36 yaşındayım. Hiç sorun yok. Hayat daha güzel emin ol. Bugün bir düğün yapsan uhuu. Ben otomobilime aşığım. 😉 çocuk yapmak ta mantıksız. Bekarken daha iyi birikim yapılıyor.
Neden ki kadınlar yaş ilerledikçe daha güzelleşiyorlar hem somut hemde soyut olarak şimdiye olmamış olması olmayacağı anlamına gelmez henüz ölmediniz ya. İstemiyorsanız ayrı konu
@Polyanma istiyoeum da dusunsene biz simdi bu yastayiz bizim kimse olmamis onlarin olmus olacak Ben Cok kiskanirim Ben yasayamadim o yasamis diye of bilmiyorum benim psikolojim Cok bozuk bu konularda
6 ay boyunca yardım ettiğim abim kalkmış bana hakkını zehir ediyor Ablalarima o kadar yardım ettim doğumdan sonra hiç birinin umrunda değilim 😁 Ancak mutsuzluk yaşadıkları zaman akıllarına gelirim ha bide unutmadan işleri düşünce akıllarına gelirim 😁 Baskaaaa Beni kınamayı çok severler 😁 Gorumceleri hem benden önce gelir 😁 Şimdi sana bütün bunları anlattım yorum yap bakayım nasıl olmalıyım 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
36 yaşındayım. Hiç sorun yok. Hayat daha güzel emin ol. Bugün bir düğün yapsan uhuu. Ben otomobilime aşığım. 😉 çocuk yapmak ta mantıksız. Bekarken daha iyi birikim yapılıyor.
Umudunu kesme ne zaman ne olacağı belli olmaz herşeyin bir zamanı vardır erkekler genelde 30'unda evleniyor
Başkalarına özenmek veya örnek almak zorunda değilsin kendi hayatına odaklan ve istediğin gibi yaşa
Ben de 27 yasindayim olmadi sene erkeksin yasin buy use de bulursun. Ama kadin da olmuyor Ben umudumu kestim
Kadında neden olmuyormuş? Umut kesilmez.
@Polyanma e yaşım büyüyünce kimse ya beni istemezse? İstemiyorum ben artık. Olsa
Şimdiye olurdu. Demek ki benim bu hayattaki
Misyonum bu.
Neden ki kadınlar yaş ilerledikçe daha güzelleşiyorlar hem somut hemde soyut olarak şimdiye olmamış olması olmayacağı anlamına gelmez henüz ölmediniz ya. İstemiyorsanız ayrı konu
@Polyanma istiyoeum da dusunsene biz simdi bu yastayiz bizim kimse olmamis onlarin olmus olacak Ben Cok kiskanirim Ben yasayamadim o yasamis diye of bilmiyorum benim psikolojim Cok bozuk bu konularda
Evrt bende 26 yaşındayım yaşımdan çok kriterim var her yıl ikişer tane ekleniyor 🤣
@Polyanma oyle ama iste hayat beklemiyor
Bekler bekler umutsuz olmamak gerekiyor birazda esnek davranılmalı
@Polyanma bilmiyorum valla Ben umutsuz kalayim olursa sevinirim
Bos umutla beklemekten iyidir
Sus kız! Aa yeter ama bu ne negatiflik benim nickime bak 🤣🤣
@Polyanma a Ahahaha bu aralar modum bu 😂 sen beni neselendir biraz
Dm at sana bir şarkı atıcam pamuk gibi olacaksın 😂
@Polyanma regl oncesi daha depresif oluyorum zaten meyilliyimdir 😂
Enercii
@Polyanma hahhha dinledim onu da😂
Yok başka bir tane
Tuğba Yurt - Sakin ol bunu atacaktım 😂🤣
Bende evde kaldığımı düşünüyorum hiç sevgilim bile olmadı yalnızlık kaderim herhalde
Benim de 19 yaşındaki arkadaşım evlendi. Ben de evde kaldım o zaman 😀
O ne biçim soru. He evde kaldın diyenlere inanacak mısın yani? Herkesin herhangi bir şeyi ille de aynı zamanlarda olacak diye bir şey yok sonuçta
Bende evde kaldım 🥺🥺🥺
😂😂😂😂😂
Daha çok gençsin dnjd
Ruhum 90 yaşında sanki
İyimisin
Her yandan canavar gibi üzerime geliyorlar
Bende o dönemden geçtim hala geçiyor anlıyorum seni umarım düzelir her şey
6 ay boyunca yardım ettiğim abim kalkmış bana hakkını zehir ediyor
Ablalarima o kadar yardım ettim doğumdan sonra hiç birinin umrunda değilim 😁
Ancak mutsuzluk yaşadıkları zaman akıllarına gelirim ha bide unutmadan işleri düşünce akıllarına gelirim 😁
Baskaaaa
Beni kınamayı çok severler 😁
Gorumceleri hem benden önce gelir 😁
Şimdi sana bütün bunları anlattım yorum yap bakayım nasıl olmalıyım 😊
Bende farksız bir durumda değilim Allah yardımcın olsun kardeşim ne diyim
Sana da yardımcı olsun 😊
Yaa sağol ne tatlısın 🙏🙂
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Hayır kalmadın..
Dışarda kalmaktan iyidir boş ver sjsj
Bu devirde evlenen ler ileride çok sorun yaşayacak