2 aydır evlilim ve kocamın güvenini kaybettim ufak bir yalanım yüzünden?

evlenmeden önce 3 yıllık bi uzak mesafe ilişkim vardı toplam gün sayısı buluştuğumuz belki bir ayı geçmez 2-3 kez buluştuk ve ayrıldıktan sonrada baya takıntılıydı bırakmadı aileme kadar mesajlar attı bu ilişkimde bi şeyler yaşadık ve sürekli gel gitli bi ilişkiydi ayrıldığımda bile hala yazıyordu her neyse ayrıldıktan kısa süre sonra eşimle tanıştım bir ay tanışıp evlendik evlenmeden önce bana dedi ki hiçbi konu hakkında yalan söyleme çocuğun olsa bile seni kabul ederim o da aynı şekilde tüm geçmişini anlattı bende anlattım ama okadar gerilmişti ki ben anlatınca kaç kez birlikte olduğumuzu bile sordu ve 2 kez dedim 2 hafta önce bunun öyle olmadığını konuştum daha sık olduğunu onunla detayına kadar bilmek istedi ve anlatmadım yine sonra ona yalan söyledim diye bu konuda çok üstüme geldi ve her birlikte oldığumuzda canımı yakmak için başka kadınlardan bahsetmeye başladı hep aldatmaktan bahsetmeye başladı bana yalan söylemicektin diyo en ufak şeyde seni silerim diyo ne yapabilirim nasıl güvenini kazanabilirim ilerleyebiliriz ayrılın boşanın demeyin lütfen seviyorum ve hatamı telafi etmek istiyorum sadaktli olcağıma inanıyor bu saatten sonra

2 aydır evlilim ve kocamın güvenini kaybettim ufak bir yalanım yüzünden?