Benim benden küçük kuzenlerim bir bir evleniyor. Arkadaşlarımı söylemiyorum bile ama ben çok uzağım bu işlere 😂 peki siz?
Arkadaşlarınız bir bir evlenirken kendinizi evde kalmış hissediyor musunuz?

Benim benden küçük kuzenlerim bir bir evleniyor. Arkadaşlarımı söylemiyorum bile ama ben çok uzağım bu işlere 😂 peki siz?
Arkadaşlarınız bir bir evlenirken kendinizi evde kalmış hissediyor musunuz?

Hayır ben hissetmem. yani başkalarının evleniyor olması beni ilgilendirmez zaten istersem 30 yaşında geleyim yine de kendime evde kaldın demem.. çünkü öyle bir şart yok benim için aşk varsa çıkarsa evlenirim o kadar bunu da zaten zaman gösterir
Yani insan yalnızlık için yaratılmış bir canlı değildir özü gereği yarısını bulması gerekir ancak dönemimizde sevdanın tanımı masal gibi geliyor insana eskilerin sevdasına aşk denilebiliyorken bizimkine flört deit gibi isimler veriliyor yani şu dönemde biri olmasa da olur sonuçta ömrümü geçireceğim insanı kendime göre dizayn edemem ilerde olacak herhangi bir durumdan ötürü ayrılık olmaması için zaman güzel bir kavram insan bazı şeyleri zamana bırakmalı nasıl bir meyve mevsiminden önce yetişmez ise yetisse dahi tadı farklı olur ise gelecek sevdanın da bir vakti ve tadı vardır bu mandalinayi yazın yemek gibi olur ekşi olur begenmezsin ya tam öyle bişey bekle ve tadı beklediğine deysin...
Yalan yok hissediyordum çünkü cervemdeki herkes yaşımın geldiğini söylüyordu bunu söylemeye başladıklarında daha 19 yaşındaydım. Evlenmeyi dusunmuyordum ama 21 yaşıma geldihimde tüm yaşıtlarının artık bebeği vardı. Herkesin hayatında ya bir şey oluyor ya da ilerliyordu ama ben aynı yerdeydim. Sonra bir şey oldu ve ben evlendim ama şimdiki aklım olsa asla öyle evde kalmış gibi hissetmezdim.
Cevap
6Cevap
Sülalede benden küçükler evlendi, görüştükleri vs var. Benim umrumda mi hayir degil shdhsho kadar yikikliktan sonra tekrar birine guvenmek aşırı zor ve sıkıcı geliyor. Boyle tek iyiyim beni hakeden beni bulana kadar. Bulunca bakarız 😂
Hissetmiyorum ama devamlı eşleriyle plan yaptıklarından tiyatroya dahi tek gitmek bayıyor artık hdjdjfkksk
Hissetmiyorum. Demek ki benim daha zamanım var. Herkes aynı zamanda, aynı yaşta evlenmek zorunda değil
Arkadaşlarima evde kaldı hissettiren sanırım bendm :/
Erken evlilik pek istemediğim için, öyle şeyler hissetmem.
Benim olan daha bulmadı ki beni neden canımı sıkayım
Bugün de bir arkadaşım daha evlendi. Kendimi evde kalmış hissetmiyorum, Onlar çok hızlı sjdjd
Evlenenlerin Çoğu Bedava Cinsel İlişki İçin Evleniyor Kimse Kimseyi Sevmiyor Artık Eminim Ki Aşk Seksi Bedava Getirmektir.
Ben 23 yaşındayım hissediyorum allah otuz küsür olanlara yardım etsin 😅
Valla hepsi evli uzaktan tanidiğim lise arkadaşlarim bile bir ben evde kalmişim
Çalışmasaydım hissederdim
Hissetmiyorum Allah herkesi evinde mutlu etsin
Hissetmiyorum ümidim de kalmadı
Koca bulmayı bir başarı saymadığım için hayır
Evlenen çoğu kişi şu an nafaka ödüyor 😃
çocukluk arkadaşımın oğlu benle yaşıt mng
Yoo ne alaka böyle iyi
yok tam tersi evlenenler evde kalmış bence
En iyisi fkkddkdm
Hayır daha o evreye gelmedim şükür