Aşk İlişkileri En hızlı ayrılma süreniz ne kadar sürdü? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Eski bi olayım geldi aklıma 2000 li yıllar diyelim😀 12 saat sürmüştüEn hızlı ayrılma süreniz ne kadar sürdü? En hızlı ayrılma süreniz ne kadar sürdü? Cevapla Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. hiç 0 çünkü sevgilim ya da flörtüm olmadı bu yüzden de ayrılmadım hayatımda hiç 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Nasıl ya🤔 ayrıldık deyince bitmiyor mu? Süresi mi var 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İlişkiye başladın ve ayrılmaya karar verdiniz ne kadar süre içinde bu kararı aldınız ondan bahsettim Yorumla tortitotilla +1 yıl He tamam. 3 aydı sanırım🤔 2.5 da olabilir Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Sabah sevgili olup akşam ayrıldığım oldu bir anlık öfkeme bakıyor alttan almayı bilmiyorum o nedenle süresi yok 1 0 Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İlişkinin ilk gününden beri kurtulacağım günü hesaplarım yani ilişkinin süresine bağlı 😂 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sevgili olmak tarzım değil flört şeklinde oluyor genelde, bilemiyorum o yüzden. 1 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Giriş gelişme sonuç 12 saat mi yani 😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet o dönemler biraz bende hemen soğuma vardı 😀 Yorumla kalbisükûn +1 yıl Hemen kelimesi yavaş kalmış ama neyse 🤣 Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl 😂😂 insan 24 saate tamamlardı bari 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Zaman yetmedi 😀 Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl En azı 1 sene. mazoşistliğin gözü kör olsun 1 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Başlasa süre tutacagim :) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hiç 0 çünkü sevgilim ya da flörtüm olmadı bu yüzden de ayrılmadım hayatımda hiç
Nasıl ya🤔 ayrıldık deyince bitmiyor mu? Süresi mi var
İlişkiye başladın ve ayrılmaya karar verdiniz ne kadar süre içinde bu kararı aldınız ondan bahsettim
He tamam. 3 aydı sanırım🤔 2.5 da olabilir
Sabah sevgili olup akşam ayrıldığım oldu bir anlık öfkeme bakıyor alttan almayı bilmiyorum o nedenle süresi yok
İlişkinin ilk gününden beri kurtulacağım günü hesaplarım yani ilişkinin süresine bağlı 😂
Sevgili olmak tarzım değil flört şeklinde oluyor genelde, bilemiyorum o yüzden.
Giriş gelişme sonuç 12 saat mi yani 😅
Evet o dönemler biraz bende hemen soğuma vardı 😀
Hemen kelimesi yavaş kalmış ama neyse 🤣
😂😂 insan 24 saate tamamlardı bari
Zaman yetmedi 😀
0 diyelim çünkü hiç olmadı
Bazen anında bazense 1 2 gün 😄
En azı 1 sene. mazoşistliğin gözü kör olsun
Başlasa süre tutacagim :)
Ameliyatla ışık hızında