Biri var hoslaniyorum begeniyorum oda benden hoslaniyor ama sadece cinswllik beklentisi var gibi bana guven verse onunla öpüşmek istiyorum ama o bilmiyor bunu. 26 yasindayim bakimsiz degilim ama seciciyim ve sınırlarim var ama ilk defa onunla bu duyguyu yasamak istiyorum ama ne bulusuyoruz ne bisey oluyor o cok istiyor opmrk felan ama bulusamiyoruz sinirlarimida biliyor hep o yaziyor ama ara ara ve kafamda soru isareti birakiyor sevgili degiliz eski sevgikiyiz arkadasca konusyoruz ama baska kizlarlada konusuyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cok yanlış hele Baska kızlarla konusuyosa imkansiz
Haklısınız sevgili drgiliz beni ilgilendirmex diyiyorum ama işte kendimi kandirmaya gerek yok heralde
Hem böyle ilişkilere girm e hastalık kaparsın. Evlen yuva kur evlenirken bile test yaptırıyorsun temiz mi diye.
Bu yasima kadar zaten kimseyle yakinligim olmadi
En güzeli duygularına esir olma
Onu gerçekten seviyor musun
Aklimda cikmiyor 1 yil konusuyoruz ve beni heyecanlandırıyor
Onu kalbinle seviyorsun, ona sevgini hissettirmelisin
Hissettirince soguk yapiyor nankor oluyor
Onun yaşı kaç?
26 ayni yastayiz
Eğer sana nankörlük yapıyorsa uzak dur o çocuktan, sapık gibi davranıyorsa da uzak dur. Çünkü sen olgun birisisin aklı başı yerinde birisisin, ufacık sevgi karşılığında asla kendini kullandıttırma. Buna çok dikkat et
Eğer yanlış bişey söylediysem özür dilerim sizden
Yok dogru soylediniz. Haklisiniz sapik degilde bencil ama tam tanıyamiyoruz birbirimizi kotu biri degil ama
Ne desem yalan olur
O kişinin doğru kişi olduğuna inanıyor musunuz?
Bir yanim inanıyor
Kendini üzmeden onu tanımaya çalış eğer kalbin ısınırsa ve kafan da uyarsa ona sevgini hissettir
Asik olmaktan ve kendimi kaptirmaktan korkuyorum
İlk önce kendine güvenmelisin ve aşık olduğunu belli etmemelisin
O kısim kolay sadece buluşamiyoruz bir türlü yani vakit geçiremiyoruz
Önce onu tanı kalpten sevmeye başlayınca buluşun. Eğer şimdiden buluşursanız sevgini kullanır
1 yıl konusuyoruz normal
İskolik biri capkin biri ama seversede seven ve ihanet etmiyecek biri
Onu ne kadar tanıdın?
Helal para kazanıyor mu ve çapkın olması sıkıntı
Evet yani o kadar icinde degilim ama isinde gücünde ibb de calisiyor elektrik muhendisi tanidigim kadariyla bunlar var yani
Dış görünüşüne kapılma kalbini tanı
Tanimaya meyilim var ama firsat yok
Sabredeceksin sabırlı olacaksın. Özellikle özel günlerinde kendini üzmeyeceksin
Valla sabrediyorum yazmiyorum hep o yaziyor ama yedekte tutmak icin sanki kisa kesiyiruz son zamanlarda cok yazmis ama kisa kesmisiz oyle hep yaziyoruz ne o ne ben gidiyorum adim yok yani ondan geldi ben istemedim benden gidiyor o istemedi
Arada yaz ama o yazınca da cevap ver halini hatrını sor konu açmaya çalış
Oyle yapiyorum cok konusmuyor birde birkac gun once fake hesaptan islettim biraz siniri bozuldu beni anladi bana bisey demedi ama o hesabi engelledi benim orjinalde otomatik engellendi hikayelerimede bamiyor yazacagi varsada yazmaz artik sanirim
Fake ti işin içine sokmemelıydın çok yanlış yapmışsın
Cok ama cok pismanım ama aklimla cok oynuyordu evli oldugunu dusundum sorularima cevap alamiyordum arkadasima dedim konus benim oldugumj anlamasin oda aldi konusmus birde ayip konusmus ozrle girmis en son ne zaman oldun kac kizla vs yirtik konusmus ben oyle degilim ve beni zannetti 😪😪
Erkeğin geçmişini kurcalamayın ve sen onu unut bence, bu kadar çok üzülmeni istemiyorum
Kurcalamam artik zaten ilk defa yapmistim bu yasima kadar cok pismanim itiraf edip soylemelimiyim ya da nabzini olcmek icin yazsam ya da anladiysa bana neden yazmadi sence
Onu gerçekten çok seviyor musun? Bence açık açık her şeyi itiraf et
Dun bakmis hikayeme
Aşkını itiraf et
Nasıl
Bir mesajda ona karşı hissettiklerini sevgini aşkını anlat
Yapmistim pisman etmisti beni hemen havalaniyor
O zaman unutacaksın
Gunaha girme boş
Demi
Ortalık malı değilsin heralde. Yapma öyle bisy
Aynen degilim
Ama 1 yil konusuyoruz ve ona karsi boyle istegim var