Hayatı özgüvenli kızlar yaşıyor, çevremizdeki insanlar bizi vurmak için her an zaman kolluyor gibi. Diksiyonum düzgün, giyimime özen gösteririm asla çakma kıyafet almam. Kişisel eğitim için birçok özel kurs aldım ve almaya devam ediyorum. Doğal sarışınım, mavi gözlüyüm. Sadece fazladan kilo aldım onu da spor salonuyla halledebilirim. Kısacası özgüvenle ilgili genel bir problemim yok aslında. Erkek arkadaşım var ve hem yurtta (kız-erkek karışık özel bir yurtta kalıyoruz) hem de okuduğumuz bölümde (aynı sınıftayız) aşırı ilgi görüyor. Bu ilgiye kayıtsız kalıyor fakat ünilerin açılmasına bir hafta varken benim çok umrumda. Normalde bu kadar dert etmezdim ama geçtiğimiz üç sene inanılmaz sorunlar yaşadım, bu beni rahatsız ediyor. Nasıl başa çıkarım, fazla mı saf görünüyorum anlamıyorum gerçekten. Erkek arkadaşıma nasıl davranmalıyım, yan yana olduğumuzda bile parmakla gösterilip kızlar arasında sohbetinin döndüğüne şahit oluyorum. Birkaç kez erkek arkadaşımı, yakın bir arkadaşına sorduklarını dahi gördüm. Sorun bende mi, bununla nasıl başa çıkarım, lütfen taktik verin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
çekici bir kadın mısın?
kilom var demişsin. boy ve kilon kaç?
1.65, 57 kiloyum, göçmenim yani fiziksel özelliklerini taşıyorum genel anlamda.
hımmm. sevgilini tatmin ediyor musun?
Sorun erkek arkadaşım değil farkındaysan? İlgisiz kaldığını zaten söylemiştim.
ama sorun bence şu. sen erkek arkadaşına tam anlamı ile sahiplenirsen ve çevrene bunu yansıtırsan bu kadar ona asılamazlar. bunun yolu da erkeğini sahiplenmekten geçiyor. ve bunu dışa yansıtmaktan
Yani sahiplendiğimi dışarıya yansıtamadığım için mi böyle oluyor sence? Bunu hiç düşünmemiştim, mantıklı geldi. Biraz daha detay verebilir misin? Erkek arkadaşımı tatmin etmekten bahsetmiyorum, sahiplenici olduğumu nasıl lanse edebilirim onu yazarsan gerçekten sevinirim
örneğin nasıl giyimden hoşlanıyor? ve sen neler giyiyorsun?
Aşırı açık giyinmiyorum, crop tarzı çok varoş geliyor açıkçası. Erkek arkadaşım da aynı fikirde. Tommy hilfiger, calvin klein gibi markalar kullanıyorum, takı ürünlerim dahi guess, fossil, micheal kors.
marka sormadım. ne ve nasıl giyiniyorsun?
ama hep spor giyiniyorsan erkekleri bu mutlu etmez
Şimdi bildiğimiz markaların ürünlerinin genel anlamda nasıl olduğunu biliyoruz bu nedenle marka yazdım. Gömlek, kot, spor ayakkabı, bol paça bir pantolon üzerine salaş sweatshirt-bluz tarzı bir üst, siyah gotik tarz diz üstü elbise altına diz altına kadar deri, bağcıklı çizme. Ekose gömlek elbise ve postal bot gibi gibi
tamam genel olarak güzel. ama sen yine de arada bir tayt giy bence
sonuçta erkekler seksiliği sever
Bence çok ucuz görünüyor, başka tavsiyen var mı acaba?
değil bence. arada diyorum.
bir başka dikkatimi çeken erkek arkadaşın hakkında konuşanların ağzının payını veriyor musun?
Aslında problem burada başlıyor, iyi gözlem yaparım, hatta bir şeyi görmüyorsam erkek arkadaşım kendisi söyler. Bu kızdan rahatsız olmaya başladım, vs gibi. Fakat senden 15 metre ötedeki birksç kızın yanına gidip ağzımın payını vermek de saçma oluyor. Yalanlasa kanıtlayamazsın sonuçta
öyle bir anda tutkulu bir öpücük ver. o kızlara inat
Fakültede? Biraz zor ama ölçülü yapmaya çalışırım
Kız arkadaşlarımdan daha güzel taktik veriyorsun bu arada teşekkürler gerçekten
Ekledim
Erkek arkadaşın aşırı yakışıklı biri galiba
Aslında evet, neredeyse bir kızın istediği tüm özelliklere sahip
Ben bile merak ettim o kadar yakışıklı birini daha önce görmedim galiba
Temiz
Yaskaçki