Eşcinsel olmak kötü bir şey mi?

kötü bir şey kardeşim.
dinen zaten günah olduğunu şeytanın insana üflediği hislerden oluştuğunu biliyorsunuzdur.
tıbben de bunun bir ruhsal sorun olduğu kanıtlanmıştır
Nasil kurtulabilirim
bu zaten nefsin bedene ve ruha olan hakimiyetinden kaynaklanıyor insanın nefsi leşçidir, dünya güzeli eşi olsa sırf günah diye nefsi gider çirkin bir kadını cazip gösterir, bundan kurtulmanın tek yolu nefsi kırmaktır oda dine yönelme ile oluyor kesin çözümü olarak sana tavsiyem tasavvufa gir letaif zikri çek anında kırar nefsi o anda hepsinin yok olduğunu görüp ben nasıl bir iğrençliğin içine düşümüşüm diyeceksin
Ya bunu nasıl yapacağım bilmiyorum tasavvufu bilmiyorum yani
Bu arada ben kadinim kadınlardan hoşlanıyorum
Ama tarikatlar genelde erkekleri alıyor ya ondan
hayır be ne alakası var kadınların yeri ayrı ayrıca alma verme gibi kavramlar yok, bilmeyenlerin uydurdukları şeyleri boş ver ben sana anlatırım gidip gitmemek tamamen gönül işi dinimizde de böyledir insan gönlü le istemeli emin ol kendin göreceksin dediğim zikir dersini al evde yapıyorsun zaten yapmaya başladıkça nefsinin nasıl bedeninden çekildiğini bariz hissedeceksin ozaman
Tamam ozelden yazacağımı
Cevap
7Cevap
Hayır aslında bu olay anne karnında belli oluyor östrojene fazla maruz kaldıysan anne karnında ondan olabilir. Lezlerde testerona fazla maruz kaldıkları için öyle oluyor. Bu yazdığım şey doktorlar tarafından söylenen bir şey
Yani ben testesterona mi maruz kaldim
Östrojene
Ben kadınım
Sence bir sorun olmayabilir ama topluma göre kötü bir sey
Nasıl kurtulabilirim
Biseksuel
Kadınlara ilgim varr
Ben kadinim zaten
Ya bilmiyorum
Elbette değil tercih bu
Ben biseksuelim cok iyi bir işim var prestij sahibiyim ama bundan kurtulamıyorum
Bunu toplum sıcak karşılamıyor maalesef ancak ben saygı duyarım
Kurtulmak istiyorum
Erkek misin kadın mi peki
Bence normal bir şey kime ne bu durumdan
Kendini sev. Bu dünya senin sana ait. Sen gözlerini kapayıncaya bizden geriye bişey kalmıyor. Senin hayatın senin hikayen kendini asla degiştirmeye çalışma. Ne mutlu ediyorsa seni onu yap. Umarım mutluluğu yakalarsın:)
Yani istemediğim bir şeyle boğuşuyorum
Hayır değil kişi mutluysa kendi tercihi saygı duyup geçmek lazım
Ama ben mutlu değilim
Mutlu olabileceğin bir zümre ve çevre edinirsin umarım
Kimseye zararın yoksa değil tabi
Kötü psikoloğa gidebilirsin
Öl daha iyi
Saygı duyarım bro
Kadınım
Sence
Kötü
En İyi Cevap