Arkadaşlar sizce iyi mı yaptım?

arkadaşlar şöyle bir olay oldu bugün benim bi arkadaşım var erkek sözü vardı yemek için arkadaşım sonuçta dedikodu falan yapalım diye buluştum sevgilime de haber vermiştim onun da arkadaşları var kız haber veriyoruz birbirimize ve güveniyoruz konumlar açık arayınca açıyoruz her türlü o konuda sıkıntı yok. Ama bana 3 saat yazmadı naptın ne ettin buluştun mu diye bende konuma baktım sanayiye gitmiş ve genelikle içiyorlar orada. Bana haber vermedi ve ben ona dedim bak içmene bir şey demiyorum ama içince bana söyleyeceksin dedim oda tamam dedi. Aradım ben bunu görüntülü baktım 10 saniye geç açtı dışarı çıkmış dedim napıyorsun dedim takılıyoruz aşkım sen dedi bende içiyorsun demi dedim güldü biraz dedi bende çokkk sinirlendim çünkü haber vermiyor saat olmuş 2 orada gece. Ben kaç kere uyardım bak söyle diye işte şey diyor arkadaşınla buluşacaksın bir şey demek istemedim falan filan dedi. Sonra bende neyse ya kapatıyorum dedim aşkım neden sinirleniyorsun diyor bana falan anlatıyorum anlamıyor dedi neyse sonra konuşuruz bu konuyu dedi kapatık eve gidip direk uyudu. Yarın ne yapsam bana fikir verin tavrımı anlasın istiyorum çok kes yaptı artık.

Arkadaşlar sizce iyi mı yaptım?