Özgüven sorununu nasıl halledersiniz? Erkek arkadaşımın bu kadar dikkat çekmesi sinir bozucu olmaya başladı?

Hayatı özgüvenli kızlar yaşıyor, çevremizdeki insanlar bizi vurmak için her an zaman kolluyor gibi. Diksiyonum düzgün, giyimime özen gösteririm asla çakma kıyafet almam. Kişisel eğitim için birçok özel kurs aldım ve almaya devam ediyorum. Doğal sarışınım, mavi gözlüyüm. Sadece fazladan kilo aldım onu da spor salonuyla halledebilirim. Kısacası özgüvenle ilgili genel bir problemim yok aslında. Erkek arkadaşım var ve hem yurtta (kız-erkek karışık özel bir yurtta kalıyoruz) hem de okuduğumuz bölümde (aynı sınıftayız) aşırı ilgi görüyor. Bu ilgiye kayıtsız kalıyor fakat ünilerin açılmasına bir hafta varken benim çok umrumda. Normalde bu kadar dert etmezdim ama geçtiğimiz üç sene inanılmaz sorunlar yaşadım, bu beni rahatsız ediyor. Nasıl başa çıkarım, fazla mı saf görünüyorum anlamıyorum gerçekten. Erkek arkadaşıma nasıl davranmalıyım, yan yana olduğumuzda bile parmakla gösterilip kızlar arasında sohbetinin döndüğüne şahit oluyorum. Birkaç kez erkek arkadaşımı, yakın bir arkadaşına sorduklarını dahi gördüm. Sorun bende mi, bununla nasıl başa çıkarım, lütfen taktik verin

Özgüven sorununu nasıl halledersiniz? Erkek arkadaşımın bu kadar dikkat çekmesi sinir bozucu olmaya başladı?