri adına değil.
Evet aslında ama bu tetikleyici oldu
Sürekli dip dibe olunmamalı, her şey tadında olmalı
Değiliz zaten
kucuk surprizleri hayat kurtarir... koca bir tatil falan gec o isleri. birlikte beraber hazirlayabileceginiz bir aksam yemegi. sacma sapan eglenceli noktalar veya ucurucu heyacanli tehlikeli seyler ornegin lunaparkta guzel tehlikeli seyler var yapmam deme , dene. extrem sporlar olabilir
Birlikte ortak film müzik kitap listesi yapıp her hafta o konuda sohbet edebilirsiniz. Çiftlerin beraber oynadığı oyunları oynayabilirsiniz birlikte semtinizde bulunan hiç gitmediğiniz bir mekana gidip yeni şeyler birlikteyken keşfedebilirsiniz en basiti bir AVM'ye gidip cinema da film izleyebilirsiniz. Tek sıkılıyorsanız yakın arkadaşlarınızda size eşlik edebilir
çok sık konusulmamali , olumsuz düşünceler üzerinde çok durulmamali , tartışma ortamında alttan alınmalı
Postmodern sanat ve felsefeden bahsedebilirsiniz...
Bence insanın içinde o heycanlı maceracı , eğlenceli bir ruh yoksa ne yaparsa yapsın boşuna olucaktir diye düşünüyorum çünkü burada sunulan fikirler evet güzel fakat devamlılik saglamaz sadece günü kurtarır ancak ilerisi olmayacaktir
@r_engarenkyollar Ben de zaten aslında kinaye olsun diye söylemiştim. Genel olarak katılıyorum söylediklerine.
Teşekkür ederim 🙏 çünkü işin gerçeği bu, insan ruhunu benliğinde taşır öyle bunu yapıcam edicem demekle olacak iş değil bunlar
@r_engarenkyollar Evet insan hayatı bu kadar otonom ve planlanmış bir şekilde ilerlemez genelde.
Aynen öyle 🙋🙋
Bende senın gıbıyım cok monotonum ılıskım yurumedı
kafeye gidin sohbet muhabbet, birbirinizin arkadaşlarıyla tanışın oturun, sinemaya gidin falan filan
Hobi alanları oluşturmaya çalış beraber sinema tiyatro güzel olur
Fuara gidin akşam üstü baya sarıyor cocukmutz vs deme 👍🏻
Flört dönemi öyle geçiyorsa o işten olmaz kanka
Olmayacak gibi burada ekstra sorun da benim içinekapanığım
Siz kendinizde değişiklikler yapmanız lazım ki içinizden gelmiyorsa istediğiniz kadar zorlayın pek işe yaramayacaktır.
Sonraki aşamaya geçmek.
Tüm problem bu bizde
Monoton olmayan birisiyle flört edin
Burdaki monoton içinekapanık benim
Yıkıntıların molozlarindan yeni bina yapılmaz.
En İyi Cevap