•Merhaba arkadaşlar her insnain hayatında hiç olmadığı kadar kendini mutlu hissettiği bir ân vardır. -Mesela benim en mutlu olduğum ân arabada eve dönerken yol boyunca çocukluk aşkımın yüzüne ve gözüne bakmaktı gözlerinde yıldızları yüzünde ise huzuru buluyordum dünyayı aydınlatan güneş misali gönlümü aydınlatırdı öyle ki bazen kendiligimden gülümsemek ten yanaklarım acırdı bana bı bakış atar ufak bir tebessüm ile sonra yine yola bakardı şu an düşünüyorum güzel zamanlardı işte geride kaldı her şey gibi sonuçta bir söz vardır; -Bazı şeyler zaman alır, zamanda bazı şeyleri alır bizden. •Peki sizin böyle mutlu olduğunuz anılarınız var mı?
Hayatınızda kendinizi en mutlu hissettiginiz ân neydi?
Tsbiki okulu okumamak herşeyin sonu değil hayat okulun dışında da devam ediyor Türkiye gibi bri ulkede hele bir faydası yok liseden sonra girişimci olup hayata atılmak daha güzel sevindim umarım dahada başarılı olursun mutlu
Yetimhanede büyüdüm gerçekten yok benim bu hayatta en mutlu hissettiğim bir an yok yok abi karne hediyesi olarak babamdan bir bisiklet alamadım karnem iyiydi ama babam yoktu
Hmm anlıyorum zor bir çocukluk geçirmiş sin sende benim gibi ama unutma, mutlu olmayı bekleme hiç bir vakit hayata bırak kendini yor düşünme çünkü güzel şeyler beklenmedik zamanlarda gelir
Hayat herkes için aynı değildir kimsenin hayatı kimsenin hayatına kolay kolay benzemez sokakta büyümek ayrı zordur yetimhanede büyümek ayrı zordur ama şimdi Devran döndü bilgisayarı yazılımcılığı iş yapıyorum �stanbul'da yaşıyorum çocukluğumu unutmak istiyorum
Ne güzel başarının mutluluğun devamı gelir umarım ama çocukluğu unutmaya çalışma onu kabullen ve kucaklas çünkü snei sen yapan geçmişindir, geçmişte yaşadıkların senin için bir rehberdir ileride çocukların olursa evlenirsen o anılar senin için bir ders olacak çocukları egitmende kendini egitmende. Bazı olumsuzluklar gelecekte insanın hayatını olumlu yönde değiştirir. Her başarılı insnain ardında zor bir hayat vardır keyfine bak mutlu ol
Kabullenemiyorum o yetimhanenin müdürü devletin verdiği bir görev yapamıyor du yetimhanede aç yattığım günleri unutmadım daha doğrusu unutamıyorum cezalandırıyordu Allah her gün dua ediyordum kendimi bu hayattan kurtaracağım diye ben kurtuldum ama öbür arkadaşlarım yok intihar eden yemekten zehirlenen çok zordu abi çok zordu
Olabilir çok zor olabilir yaşamayan bilmez elbet ama her şey geçer hayat devam ediyor bazı acılar ve izler silinmez gonulde kalır ama zamanla o kadar derinlere iner ki artık farkına varamaz bir bütün olursun snein bir parçam olur o acı ve izler. Sende barış çocukluğunla nefes al gökyüzüne bak dünyaya yapılabilecek çok şey var deniz kenarında bir ev güzel bri eş mutlu bir aile çocuklar yanan bir şömine bir kış gecesi çocuklarla sohbet düşün hayatta güzle çok şey var ama mutlu olmak için çabalamak gerek
Kimsesiz insanı Allah sever Allah sevdiğine dert cefa verir peygamberi düşün anne babası öldü yıllarca eziyet amcası yoluna diken koyuyor deve pisliği atıyor üstüne halkı sevdiig arkadaşları hakaretler ediyor acı dolu bir hayat ama sonunda mutlu oldu. Onemli olan geçmişte ne yasadigin değil dostum şimdi yaptığın ve gelecekte yapacakların geçmişi hisleriyle beraber geride bırakıp dönüp ardına baktığında acı cektigin anı olmasın ders aldığın anılar olsun. Ayrıca her insan yalnız buyur aileler dostlar arkadaşlar vardır ama insan yalnız doğar yalnız ölür kalabalığın içinde yalnız dolaşırız. Yalnızlık bir dezavantaj değildir seven biri mutlaka sevdiğine varır. Hem işin var evin var imkanın var o evleneceğin kızın annesi annen babasi baban olacak evlendigin karın eşin kardeşin arkadaşın dostun annen baban dert ortağım olacak unutma bizi biz yapan kararlarimiz dir. Mutlu ol gülümse umutlu ol ve çekinme hayat devam ediyor güzel hayaller kur ve çalış güzel şeyler beklenmedik zamanlarda gelir 😉
En İyi Cevaplar