Kızlar veya erkekler son bir kaç yıldır resmen kadın gibi hareket edemiyorum ama bunu lütfen farklı yerlere çekmeyin
Kendime baktığımda bakım yapmadığımı saçlarıma bakmadığımı vs vs görüyorum ancak dediğim gibi kendime bakmaya bakmaya ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
İstiyorum ki sözü nazı geçen cilveli bir hatun olayım hani aşko kuşko ferler ya o tarzda
Konuyu c… selliğe çekmeden bir kaç öneri rica ediyorum
Kendime baktığımda bakım yapmadığımı saçlarıma bakmadığımı vs vs görüyorum ancak dediğim gibi kendime bakmaya bakmaya ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
İstiyorum ki sözü nazı geçen cilveli bir hatun olayım hani aşko kuşko ferler ya o tarzda
Konuyu c… selliğe çekmeden bir kaç öneri rica ediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kardeşim bu senin kendi benliğin belki Bi duygusal boşluk nedeni ile oluyor belki sen gerçekten böylesin bence kendini kabul etmelisin
Abi bunu kabul etmek istiyorum ama eskiden böyle değildim zorunda bırakıldım gibi hayat zorladı ve enerjimi özlüyorum
İnsanlar doğar ve yaşar acısı ile tatlısı ile eskiyi özleriz ama yaşayamayız hayat istemediğimiz yere sürüklüyor biz dirensekte içinden gelmeyen bişeyi de yapamazsın bırak sal biraz bu konuları içinden geleni yap yapmacıklığı değil
Teşekkür ederim
Unutma makyaj yapan bakım yapan kişi güzel değildir o sadece göz boyams asıl güzellik kendi benliğinde yaşayan insandır kendisi olandır sen kendin ol aşko kuşko olmayıver
Böyle düşünen insan sayısı az kaldı abi teşekkür ederim sana
Rica ederim kardeşim
Arkadaşlık kurduğun insanlardan kaynaklı olabilir kendini hangi karaktere bürürsen o olursun sonuçta kendini daha çok kız gibi hisset ve öyle davran
Etrafımda kendine bakan insanlar yok doğru söylüyorsun aslında
Buyuk ihtimal sevgilin yokdur o yuzdendir
dişil enerjisi kısaca
Aynen öyle vallahi
çoğu erkek dile getirmiyor ama bunun en büyük nedenleri, kadının çalışması erkek rolune bürünmesi sonucu dişil erneji bir çok kadında bu şekilde ölüyor farkında olmuyorlar çoğuda kabul etmiyor bunu bile şimdi nedemek kadınlar çalışmasın mı olayına çevirirler ancak gerçekten öyle, çalışmayanda da olur bu durum tabiki,
Nişanlım benden daha kadın ruhlu biri bana bi gül almıyorsun dediğimde bile sen bana aldın mı diye soruyor dişillik kalmadı
şu an zaten en temel sorun erkeklerin kadınlaşması o role giren emin ol o ruh haline kadar ulaşır. kadında böyledir.
Doğru söylüyorsun gerçekten makyaj yapsam kendine de isteyecek diye korkuyorum artık trip bile atamayacak duruma geldim yani
trip atmak dişilik değil inan kadınlar bunu ne anlıyor nede anlamaya çalışıyor, daha ileri gidip sevgi göstergesi olarak belirten var oysa erkeğin ömründen sevgisinde götüren bişey, onun yerine cilveli nazlı güleç davranmak daha iyi
Bunu yapmama fırsat veren bir erkek değil sorunları çözmek yerine daha çıkmaza sokuyor ve ister istemez tavır yapıyorum ama baktığımda tavrımın iki misliyle karşılık görüyorum ben hayatımda baskın insanları severim ama beni baskın karakter olmaya zorluyorlar
herkesin kaçırdığı nokta şu, baskınlık ekeğe yakışır kadın karşısında dişil yanını gördüğünde baskınlığı durmalı erkeğin. bu iyi gelmiyorsa bunu sürdürmek ve içinizde biriktirmek bir yerde patlamanıza sebep olur
Evet sürekli tartışma sürekli memnuniyetsizlik dediğim gibi bir çiçeği beğendiğimde bile benden önce o istiyor belki eski kafalı diyeceksiniz ama bana göre kadın ilgiyle sevgiyle şımartılmalı
geri kafalılık değil özel değilse bu şahısla sizin resminiz var mı ya şu an çok ters şeyler anlatıyorsunuz yani olabilir yani yok nezamana kadar?
Resmimiz var elbette de paylaşamayacağım bana da ters geliyor işte anlamdıramadım hani aklım başka duruma kaysa öyle bir ihtimal veremiyorum asla
bilmiyorum ama çok değişik bir yerde kopup gidecek sanırım
Bende öyle hissediyorum hakkımızda hayırlısı diyelim
amin ayrılırsan haberim olsun :D